La mare, hoteluri la mare, oferte cazare la mare, vacanta la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Turcia


260 hoteluri gasite, Pagina: 1234 ... 6 (51 - 100)    ordoneaza dupa:      

Resort La Mer Kemer

Hotelul La Mer***** din Kemer a fost construit in anul 1991 si dispune de o suprafata de 34.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurant cu specific italian, cu fructe de mare, turcesc, piscina interioara si exterioara, piscina cu tobogan, precum si servicii pentru petrecerea timpului liber.

Resort La Mer Art Kemer

Hotelul La Mer Art***** dispune de o suprafata de 48.000 mp si este inconjurat de paduri de pini ce se imbina cu apa turcoaz a Marii Mediterane, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Le Jardin Kemer

Hotelul Le Jardin***** din Kemer pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurant cu specific turcesc, mediteranean, asiatic, italian, mexican, servicii pentru petrecerea timpului liber, animatie, Centru Spa bine dotat cu masaj, sauna, baie turceasca, precum si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Resort Limak Limra Kemer

Hotelul Limak Limra***** din Kemer a fost construit in anul 1998 si dispune de o suprafata de 110.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind localizat intr-o zona plina de verdeata, cu un personal amabil si bine pregatit pentru satisfacerea dorintelor clientilor sai.

Maxim Resort Kemer

Hotelul Maxim Resort***** din statiunea Kemer a fost construit in anul 2005 si pune la dispozitia turistilor sai restaurant cu specific turcesc, italian, pescaresc, centru Spa bine dotat pentru un sejur relaxant, multiple facilitati de petrecere a timpului liber si animatie.

Resort Mirada Del Mar Kemer

Hotelul Mirada Del Mar***** este unul dintre cele mai bune unitati decazare din Kemer, cu camere confortabile si luxoase, restaurante cu specific turcesc, italian, cu fructe de mare, Centru Spa dotat cu sauna, masaj, baie turceasca pentru un sejur linistit si relaxant, precum si multiple activitati pentru petrecerea timpului liber.

Resort Orange County De Luxe Kemer

Hotelul Orange County De Luxe***** din Kemer este construit in stil olandez specific secolului 16, fiind inspirat din satul pescaresc Volendam si orasul Amsterdam, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, 5 restaurante a-la-carte, Centru Spa dotat cu sauna, masaj, jacuzzi, baie turceasca pentru relaxare, precum si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Resort Ozkaymak Marina Kemer

Hotelul Ozkaymak Marina***** din Kemer a fost construit in anul 1996 si dispune de o suprafata de 20.000 mp, oferind servicii si facilitati pentru un sejur placut.

Paloma Renaissance Resort & Spa Kemer

Hotelul Paloma Renaissance Resort & Spa***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si confortabile, restaurante cu preparate culinare exceptionale, precum si multiple activitati pentru petrecerea timpului liber, oferind astfel o vacanta linistita si relaxanta.

Resort Queen Elizabeth Elite Suite & Spa Kemer

Hotelul Queen Elizabeth Elite Suite & Spa***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata totala de 38.000 mp, fiind construit in stil arhitectural transatlantic sub forma unui vapor. Hotelul Queen Elizabeth Elite Suite & Spa***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, multumind cei mai exigenti turisti.

Queens Park Resort Tekirova Kemer

Hotelul Queen's Park Resort Tekirova***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, pentru o vacanta de vis alaturi de familie sau prieteni.

Resort Rixos Sungate Kemer

Hotelul Rixos Sungate***** a fost construit in anul 2005, dispune de o suprafata de 250.000 mp si face parte din celebrul lant hotelier Rixos. Hotelul Rixos Sungate***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru un sejur rafinat si elegant.

Resort Rixos Tekirova Kemer

Hotel Rixos Tekirova***** a fost construit in anul 2002, dispune de o suprafata de 95.000 mp si face parte din lantul hotelier Rixos. Hotel Rixos Tekirova***** este localizat pe plaja si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si confortabila.

Resort Rose Residence Beach Kemer

Hotelul Rose Residence Beach***** a fost construit in anul 2004 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate, cu personal amabil si receptiv, pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Viking Star Kemer

Hotelul Viking Star***** din Kemer a fost construit in anul 2007 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind recomandat in special pentru persoanele care iubesc agitatia orasului si viata de noapte prin cluburi si baruri.

