La mare, hoteluri la mare, oferte cazare la mare, vacanta la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Romania


337 hoteluri gasite, Pagina: 1 ... 567 (301 - 337)    ordoneaza dupa:      

Hotel Astoria Mamaia

Hotelul Astoria*** este unul dintre cele mai apreciate hoteluri de 3*, datorita calitatii serviciilor de cazare si a dotarilor pe care le pune la dispozitia clientilor, cat si a localizarii acestuia, in zona centrala a statiunii Mamaia. Hotelul a fost renovat complet in anul 2005.

Hotel Central Mamaia

Hotelul Central*** din statiunea Mamaia este unul dintre hotelurile de 3 *, preferate de turisti, datorita conditiilor bune de cazare, pe care le pune la dispozitia clientilor. Amplasarea acestui hotel in centrul statiunii reprezinta unul dintre avantajele pe care le ofera, iar piscina exterioara a hotelului, renovata in anul 2009...

Hotel Elegance Mamaia

Hotelul Elegance*** ofera clientilor sai servicii bune de cazare, in camere moderne si confortabile. Hotelul Elegance*** a fost construit in anul 2007, in apropiere de plaja, iar pozitia sa ofera privelisti minunate, atat spre mare, cat si spre Lacul Siutghiol.

Hotel Florida Mamaia

Hotelul Florida*** a fost construit in anul 2007 si ofera clientilor sai conditii bune de cazare, in camere moderne si confortabile. De asemenea, pozitia acestui hotel permite accesul rapid la plaja, in orasul Constanta, cat si in Satul de Vacanta sau Aqua Magic.

Hotel Orfeu Mamaia

Hotelul Orfeu*** este o unitate buna de cazare, din partea de nord a statiunii Mamaia si a fost complet renovat. De asemenea, hotelul dispune de acces gratuit la piscina hotelurilor Comandor si Amiral.

Hotel Lido Mamaia

Hotelul Lido*** este unul dintre cele mai solicitate hoteluri din statiunea Mamaia, datorita conditiilor bune de cazare oferite si a amplasarii hotelului in apropiere de plaja, in partea de nord a statiunii Mamaia.

Hotel Mercur-Minerva Family Club Mamaia

Complexul Mercur-Minerva*** face parte din categoria unitatilor de cazare, care ofera conceputul ALL INCLUSIVE. De asemenea, conditiile de cazare pe care acest hotel le pune la dispozitia clientilor sai sunt bune, complexul a fost renovat in perioada cuprinsa intre 2011-2012 si este recomandat in special familiilor cu copii, dar si...

Hotel Restaurant Marea Neagra Mamaia

Hotelul Restaurant Marea Neagra*** ofera clientilor sai conditii bune de cazare, unul dintre avantajele acestui hotel fiind reprezentat de amplasarea acestuia in partea de nord a statiunii Mamaia.  De asemenea, hotelul a fost construit in anul 2006, motiv pentru care pune la dispozitia clientilor sai conditii moderne de cazare si detine o suprafata de 1500 mp.

Hotel Pelican Mamaia

Hotelul Pelican*** ofera clientilor sai conditii bune de cazare si servicii de calitate, motiv pentru care acest hotel este una dintre cele mai bune unitati de cazare de 3* din statiunea Mamaia.  Hotel Pelican*** face parte din complexul Palas Pelican.

Hotel Victoria Mamaia

Hotelul Victoria***, situat in statiunea Mamaia ofera clientilor sai conditii bune de cazare, iar in anul 2009 a fost renovat si reclasificat, de la 2* la 3*. Camerele hotelului ofera vedere la mare sau spre lac, iar restaurantul isi intampina clientii cu o atmosfera calda si cu un meniu diversificat.

Hotel Flora Mamaia

Hotelul Flora*** ofera conditii bune de cazare, atat pentru clientii care doresc sa se relaxeze, cat si pentru persoanele aflate in interes de afaceri. De asemenea, hotelul a fost renovat complet in perioada 2010-2011 si pune la dispozitia clientilor camere elegante si moderne, cu vedere la mare sau spre Lacul Siutghiol.

