La mare, hoteluri la mare, oferte cazare la mare, vacanta la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Turcia


260 hoteluri gasite, Pagina: 12345 ... 6 (101 - 150)    ordoneaza dupa:      

Resort IC Santai Belek

Hotelul IC Santai***** dispune de o suprafata de 94240, fiind inconjurat de verdeata cu aproximativ 1000 de specii diferite de plante. Hotelul IC Santai***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurante cu preparate culinare delicioase, multiple activitati de petrecerea timpului liber, precum si un Centru Spa dotat...

Resort Kempinski the Dome Belek

Hotelul Kempinski the Dome***** a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 70.000 mp. Hotelul Kempinski the Dome***** face parte din lantul hotelier Kempinski si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Resort Letoonia Golf Belek

Hotelul Letoonia Golf Resort***** dispune de o suprafata de 75.000 mp, situat intre paduri de pini si Marea Mediterana, reprezentand locul ideal pentru jucatorii profesionisti de golf , cat si pentru familiile cu copii.

Resort Limak Atlantis Belek

Hotelul Limak Atlantis***** din Belek este situat intr-un cadru natural deosebit ce pune la dispozitia clientilor sai restaurante cu preparate culinare traditionale, camere moderne si confortabile, un Centru Spa pentru relaxare, precum si activitati pentru petrecerea timpului liber.

Resort Lykia World LinksGolf Antalya Belek

Hotelul Lykia World LinksGolf Antalya***** este localizat intr-un cadru natural deosebit, ce pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta de neuitat.

Maritim Pine Beach Resort Belek

Hotelul Maritim Pine Beach Resort***** a fost construit in anul 2003 si dispune de o suprafata de 57.000 mo, reprezentand locul ideal pentru petrecerea unei vacante de vis, linistita si relaxanta. Hotelul Maritim Pine Beach Resort***** este recomandat pentru familiile cu copii, cat si pentru cupluri.

Resort Maxx Royal Belek

Hotelul Maxx Royal***** din Belek, s-a deschis in anul 2011 si dispune de o suprafata de 1.050.000 mp, reprezentand unul dintre cele mai bune resorturi de lux din Turcia, ce face parte din lantul hotelier Voyage. Hotelul Maxx Royal***** ofera turistilor sai o experienta unica, cu servicii si facilitati de lux,...

Resort Club Mega Saray Belek

Hotelul Club Mega Saray***** a fost construit in anul 1992 si dispune de o suprafata de 120.000 mp, oferind turistilor sai camere moderne si confortabile, restaurante cu preparate culinare delicioase, Centru Spa dotat cu sauna, masaj, baie turceasca, jacuzzi pentru o vacanta de neuitat.

Resort Papillon Belvil Belek

Hotelul Papillon Belvil***** este localizat intr-o zona linistita, departe de aglomeratia urbana, inconjurat de paduri de pini si verdeata. Hotelul Papillon Belvil***** este recomandat pentru familiile cu copii, dar si pentru oamenii de afaceri.

Resort Papillon Zeugma Belek

Hotelul Papillon Zeugma***** face parte din lantul hotelier Papillon, ce este inspirat din istoria vechiului oras Zeugma, fiind decorat in stilurile a 3 perioade: otomana, elenistica si romana. Hotelul Papillon Zeugma***** este recomandat atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cupluri.

Resort Pine Beach Club Belek

Hotelul Pine Beach Club***** a fost construit in anul 2001 si dispune de o suprafata de 57.000 mp, fiind localizat in centrul unei paduri de portocali si pini, oferind turistilor sai servicii si facilitati de inalta calitate, pentru o vacanta de vis.

Resort Riu Kaya Belek Belek

Hotelul Riu Kaya Belek***** a fost construit in anul 2000 si dispune de o suprafata de 120.000 mp, fiind unul dintre cele mai bune resorturi din Belek Hotelul Riu Kaya Belek***** este localizat intr-o padure de pini si este recomandat in special pentru familiile cu copii, datorita serviciilor si facilitatilor pe care le are in dotare.