Resort Vogue Avantgarde Kemer

Hotelul Vogue Avantgarde***** a fost construit in anul 2009 si dispune de o suprafata de 135.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, inconjurat de verdeata, cu camere confortabile, 6 restaurante a-la-carte, facilitati pentru petrecerea timpului liber, un Centru Spa pentru relaxare, cat si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri. 

Resort White Lilyum Kemer

Hotelul White Lilyum***** a fost construit in anul 2008 si dispune de o suprafata de 6600 mp, oferind clientilor sai restaurant cu preparate culinare traditionale, Centru Spa dotat cu sauna, masaj, baie turceasca, precum si animatie cu show-uri tematice. Hotelul White Lilyum***** este recomandat atat pentru oamenii de afaceri, cat si...

Zena Resort Kemer

Hotelul Zena Resort***** a fost construit in anul 2001 si dispune de o suprafata de 17.000 mp, fiind inconjurat de verdeata. Hotelul Zena Resort***** pune la dispozitia turistilor sai restaurant cu preparate culinare delicioase, Centru Spa bine dotat pentru un sejur linistit si relaxant, piscina exterioara si interioara, precum si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Resort Akka Park Claros Kemer

Hotelul Akka Park Claros**** situat in golful Kiris, a fost construit in anul 2003 si ofera turistilor sai servicii si facilitati la standarde de 4*, pentru un sejur linistit si relaxant.

Armas Beach Resort Kemer

Hotelul Arma's Beach Resort***** este localizat intr-un cadru natural in statiunea Kemer, unde Marea Mediterana se intalneste cu Muntii Taurus si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati la standarde de 4*, pentru un sejur placut si linistit.

Resort Bona Dea Beach Kemer

Hotelul Bona Dea Beach**** situat in statiunea Kemer, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de 4*, pentru un sejur linistit pe malul marii.

Carelta Beach Resort Kemer

Hotelul Carelta Beach Resort**** este situat intr-o zona plina de verdeata din statiunea Kemer, oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru petrecerea unei vacante liniste si confortabile.

Resort Fame Residence Goynuk Kemer

Hotelul Fame Residence Goynuk**** este situat in statiunea Kemer si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de 4*, dotat cu restaurant, piscina interioara si exterioara, precum si un centru Spa pentru relaxare.

Resort Fame Residence Park Kemer

Hotelul Fame Residence Park**** a fost construit in anul 1996 si dispune de o suprafata de 2500 mp, oferin servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Resort Grand Beauty Kemer

Hotelul Grand Beauty**** a fost construit in anul 2006 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o atmosfera relaxanta, departe de zgomotul din oras.

Resort Club Tarhan Holiday Village Didim

Hotelul Club Tarhan Holiday Village***** este situat la 6 km distanta de centrul orasului Didim si este recomandat in special pentru familiile cu copii datorita serviciilor si facilitatilor pe care le are in dotare pentru ei, dar pentru persoanele care doresc un sejur linistit si relaxant oferit de Centrul Spa si gradina pe care hotelul o are in dotare.

Resort Didim Beach Elegance Didim

Hotelul Didim Beach Elegance***** a fost construit in anul 2001 si este unul dintre cele mai bune resorturi de lux din statiunea Didim. Hotelul Didim Beach Elegance***** este situat intr-un cadru natural deosebit, ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de neuitat.

Resort Garden of Sun Didim

Hotelul Garden of Sun***** a fost construit in anul 2006 si dispune de o suprafata de 17.000 mp, oferind turistilor sai impreuna cu un personal amabil, servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Palm Wings Beach Resort Didim

Hotelul Palm Wings***** din Didim este unul dintre cele mai bune unitati de cazare din statiune si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Venosa Beach Resort & Spa Didim

Hotelul Venosa Beach Resort & Spa***** a fost construit in anul 2011 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, restaurante cu preparate culinare deosebite, Centru Spa echipat complet, precum si facilitati pentru petrecerea timpului liber.