Hotel Albatros Mamaia

Hotelul Albatros*** aflat in statiunea Mamaia, ofera clientilor sai conditii bune de cazare, intr-o zona deosebita a statiunii. Alaturi de zona privilegiata a hotelului, clientilor li se ofera un restaurant, cu o atmosfera placuta si cu preparate culinare variate, atat din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala.

Hotel Bueno Mamaia

Hotelul Bueno*** a fost inaugurat in anul 2010 si ofera turistilor conditii bune de cazare, in camere moderne, spatioase  si confortabile. De asemenea, Hotelul Bueno*** este recomandat clientilor care doresc sa se bucure de un concediu linistit, dar si oamenilor de afaceri, sau persoanelor care doresc sa intreprinda activitati de team building.

Hotel Club Nautic Pinguin Mamaia

Hotelul Club Nautic Pinguin***, aflat in statiunea Mamaia, ofera turistilor conditii bune de cazare, intr-o zona frumoasa a statiunii Mamaia, pe malul Lacului Siutghiol. Datorita amplasamentului sau, hotelul pune la dispozitia clientilor plimbari cu barca cu motor, iar restaurantul hotelului pune la dispozitia clientilor  preparate culinare traditionale, pentru a oferi...

Hotel Romantic Mamaia

Hotelul Romantic*** ofera clientilor sai conditii bune de cazare, incepand cu anul 2010, cand a avut loc inaugurarea hotelului. Serviciile si facilitatile moderne oferite de acest hotel, cat si localizarea acestuia in centrul statiunii Mamaia, unde se afla numeroase terase, magazine si restaurante, reprezinta avantaje ale Hotelului Romantic***.

Hotel Ten Victory Mamaia

Hotelul Ten Victory*** ofera clientilor sai conditii bune de cazare si a fost renovat in anul 2012. De asemenea, Hotelul Ten Victory*** ofera serviciile si facilitatile firesti pentru un sejur complet, datorita restaurantului cu specific traditional romanesc si a camerelor confortabile si moderne , cu vedere la mare sau la promenada statiunii.

Hotel Dacia Sud Mamaia

Hotelul Dacia Sud*** a fost modernizat recent si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, in camere confortabile. Hotelul este recomandat atat persoanelor care doresc sa se bucure de un sejur linistit, cat si celor aflati in calatorie de afaceri.

Hotel Dona Mamaia

Hotelul Dona*** ofera clientilor sai conditii de cazare de 3* si dispune de o arhitectura rustica. Restaurantul Hotelului Dona*** ofera o gama diversificata de preparate, cu specific traditional, dispus pe 2 nivele.

Hotel Lotus Mamaia

Hotelul Lotus** ofera clientilor conditii foarte bune de cazare, ce pot fi clasificate la 3*, cu toate ca este un hotel de 2*. De asemenea, hotelul a fost modernizat recent, iar pozitionarea acestuia intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol ofera turistilor privelisti unice.

Hotel Dunarea Mamaia

Hotelul Dunarea** ofera clientilor sai conditii bune de cazare, ce pot fi clasificate la 3*, datorita calitatii serviciilor si dotarilor sale. De asemenea, hotelul este renovat complet, iar serviciile de cazare sunt disponibile la tarife accesibile.

Hotel Aurora Mamaia

Hotelul Aurora**  este structurat pe 10 nivele si ofera clientilor conditii bune de cazare, in camere modernizate, hotelul fiind renovat in totalitate in anul 2008. Datorita localizarii acestui hotel, perpendicular pe Malul Marii Negre, pune la dispozitia clientilor camere cu vedere la mare, dar si cu vedere spre Lacul Siutghiol.

Hotel Delta Mamaia

Hotelul Delta** ofera clientilor conditii bune de cazare, care pot fi clasificate la 3*, cu toate ca este un hotel de 2*. De asemenea, acest hotel a fost renovat recent, pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite clientilor.