Resort Riva Exclusive Donna Belek

Hotelul Riva Exclusive Donna***** a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 32.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de neuitat. 

Resort Rixos Premium Belek

Hotelul Rixos Premium***** a fost construit in anul 2005 cu o suprafata de 405.000 mp, face parte din lantul hotelier Rixos, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de vis. Hotelul Rixos Premium***** este recomandat pentru familiile cu copii, dar si pentru oamenii de afaceri.

Resort Siam Elegance & Spa Belek

Hotelul Siam Elegance & Spa***** din Belek dispune de o arhitectura inspirata din Orientul Indepartat, pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte. Datorita dotarilor pe care le are, Hotelul Siam Elegance & Spa***** este recomandat in special pentru familiile cu copii.

Resort Sirene Golf & Wellness Belek

Hotelul Sirene Golf & Wellness***** a fost construit in anul 2001 si dispune de o suprafata de 120.000 mp, fiind localizat intr-o zona linistita, inconjurat de verdeata, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru o vacanta de neuitat.

Resort Spice Belek

Hotelul Spice***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 91.000 mp, fiind localizat in apropiere de Hotelul Maxx Royal***** si Hotelul Adam & Eve*****. Hotelul Spice***** este unul dintre cele mai bune resorturi din Kemer, oferind clientilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de neuitat.

Resort Sueno Golf Belek

Hotelul Sueno Golf***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 472.000 mp, oferind turistilor sai cele mai rafinate servicii si facilitati. Hotelul Sueno Golf***** este recomandat in primul rand iubitorilor de golf, dar si pentru familiile cu copii.

Susesi Deluxe Resort & Spa Belek

Hotelul Susesi Deluxe Resort & Spa***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 90.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, precum si un centru Spa bine dotat pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Resort Vera Club Mare Belek

Hotelul Vera Club Mare***** a fost contruit in anul 2008 si dispune de o suprafata de 23.000 mp, oferind turistilor sai conditii de inalta calitate, restaurante cu preparate culinare exceptionale, multiple activitati pentru petrecerea timpului liber, precum si un Centru Spa bine dotat pentru o vacanta linistita si relaxanta pe malul Marii Mediterane.

Resort Victoria Belek

Hotelul Victoria***** din Belek dispune de multiple activitati pentru petrecerea timpului liber, fiind recomandat pentru turistii care isi doresc o vacanta relaxanta si linistita.

Resort Voyage Belek Golf & Spa Belek

Hotelul Voyage Belek Golf & Spa***** a fost construit in anul 2007, dispune de o suprafata de 93.500 mp si face parte din lantul hotelier Voyage. Hotelul Voyage Belek Golf & Spa***** este localizat langa Hotelul Maxx Royal si Hotelul Adam & Eve, fiind inconjurat de verdeata, reprezentand locul ideal pentru...

Alaiye Resort & Spa Alanya

Hotelul Alaiye Resort & Spa***** din Alanya a fost construit in anul 2004, renovat in anul 2007 si dispune de o suprafata de 30.000 mp, fiind alcatuit dintr-un corp principal de 7 etaje, 1 corp boutique si 5 corpuri de cate 6 etaje annex. Hotelul Alaiye Resort & Spa***** pune la dispozitia turistilor...

Resort Arycanda De Luxe Alanya

Hotelul Arycanda De Luxe***** din Alanya a fost construit in anul 2004, suferind renovari majore in anul 2008 si dispune de o suprafata totala de 20.000 mp. Hotelul Arycanda De Luxe***** face parte din lantul hotelier Kirman Grup alaturi de Hotelul Leodikya Resort***** si Hotelul Club Sidera*****, oferind turistilor sai servicii...

Resort Alara Star Alanya

Hotelul Alara Star***** a fost construit in anul 2004 si dispune de o suprafata de 7500 mp. Hotelul Alara Star***** face parte din lantul hotelier Alara si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita.

