La mare, hoteluri la mare, oferte cazare la mare, vacanta la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Turcia


260 hoteluri gasite, Pagina: 123 ... 6 (1 - 50)    ordoneaza dupa:      

Resort IC Green Palace Lara

Hotelul IC Green Palace***** din Lara reprezinta o oaza de liniste, oferind turistilor sai in afara de servicii si facilitati de calitate, minunate gradini tropicale, precum si camere decorate autentic si exotic, pentru un sejur linistit si relaxant.

Concorde Deluxe Resort Lara

Hotelul Concorde Deluxe Resort***** din Lara este un hotel de lux, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru un sejur rafinat si relaxant.

Resort Baia Lara Lara

Hotelul Baia Lara***** din Lara este un hotel de lux, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare exceptionale, reprezentand locatia ideala pentru a petrece un sejur linistit si relaxant alaturi de prieteni sau familie.

Resort Barut Lara Lara

Hotelul Barut Lara***** din Lara, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurante cu preparate culinare exceptionale, animatie pentru un sejur linistit si relaxant alaturi de cei dragi.

Resort Delphin Diva Premier Lara

Hotelul Delphin Diva Premier***** din Lara face parte din lantul hotelier Delphin si reprezinta una din locatiile pentru o vacanta de vis, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, restaurante cu preparate culinare deosebite, precum si animatie pentru copii si adulti.

Resort Fame Residence Lara Lara

Hotelul Fame Residence Lara***** din Lara pune la dispozitia turistilor sai camere confortabile, servicii si facilitati de calitate, pentru un sejur linistit si relaxant, fiind localizat intr-o padure de pini, care impreuna cu marea ofera linistea pentru un sejur relaxant.

Resort Delphin Palace Deluxe Collection Lara

Hotelul Delphin Palace Deluxe Collection***** din Lara face parte din lantul hotelier Delphin alaturi de Hotelul Delphin Diva Premier si Hotelul Delphin Baotanik, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta de neuitat, cu servicii si facilitati exceptionale, reprezentand locul ideal pentru un sejur alaturi de familie sau de prieteni.

Resort Kervansaray Kundu Lara

Hotelul Kervansaray Kundu***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant, cu camere confortabile, restaurante cu preparate culinare traditionale si internationale, gradini, fiind recomandat atat pentru familiile cu copii, cat si pentru persoane care sunt in cautarea unui loc linistit.

Resort Kervansaray Lara Lara

Hotelul Kervansaray Lara***** din Lara este situat intre Hotelul Miracle Resort si Hotelul Barut Resort & Spa, face parte din lantul hotelier Kervansaray alaturi de Hotelul Kervansary Kundu, oferind oaspetilor sai o suprafata de 110.000 mp, dispunand de piscina exterioara cu o suprafata de 1500 mp. Hotelul Kervansaray Lara***** dispune de...

Resort Liberty Lara Lara

Hotelul Liberty Lara Beach***** din Lara este situat langa Hotelul Royal Holiday Palace si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, precum si un personal amabil, pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Limak Lara Lara

Hotelul Limak Lara***** din Lara pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, camere confortabile, pentru un sejur linistit si relaxant alaturi de cei dragi.

Resort Mardan Palace Lara

Hotelul Mardan Palace***** este unul dintre cele mai bune hoteluri de 5* din Turcia, oferind servicii si facilitati de lux, multumind pana si pe cei mai pretentiosi turisti. Hotelul Mardan Palace***** este recomandat in special pentru turistii care-si doresc un sejur rafinat, de lux.

Resort Melas Lara Lara

Hotelul Melas Lara***** din Lara a fost construit in anul 2009 si dispune de o suprafata de 15000 mp, oferind servicii si facilitati de calitate, cu camere confortabile, restaurant cu preparate culinare deosebite, pentru un sejur linistit si relaxant. Hotelul Melas Lara***** este recomandat atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tineri.

Resort Limak Arcadia Belek

Hotelul Limak Arcadia***** a fost construit in anul 1995 si dispune de o suprafata de 90.000 mp. Hotelul face parte din lantul hotelier Limak, ce ofera turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu multiple activitati pentru petrecerea timpului liber.

Miracle Resort Lara

Hotelul Miracle Resort***** din Lara a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 35000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Rixos Lares Lara

Hotelul Rixos Lares***** din Lara face parte din lantul hotelier Rixos, oferind servicii si facilitati de inalta calitate, precum si o priveliste minunata asupra gradinilor hotelului. Hotelul Rixos Lares***** a fost construit in anul 2002 si dispune de o suprafata de 112000 mp.