Hotel Ovidiu Mamaia

Hotelul Ovidiu** ofera servicii bune de cazare, la tarife acceptabile, pentru turistii care doresc sa se afle in apropiere de Parcul Aqua Magic, hotelul aflandu-se la 5 minute de acest important punct turistic.

 

Hotel Pescarus Mamaia

Hotelul Pescarus** a fost renovat in  perioada cuprinsa intre anii 2006-2010, pentru a imbunatati serviciile de cazare oferite clientilor. In aceasta perioada, o parte dintre camerele hotelului au fost dotate cu aer conditionat. De asemenea, hotelul se afla in vecinatatea falezei si a atractiilor turistice Aqua Park si Luna Park.

Hotel Delfinul Mamaia

Hotelul Delfinul** a fost renovat in anul 2005, pentru a oferi clientilor servicii bune de cazare. Amplasamentul acestui hotel, in apropierea parcului Aqua Parc si a Satului de Vacanta, reprezinta avantaje pentru clientii care doresc sa se afle in apropierea acestor obiective turistice.

Hotel Select Mamaia

Hotel Select** ofera servicii de cazare de buna calitate clientilor sai, la tarife accesibile si este unul dintre hotelurile situate pe litoralul romanesc, care au fost renovate.

Hotel Selena Mamaia

Hotelul Selena** ofera clientilor sai servicii bune de cazare, intr-o zona speciala a statiunii, cu iesire direct pe plaja. Datorita renovarilor efectuate, acest hotel dispune atat de conditii de cazare clasificate la 2*, cat si la 3* si la 3*+ .

Hotel Siret Mamaia

Hotelul Siret** a fost recent renovat si ofera servicii bune de cazare, un avantaj al acestui hotel fiind reprezentat de localizarea acestuia, in cea mai selectiva zona din statiunea Mamaia.

Hotel Metropol Mamaia

Hotelul Metropol** este modernizat partial si ofera clientilor conditii bune de cazare, la tarife accesibile.

Hotel Coral Mamaia

Situat intr-o zona privilegiata a statiunii Mamaia, unde plaja are cea mai mare latime de pe intreg litoralul, de 100 de m, Hotelul Coral*** este recomandat persoanelor care doresc sa se bucure de relaxare si de liniste, deoarece este situat la distanta de zgomotul produs pe faleza.

Hotel Venus Mamaia

Hotelul Venus** ofera conditii avantajoase de cazare, pentru turistii interesati sa se afle in apropiere de plaja centrala a statiunii si de atractiile turistice din aceasta zona. Cu toate ca este un hotel de 2 *, dotarile si serviciile de cazare oferite de acest hotel sunt de 3*.

Hotel Alcor Mamaia

Hotelul Alcor** ofera clientilor conditii de cazare de doua stele, in cea mai linistita zona a statiunii Mamaia. De asemenea, toate camerele Hotelului Alcor ** sunt spatioase si cu vedere la mare.

Hotel National Mamaia

Hotelul National** ofera clientilor conditii bune de cazare, datorita modernizarilor camerelor si a serviciilor de calitate, pe care le pune la dispozitia clientilor. De asemenea, Hotelul National** este unul dintre cele patru hoteluri structurate pe 10 nivele, existente in statiunea Mamaia.

Hotel Bicaz Mamaia

Hotelul Bicaz** pune la dispozitia turistilor servicii de cazare de 2*, iar amplasamentul acestuia in zona de nord a statiunii Mamaia, aproape de plaja, reprezinta un avantaj pentru turistii interesati sa se cazeze in aceasta zona a statiunii.

Hotel Patria Mamaia

Hotelul Patria** ofera clientilor sai avantajul de a se caza la un hotel localizat in centrul statiunii Mamaia. De asemenea, o mare parte a camerelor acestui hotel dispun de vedere la mare, deoarece hotelul este structurat pe 13 nivele.

Hotel Unirea Mamaia

Hotelul Unirea** ofera clientilor servicii bune de cazare, de 2*, acesta fiind unul dintre hotelurile turn din statiunea Mamaia. Datorita localizarii in centrul statiunii Mamaia, Hotelul Unirea ofera avantajul clientilor sai de a se caza in apropiere de plaja, restaurante, terase, baruri sau magazine.