Resort Alara Park Alanya

Hotelul Alara Park***** a fost construit in anul 1995, urmand a fi renovat in anul 2006 si dispune de o suprafata de 56.0000 mp. Hotelul Alara Park***** face parte din lantul hotelier Alara si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta relaxanta.

Aska Buket Resort & Spa Alanya

Hotelul Aska Buket Resort & Spa***** a fost construit in anul 2004, urmand a fi renovat in anul 2006 si dispune de o suprafata totala de 14.500 mp. Hotelul Aska Buket Resort & Spa***** este fostul Hote; Aska Club N*****, ce face parte din lantul hotelier Aska alaturi de Hotelul Aska...

Resort Aska Costa Alanya

Hotelul Aska Costa**** face parte din renumitul lant hotelier Aska, alaturi de Hotelul Aska Buket Resort & Spa***** si Hotelul Aska Justiniano Beach*****, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru o vacanta relaxanta.

Resort Aydinbey Gold Dream Alanya

Hotelul Aydinbey Gold Dream***** a fost construit in anul 2003, urmand a fi renovar in anul 2006 si dispune de o suprafata totala de 16.000 mp. Hotelul Aydinbey Gold Dream**** face parte din lantul hotelier Aydinbey de luxe si este alcatuit din 2 cladiri principale a cate 5 etaje si 5 casute de...

Resort Aska Justiniano Beach Alanya

Hotelul Aska Justiniano Beach***** pune la dispozitia oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurant cu preparate culinare traditionale, Centru Spa pentru relaxare, precum si sala de conferinte pentru oamenii de afaceri. 

Resort Aventura Park Alanya

Hotelul Aventura Park***** a fost renovat in anul 2007 si dispune de o suprafata totala de 25.000 mp, localizat langa Hotelul Saphir Resort & Spa si Hotelul Viking Quality. Hotelul Aventura Park***** a fost o gradina botanica cu mai mult de 200 de specii de plante, oferind turistilor sai in prezent servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita.

Resort Club Sidera Alanya

Hotelul Club Sidera***** pune la dispozitia turistilor sai o suprafata de 14.000 mp si face parte din renumitul lant hotelier Kirman Group, alaturi de Hotelul Arycanda***** si Hotelul Leodika*****.  Hotelul Club Sidera***** dispune de restaurant cu preparate culinare traditionale, Centru Spa bine dotat, activitati sportive, pentru o vacanta de neuitat.

Resort Club Smile Green Hill Alanya

Construit in anul 1995, Hotelul Club Smile Green Hill***** din Konakli, urmand a fi renovat in anul 2007 si dispune de o suprafata de 75.000 mp, fiind alcatuit din 18 vile de 2 si 4 etaje, localizat pe o colina. Hotelul Club Smile Green Hill**** dispune de servici si facilitati de calitate,...

Resort Club Insula Alanya

Costruit in anul 2004, Hotelul Club Insula***** urmand a fi renovat in anul 2007 si dispune de o suprafata totala de 12.000 mp. Hotelul Club Insula***** este format din 2 cladiri de cate 6 nivele, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, fiind unul dintre cele mai bune resorturi din...

Resort Concordia Celes Alanya

Hotelul Concordia Cedes***** a fost construit in anul 2003, urmand a fi renovat in anul 2005 si dispune de o suprafata de 16.0000 mp. Hotelul Concordia Cedes***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta relaxanta, fiind format din 2 corpuri de cladire de cate 6 etaje fiecare.

Cortez Resort & Spa Alanya

Hotelul Cortez Resort & Spa***** este considerat unul dintre cele mai mari hoteluri din orasul Alanya, care dispune de o pozitie privilegiata, fiind situat pe plaja. De asemenea, acest hotel ofera servicii si facilitati moderne, de o inalta calitate, conform clasificarii de 5*, iar oaspetii sai pot beneficia de toate conditiile necesare petrecerii unui sejur de exceptie. 