Resort Royal Holiday Palace Lara

Hotelul Royal Holiday Palace***** a fost construit in anul 2011 si dispune de o suprafata de 53000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, cu camere moderne si confortabile, restaurante cu preparate culinare deosebite, piscina interioara si exterioara, precum si animatie.

Resort Royal Wings Lara

Hotelul Royal Wings***** din Lara a fost construit in anul 2004 si pune la dispozitia clientilor sai o suprafata de 72000 mp, precum si servicii si facilitati de lux, cu camere moderne si confortabile, restaurante cu preparate culinare exceptionale, piscina semi-olimpica si 9 tobogane. Hotelul Royal Wings***** edispune de o arhitectura...

Resort Saturn Palace Lara

Hotelul Saturn Palace***** din Lara a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 20000 mp, oferind servicii si facilitati de calitate, reprezentand locatia ideala pentru turistii care isi doresc un sejur linistit si relaxant.

Resort Club Sera Lara

Hotelul Club Sera***** din Lara dispune de restaurante cu preparate culinare a-la-carte, piscina interioara si exterioara, Centru Spa pentru un sejur linistit si relaxant, precum si o serie de activitati sportive. Hotelul Club Sera***** este recomandat atat pentru familiile cu copii, cat si pentru oamenii de afaceri.

Resort Sherwood Breezes Lara

Hotelul Sherwood Breezes***** a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 33000 mp, oferind numeroase servicii si facilitati pentru o vacanta de vis. 

Titanic Deluxe Beach & Resort Lara

Hotelul Titanic Deluxe Beach & Resort***** din Lara a fost construit in anul 2003 si dispune de o suprafata de 95.000 mp, fiind localizat langa Hotelul Miracle Resort*****. Hotelul Titanic Deluxe Beach & Resort***** este construit sub forma unui vas, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, cu camere confortabile,...

Resort WOW Kremlin Palace Lara

Hotelul WOW Kremlin Palace***** se numara printre cele mai bune hoteluri de lux din Lara, dispunand de o suprafata de 75.000 mp, fiind localizat in apropiere de Hotelul Mardan Palace*****, pe plaja. Hotelul WOW Kremlin Palace***** este construit in stil rusesc si pune la dispozitia turistilor sai o serie de...

Resort WOW Topkapi Palace Lara

Hotelul WOW Topkapi Palace***** din Lara este localizat langa Hotelul WOW Kremlin Palace***** si Hotelul Mardan Palace*****, pe plaja, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur activ si relaxant. Hotelul WOW Topkapi Palace***** dispune de restaurant international, traditional, iatalian si pescaresc, precum si de un centru Spa...

Resort Falcon Lara

Hotelul Falcon**** a fost construit in anul 1993 si dispune de o suprafata de 10.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Nazar Beach Lara

Hotelul Nazar Beach*** dispune de o suprafata de 6.650 mp si reprezinta o unitate de cazare modesta spre deosebire de resorturile de lux din statiunea Lara, insa ofera servicii si facilitati pentru un sejur linistit, cu camere confortabile, piscina interioara si exterioara, piscina cu tobogan si un Centru Spa utilat corespunzator.

Resort Adonis Antalya

Hotelul Adonis***** a fost construit in anul 1995 si este localizat pe malul marii, oferind turistilor sai o panarama deosebita asupra marii. Hotelul Adonis***** nu dispune de plaja cu nisip, fiind situat pe o stanca si are in dotare ponton cu sezlonguri, reprezentand o locatie placuta si plina de liniste.

Resort Hillside Su Antalya

Hotelul Hillside Su***** din Antalya a fost construit in anul 2003 si dispune de o suprafata de 60.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit. Hotelul Hillside Su***** este recomandat in special pentru oamenii de afaceri.

Resort IC Residence Antalya

Hotelul IC Residence***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, inconjurat de vegetatie luxurianta, reprezentand un paradis tropical. Hotelul IC Residence***** dispune de rastaurant cu preparate culinare delicioase, animatie, centru Spa bine dotat pentru un sejur linistit si relaxant, precum si o serie de servicii si facilitati pentru...