Vila Montana Mamaia

Vila Montana*** din statiunea Mamaia a fost construita in anul 2008 si este o unitate de cazare moderna, care ofera clientilor sai conditii bune de cazare, cu servicii de calitate, pentru a petrece un concediu linistit pe litoralul romanesc.Pagina: 1 ... 567   (301 - 337)
Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 2 stele (74)
Hoteluri la mare 3 stele (189)
Hoteluri la mare 4 stele (63)
Hoteluri la mare 5 stele (11)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (117)
Intre 51 si 100 m (43)
Intre 101 si 200 m (54)
Intre 201 si 300 m (23)
Intre 301 si 500 m (32)
Mai mult de 500 m (11)
Tip unitate
Hotel la Mare (248)
Pensiune la Mare (38)
Vila la Mare (30)
Apartament la Mare (3)
Hostel la Mare (1)
Resort la Mare (17)
Hoteluri La Mare
hoteluri All Inclusive (11)
hoteluri deschise iarna (65)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (185)
parcare (262)
receptie (204)
restaurant (250)
lift (54)
terasa (139)
room service (27)
lobby bar (20)
living (10)
salon (22)
garaj (4)
bar (203)
seif (35)
bar la piscina (20)
beach bar (8)
spalatorie/curatatorie (36)
sala de conferinte (127)
parcare supravegheata (24)
activitati de relaxare (38)
Centru Spa & Wellness (30)
acceptare carti de credit (11)
baie turceasca (2)
jacuzzi (26)
solar (3)
sauna (47)
masaj (56)
coafor (5)
tratamente corporale (6)
beauty salon (16)
loc de joaca pentru copii (89)
mini-club (4)
disco/club (10)
animatie (7)
cabinet medical (1)
plaja privata (17)
animale de companie (17)
Centru tratamente balneologice (8)
crama (3)
jocuri electronice (2)
farmacie (3)
bucatarie completa (10)
climatizare (2)
incalzire centrala (9)
depozit bagaje (24)
babysitting (2)
acces bucatarie (9)
foc de tabara (5)
foisor in curte (25)
gratar (54)
curte (66)
ferma proprie (1)
transfer aeroport (3)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (286)
uscator de par (67)
TV (227)
telefon (149)
minibar (201)
seif in camera (35)
aer conditionat (236)
balcon (133)
baie cu cada (13)
internet wireless (97)
geam termopan (30)
mobilier nou si modern (40)
baie cu dus (40)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (14)
TV-Satelit (8)
TV LCD (31)
cablu TV (111)
DVD-Player (3)
birou (4)
radio (1)
paturi twin (24)
pat matrimonial (28)
pat suplimentar (1)
canapea extensibila (6)
terasa (10)
frigider (66)
frigobar (4)
internet prin cablu (16)
halat de baie & papuci (6)
mocheta (3)
gresie (4)
chicineta (1)
climatizare (12)
bucatarie utilata (6)
incalzire centrala (8)
mobilier din lemn (2)
semineu (1)
Activitati sportive
fitness (49)
aerobic (1)
piscina exterioara (80)
piscina interioara (15)
piscina pentru copii (15)
aquapark (2)
mini-golf (1)
teren de tenis (16)
masa de tenis (21)
biliard (27)
bowling (3)
darts (2)
volei pe plaja (3)
sporturi de apa (2)
rummy (7)
fotbal de masa (1)
sah / table (9)
calarie / echitatie (2)
inchiriere biciclete (5)
piscina cu apa termala (1)
piscina semiolimpica (1)
teren de basket (2)
teren de sport (11)
teren de fotbal (4)
inchiriere ATV-uri (2)
pescuit (30)
plimbari cu barca/vaporas (39)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (291)
Romantic/Luna de miere (7)
Relaxare/Wellness & Spa (47)
Familie (195)
Buget/Excursionisti (75)
Hotel de Lux (31)
Excursie in oras (61)
Afaceri (157)
Sporturi (5)
Natura/Animale salbatice (43)
SEO