Resort Delphin Botanik Alanya

Hotelul Delphin Botanik***** a fost construit in anul 1988 si renovat in anul 2007, fiind format din 6 corpuri cu cate 6 etaje fiecare. Cu o suprafata de 90.000 mp, hotelul impresioneaza prin gradina sa botanica, unde de gasesc peste 3.000 de specii de plante. De asemenea, pune la dispozitia clientilor...

Resort Delphin de Luxe Alanya

Hotelul Delphin de Luxe***** face parte din lantul hotelier de lux Delphin, format dintr-un corp de 6 etaje si ofera oaspetilor sai conditii optime pentru a petrece un sejur de exceptie. Astfel, acestia se pot bucura de preparate culinare delicioase, 3 baruri, sala de conferinte, piscina, facilitati pentru copii...

Galeri Resort Alanya

Hotelul Galeri Resort***** pune la dispozitia clientilor sai conditiile necesare petrecerii unui sejur linistit si relaxant, in conformitate cu clasificarea de 5*. Astfel, oaspetii hotelului pot beneficia de camere confortabile si moderne cu vedere la mare, piscina exterioara, piscina interioara si preparate culinare traditionale, pentru a se bucura de...

Granada Luxury Resort & Spa Alanya

Construit in anul 2010, Hotelul Granada Luxury Resort & Spa***** detine o suprafata de 24.000 mp si este format dintr-un corp principal cu 9 etaje, un alt corp de 5 etaje si doua corpuri cu un singur etaj. Datorita gamei diversificate de servicii si facilitati pe care acest hotel le ofera,...

Resort Grand Kaptan Alanya

Hotelul Grand Kaptan***** a fost construit in anul 1991 si renovat in anul 2008, fiind o unitate de cazare ce pune la dispozitia clientilor sai servicii de o buna calitate cu facilitati de 5*. Suprafata hotelului este de 15.000 mp si este format dintr-o cladire cu 6 etaje, iar...

Resort Gypsophila Holiday Village Alanya

Hotelul Gypsophila Holiday Village***** ofera conditii bune de cazare clientilor sai inca din anul 1999, iar in anul 2006 au fost efectuate lucrari importante de renovare, pentru ca oaspetii sai sa se bucure de aceleasi conditii bune, asa cum au fost obisnuiti de la inceput. De asemenea, hotelul detine...

Hedef Resort Alanya

Construit in anul 2006, Hotelul Hedef Resort***** detine o suprafata de 16.000 mp si este format din 2 cladiri cu 5 si 7 etaje. Oaspetii hotelului se pot bucura de servicii si facilitati de 5*, pentru a petrece o vacanta linistita si relaxanta. Astfel, hotelul beneficiaza de plaja privata...

Resort Holiday Garden Alanya

Construit in anul 2005, Hotelul Holiday Garden***** detine o suprafata de 10.000 mp si este format dintr-o cladire principala ce se inalta pe 8 etaje. Datorita gamei bogate de servicii si facilitati de calitate oferite de acest hotel, conform clasificarii de 5*, este recomandat familiilor cu copii si tinerilor....

Resort Holiday Park Alanya

Hotelul Holiday Park***** a fost construit in anul 2001 si face parte din lantul hotelier Holiday. De asemenea, hotelul dispune de o suprafata de 12.000 mp si este format dintr-un corp principal, fiind recomandat familiilor cu copii, dar si tinerilor. Oaspetii hotelului pot practica sporturile acvatice si pot beneficia...

Incekum Beach Resort Alanya

Hotelul Incekum Beach Resort***** a fost construit in anul 2004 pe o peninsula de 100.000 mp si este unul dintre cele mai mare resorturi din Alanya. Cu o arhitectura aparte, Hotelul vine in intampinarea clientilor sai cu un restaurant ce ofera preparate traditionale si detine o capacitate de 800...

Jasmine Beach Resort Alanya

Hotelul Jasmine Beach Resort***** ofera conditii bune de cazare, cu servicii si facilitati de calitate, incepand cu anul 2009, cand acest hotel a fost deschis. Cu o suprafata de 14.500 mp, este format dintr-o cladire principala si mai multe casute in jur. Oaspetii hotelului pot gasi numeroase activitati interesante,...