Holiday Resort Didim

Hotelul Holiday Resort**** a fost construit in anul 1992 si dispune de o suprafata de 50.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Adam & Eve Belek

Hotelul Adam & Eve***** din Belek dispune de o suprafata de 100.000 mp si reprezinta un loc deosebit pentru persoanele care sunt in cautarea fericirii fara limite. Hotelul Adam & Eve***** dispune de un designe special, fiind construit numai din sticla, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, cu diferite...

Adora Golf Resort Belek

Hotelul Adora Golf Resort***** din Belek a fost renovat in anul 2009 si pune la dispozitia turistilor sai o suprafata de 116.000 mp. Hotelul Adora Golf Resort***** reprezinta locul ideal pentru petrecerea timpului liber si a unei vacante de vis alaturi de prieteni sau familie.

Altis Resort Belek

Hotelul Altis Resort***** din Belek dispune de o suprafata de 100.000 mp si este localizat intr-o padure de pini. Hotelul Altis Resort***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru un sejur linistit si relaxant alaturi de familie sau prieteni, fiind considerat un adevarat paradis natural.

Resort Alva Donna Exclusive Belek

Hotelul Alva Donna Exclusive***** din Belek, a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 31.000 mp, oferind turistilor sai multiple activitati pentru petrecerea timpului liber, zone de relaxare, pentru o vacanta linistita.

Resort Club Asteria Belek Belek

Hotelul Club Asteria Belek***** din Belek dispune de o suprafata de 125.000 mp, fiind localizat intr-o zona plina de verdeata cu palmieri si pini, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru un sejur rafinat. Hotelul Club Asteria Belek***** este recomandat in special pentru familiile cu copii, dar si pentru persoanele care sunt in cautare de liniste si confort.

Aydinbey Famous Resort Belek

Hotelul Aydinbey Famous Resort**** din Belek a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 12.000 mp, reprezentand locul ideal pentru iubitorii sporturilor acvatice.

Barcelo Tat Beach Golf & Resort Belek

Hotelul Barcelo Tat Beach Golf & Resort***** din Belek dispune de o suprafata de 120.000 mp si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru petrecerea timpului liber. Hotelul Barcelo Tat Beach Golf & Resort***** este recomandat pentru familiile cu copii, pentru iubitorii de golf deoarece detine 800 m de...

Resort Belconti Belek

Hotelul Balconti***** din Belek a fost construit in anul 1998 si dispune de o suprafata de 98.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux. Hotelul Balconti***** este recomandat pentru iubitorii de golf datorita terenurilor moderne pe care le are in dotare, dar si pentru oamenii de afaceri.

Resort Belek Beach Belek

Hotelul Belek Beach***** din Belek dispune de o suprafata de 25.000 mp, fiind inconjurat de verdeata, reprezentand locul ideal pentru petrecerea unei vacante linistite si relaxante.

Calista Luxury Resort Belek

Hotelul Calista Luxury Resort***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 120.000 mp, reprezentand unul dintre cele mai bune resorturi de lux din statiunea Belek. Hotelul Calista Luxury Resort***** dispune de o arhitectura unica, oferind turistilor sai servicii si facilitati de prima clasa pentru un sejur rafinat si relaxant.

Resort Cornelia De Luxe Belek

Hotelul Cornelia Deluxe***** a fost construit in anul 2002 si dispune de o suprafata de 65.000 mp, fiind unul dintre cele mai bune resorturi de lux din statiunea Belek. Hotelul Cornelia Deluxe***** dispune de un personal amabil si bine pregatit pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale turistilor sai.

Crystal Family Resort & Spa Belek

Hotelul Crystal Family Resort & Spa***** din Belek, a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 23.000 mp, dispunand de o arhitectura deosebita. Hotelul Crystal Family Resort & Spa***** face parte din lantul hotelier Crystal si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru...

Ela Quality Resort Belek

Hotelul Ela Quality Resort***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 110.000 mp, cu o arhitectura grandioasa, oferind o lume vestica si mesterioasa in est. Hotelul Ela Quality Resort***** este unul dintre cele mai bune resorturi din Belek, oferind turistilor sai restaurante cu preparate culinare delicioase,...

Gloria Golf Resort Belek

Hotelul Gloria Golf Resort***** a fost construit in anul 1997 si dispune de o suprafata de 120.000 mp. Hotelul Gloria Golf Resort***** face parte din lantul hotelier Gloria si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de vis.