Resort Ozkaymak Falez Antalya

Hotelul Ozkaymak Falez***** a fost construit in anul 1990 si dispune de o suprafata de 42.000 mp, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurant cu preparate culinare deosebite, camere confortabile, centru Spa dotat corespunzator pentru liniste si relaxare, precum si 8 sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Resort Porto Bello Antalya

Hotelul Porto Bello***** din Antalya a fost construit in anul 2002 si dispune de o suprafata de 13.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere confortabile, restaurante cu specific italian, turcesc, mexican, cu fructe de mare, animatie, un Centru Spa dotat cu sauna, masaj, baie turceasca,...

Sea Life Family Resort Antalya

Hotelul Sea Life Family Resort***** din Antalya a fost construit in anul 1995 si dispune de o suprafata de 7.179 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurante cu preparate culinare delicioase, piscina interioara si exterioara, piscina cu tobogan, un Centru Spa pentru relaxare, precum si sala de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Resort Sheraton Voyager Antalya

Hotelul Sheraton Voyager***** din Antalya pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, panorame deosebite, restaurant cu preparate culinare delicioase, Centru Spa dotat corespunzator pentru relaxare, 8 sali de conferinte pentru oamenii de afaceri, cat si servicii si facilitati pentru petrecerea timpului liber.

Resort The Marmara Antalya Antalya

Hotelul The Marmara Antalya***** din Antalya a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 28.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, camere confortabile, restaurant cu specific mediteranean, turcesc, grecesc, centru Spa pentru relaxare, precum si sala de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Resort Antalya Palace Antalya

Hotelul Antalya Palace**** din Antalya este un hotel modest, cu o capacitate mica de cazare, dar cu servicii si facilitati pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Bilem High Class Antalya

Hotelul Bilem**** din Antalya este un hotel modest de 4* ce ofera turistilor sai conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culinare traditionale, piscina interioara si piscina exterioara, precum si un Centru Spa dotat cu sauna, baie turceasca, masaj, jacuzzi, pentru un sejur linistit si relaxant. 

Resort Akka Alinda Kemer

Hotelul Akka Alinda***** a fost construit in anul 1995 si dispune de o suprafata de 32.000 mp. oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, cu camere moderne si confortabile, restaurant cu specific italian, pescaresc, precum si un Centru Spa dotat cu sauna, masaj, baie turceasca, jacuzzi, baie de aburi, pentru un sejur relaxant.

Resort Akka Antedon Kemer

Hotelul Akka Antedon***** situat la poalele muntilor Beydaglari, a fost cobstruit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 90.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de neuitat, intr-un cadru natural deosebit.

Resort Amara Club Marine Kemer

Hotelul Amara Club Marine***** este localizat in locul unde Marea Mediterana se intalneste cu Muntii Taurus, pe malul marii, oferind turistilor sai o vacanta de vis. Hotelul Amara Club Marine***** a fost construit in anul 1991 si dispune de o suprafata de 60.000 mp, fiind un hotel de lux, cu servicii si facilitati ireprosabile, fiind inconjurat de verdeata.

Resort Amara Dolce Vita Kemer

Hotelul Amara Dolce Vita***** a fost construit in anul 2006 si dispune de o suprafata de 163.000 mp, fiind unul dintre cele mai bune unitati de cazare de lux din Belek. Hotelul Amara Dolce Vita***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati diversificate pentru petrecerea timpului liber, multumind dorintele celor mai exigenti clienti.

Resort Amara Wing Kemer

Hotelul Amara Wing***** a fost construit in anul 2004 si dispune de o suprafata de 30.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, pentru o vacanta de neuitat. Hotelul Amara Wing***** face parte din lantul hotelier Amara si este localizat pe coasta Muntilor Taurus.

Resort Asdem Beach Kemer

Hotelul Asdem Beach***** a fost construit in anul 2006 si dispune de o suprafata de 18.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta placuta si linistita.

Resort Astem Beach Labada Kemer

Construit in anul 1999 Hotelul Asdem Beach Labada***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind renovat in anul 2004 si se intinde pe o suprafata de 20.000 mp, reprezentand o locatie ideala pentru familiile cu copii, pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turistii care sunt in cautarea unui sejur linistit si relaxant. 

Resort Corinthia Club Kemer

Hotelul Corinthia Club Tekirova***** a fost construit in anul 1995 si dispune de o suprafata de 120.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, inconjurat de uimitoarea natura, pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Fame Residence Kemer Kemer

Hotelul Fame Residence Kemer***** a fost construit in anul 2002 si dispune de o suprafata de 8000 mp, oferind clientilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurant cu preparate culinare deosebite, camere confortabile, piscina interioara si exterioara, precum si un Centru Spa dotat corespunzator pentru un sejur linistit.