Resort Kemal Bay Alanya

Construit in anul1993 si renovat in anul 2007, Hotelul Kemal Bay***** dispune de o suprafata totala de 100.000 mp si este alcatuit dintr-un corp de cladire ce se inalta pe 6 etaje. Datorita gamei bogate de servicii si facilitati de calitate oferite de acest hotel, este recomandat oamenilor aflati in team...

Resort La Mer Delta Alanya

Cu o suprafata de 23.000 mp, Hotelul La Mer Delta***** a fost construit in anul 2003 si renovat in anul 2009. Datorita serviciilor si facilitatilor de calitate pe care le ofera, conform clasificarii de 5*, oaspetii acestui hotel pot beneficia de toate conditiile necesare petrecerii unei vacante de neuitat...

Leodikya Resort Alanya

Hotelul Leodikya Resort***** a fost construit in anul 2007, dispune  de o suprafata de 27.000 mp si face parte din lantul hotelier Kirman Group, alaturi de hotelurile de 5* Arycanda si Club Sidera din Alanya. Situat pe malul marii, acest hotel ofera oaspetilor sai o paleta diversificata de servicii...Pagina: 12345 ... 6   (101 - 150)
Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 4 stele (22)
Hoteluri la mare 5 stele (238)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (233)
Intre 51 si 100 m (10)
Intre 101 si 200 m (7)
Intre 201 si 300 m (4)
Intre 301 si 500 m (5)
Mai mult de 500 m (1)
Tip unitate
Resort la Mare (260)
Hoteluri La Mare
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (250)
parcare (258)
receptie (257)
restaurant (259)
lift (59)
terasa (61)
room service (151)
lobby bar (205)
salon (20)
bar (156)
seif (21)
snak bar (81)
bar la piscina (123)
beach bar (71)
spalatorie/curatatorie (225)
sala de conferinte (199)
activitati de relaxare (182)
Centru Spa & Wellness (251)
baie turceasca (241)
jacuzzi (142)
solar (21)
sauna (251)
masaj (248)
coafor (76)
tratamente corporale (49)
beauty salon (96)
loc de joaca pentru copii (193)
mini-club (84)
disco/club (137)
animatie (178)
cabinet medical (202)
shopping center (69)
plaja privata (33)
spatiu pentru depozitarea echipamentului sportiv (1)
Centru tratamente balneologice (1)
cinema (33)
crama (1)
jocuri electronice (43)
farmacie (4)
babysitting (37)
curte (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (252)
uscator de par (247)
TV (107)
telefon (247)
minibar (246)
seif in camera (146)
aer conditionat (245)
balcon (130)
baie cu cada (9)
internet wireless (28)
baie cu dus (8)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (8)
TV-Satelit (120)
TV LCD (32)
canapea neextensibila (1)
terasa (2)
internet prin cablu (1)
halat de baie & papuci (26)
mocheta (19)
parchet laminat (1)
chicineta (1)
climatizare (1)
grup sanitar la comun (2)
Activitati sportive
fitness (225)
aerobic (69)
piscina exterioara (249)
piscina interioara (202)
piscina pentru copii (184)
aquapark (173)
mini-golf (48)
teren de tenis (174)
masa de tenis (186)
biliard (168)
bowling (49)
darts (137)
volei pe plaja (158)
sporturi de apa (92)
rummy (1)
tir cu arcul (12)
fotbal de masa (9)
sah / table (8)
calarie / echitatie (1)
piscina cu apa termala (2)
piscina semiolimpica (5)
piscina interioara pentru copii (7)
teren de basket (47)
teren de sport (2)
teren de fotbal (13)
fotbal (21)
polo acvatic (26)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (256)
Romantic/Luna de miere (243)
Relaxare/Wellness & Spa (258)
Familie (254)
Hotel de Lux (241)
Excursie in oras (1)
Magazine (21)
Afaceri (251)
Sporturi (250)
Natura/Animale salbatice (3)
SEO