Resort Gloria Select Villas Belek

Hotelul Gloria Select Villas***** a fost construit in anul 2002 si face parte din lantull hotelier Gloria, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Resort Gloria Serenity Belek

Hotelul Gloria Serenity***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 120.0000 mp, fiind inconjurat de verdeata. Hotelul Gloria Serenity***** face parte din lantul hotelier Gloria si are o arhitectura moderna, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru un sejur linistit si rafinat.

Resort Gloria Verde Belek

Hotelul Gloria Verde***** a fost construit in anul 2006 si dispune de o suprafata de 50.000 mp. Hotelul Gloria Verde***** face parte din lantul hotelier Gloria, fiind inconjurat de verdeata, oferind turistilor sai o atmosfera linistita si relaxanta.

Resort Club Gural Premier Belek Belek

Hotelul Club Gural Premier Belek***** dispune de o suprafata de 130.000 mp si este unul dintre cele mai bune resorturi din Belek, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, precum si un aqua parck imens, pentru petrecerea unei vacante de vis.

Resort Iberostar Bellis Belek

Hotelul Iberostar Bellis***** a fost construit in anul 1992 si dispune de o suprafata de 90.000 mp, fiind renovat in anul 2007. Hotelul Iberostar Bellis***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta linistita si relaxanta alaturi de familie sau prieteni.Pagina: 1234 ... 6   (51 - 100)
Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 4 stele (22)
Hoteluri la mare 5 stele (238)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (233)
Intre 51 si 100 m (10)
Intre 101 si 200 m (7)
Intre 201 si 300 m (4)
Intre 301 si 500 m (5)
Mai mult de 500 m (1)
Tip unitate
Resort la Mare (260)
Hoteluri La Mare
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (250)
parcare (258)
receptie (257)
restaurant (259)
lift (59)
terasa (61)
room service (151)
lobby bar (205)
salon (20)
bar (156)
seif (21)
snak bar (81)
bar la piscina (123)
beach bar (71)
spalatorie/curatatorie (225)
sala de conferinte (199)
activitati de relaxare (182)
Centru Spa & Wellness (251)
baie turceasca (241)
jacuzzi (142)
solar (21)
sauna (251)
masaj (248)
coafor (76)
tratamente corporale (49)
beauty salon (96)
loc de joaca pentru copii (193)
mini-club (84)
disco/club (137)
animatie (178)
cabinet medical (202)
shopping center (69)
plaja privata (33)
spatiu pentru depozitarea echipamentului sportiv (1)
Centru tratamente balneologice (1)
cinema (33)
crama (1)
jocuri electronice (43)
farmacie (4)
babysitting (37)
curte (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (252)
uscator de par (247)
TV (107)
telefon (247)
minibar (246)
seif in camera (146)
aer conditionat (245)
balcon (130)
baie cu cada (9)
internet wireless (28)
baie cu dus (8)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (8)
TV-Satelit (120)
TV LCD (32)
canapea neextensibila (1)
terasa (2)
internet prin cablu (1)
halat de baie & papuci (26)
mocheta (19)
parchet laminat (1)
chicineta (1)
climatizare (1)
grup sanitar la comun (2)
Activitati sportive
fitness (225)
aerobic (69)
piscina exterioara (249)
piscina interioara (202)
piscina pentru copii (184)
aquapark (173)
mini-golf (48)
teren de tenis (174)
masa de tenis (186)
biliard (168)
bowling (49)
darts (137)
volei pe plaja (158)
sporturi de apa (92)
rummy (1)
tir cu arcul (12)
fotbal de masa (9)
sah / table (8)
calarie / echitatie (1)
piscina cu apa termala (2)
piscina semiolimpica (5)
piscina interioara pentru copii (7)
teren de basket (47)
teren de sport (2)
teren de fotbal (13)
fotbal (21)
polo acvatic (26)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (256)
Romantic/Luna de miere (243)
Relaxare/Wellness & Spa (258)
Familie (254)
Hotel de Lux (241)
Excursie in oras (1)
Magazine (21)
Afaceri (251)
Sporturi (250)
Natura/Animale salbatice (3)
SEO