Resort Grand Haber Kemer

Hotelul Grand Haber***** din Kemer pune la dispozitia turistilor sai camere confortabile, restaurante cu preparate culinare delicioase, diferite baruri si animatie, diverse servicii si facilitati pentru petrecerea timpului liber, iar pentru relaxare hotelul dispune de un Centru Spa bine dotat, oferind astfel o vacanta de vis. 

Resort Gural Premier Tekirova Kemer

Hotelul Premier Gural Tekirova***** din Kemer este unul dintre cele mai bune resorturi din Turcia, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, multumind pana pe cei mai exigenti turisti. Hotelul Premier Gural Tekirova***** a fost construit in anul 2010 si dispune de o suprafata de 180.000 mp, reprezentand locatia ideala pentru o vacanta de vis.

Resort Imperial Deluxe Kemer

Hotelul Imperial Deluxe***** a fost construit in anul 2010 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru un sejur linistit si relaxant. 

Resort Kemer Reach Kemer

Hotelul Kemer Reach***** a fost construit in anul 2006 si este localizat in centrul statiunii Kemer, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit.

Kemer Resort Kemer

Hotelul Kemer Resort***** a fost construit in anul 2003 si dispune de o suprafata de 30.000 mp, oferind turistilor sai restaurant  cu specific chinezesc, japonez, italian, rusesc, servicii si facilitati pentru petrecerea timpului liber, animatie, Centru Spa & Wellness dotate corespunzator, precum si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.Pagina: 123 ... 6   (1 - 50)
Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 4 stele (22)
Hoteluri la mare 5 stele (238)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (233)
Intre 51 si 100 m (10)
Intre 101 si 200 m (7)
Intre 201 si 300 m (4)
Intre 301 si 500 m (5)
Mai mult de 500 m (1)
Tip unitate
Resort la Mare (260)
Hoteluri La Mare
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (250)
parcare (258)
receptie (257)
restaurant (259)
lift (59)
terasa (61)
room service (151)
lobby bar (205)
salon (20)
bar (156)
seif (21)
snak bar (81)
bar la piscina (123)
beach bar (71)
spalatorie/curatatorie (225)
sala de conferinte (199)
activitati de relaxare (182)
Centru Spa & Wellness (251)
baie turceasca (241)
jacuzzi (142)
solar (21)
sauna (251)
masaj (248)
coafor (76)
tratamente corporale (49)
beauty salon (96)
loc de joaca pentru copii (193)
mini-club (84)
disco/club (137)
animatie (178)
cabinet medical (202)
shopping center (69)
plaja privata (33)
spatiu pentru depozitarea echipamentului sportiv (1)
Centru tratamente balneologice (1)
cinema (33)
crama (1)
jocuri electronice (43)
farmacie (4)
babysitting (37)
curte (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (252)
uscator de par (247)
TV (107)
telefon (247)
minibar (246)
seif in camera (146)
aer conditionat (245)
balcon (130)
baie cu cada (9)
internet wireless (28)
baie cu dus (8)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (8)
TV-Satelit (120)
TV LCD (32)
canapea neextensibila (1)
terasa (2)
internet prin cablu (1)
halat de baie & papuci (26)
mocheta (19)
parchet laminat (1)
chicineta (1)
climatizare (1)
grup sanitar la comun (2)
Activitati sportive
fitness (225)
aerobic (69)
piscina exterioara (249)
piscina interioara (202)
piscina pentru copii (184)
aquapark (173)
mini-golf (48)
teren de tenis (174)
masa de tenis (186)
biliard (168)
bowling (49)
darts (137)
volei pe plaja (158)
sporturi de apa (92)
rummy (1)
tir cu arcul (12)
fotbal de masa (9)
sah / table (8)
calarie / echitatie (1)
piscina cu apa termala (2)
piscina semiolimpica (5)
piscina interioara pentru copii (7)
teren de basket (47)
teren de sport (2)
teren de fotbal (13)
fotbal (21)
polo acvatic (26)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (256)
Romantic/Luna de miere (243)
Relaxare/Wellness & Spa (258)
Familie (254)
Hotel de Lux (241)
Excursie in oras (1)
Magazine (21)
Afaceri (251)
Sporturi (250)
Natura/Animale salbatice (3)
SEO