La mare, hoteluri la mare, oferte cazare la mare, vacanta la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Romania


337 hoteluri gasite, Pagina: 12345 ... 7 (101 - 150)    ordoneaza dupa:      

Hotel Roxy & Mario Eforie Nord

Hotelul Roxy & Mario*** ofera clientilor sai o vacanta relaxanta data prin conditii bune de cazare, gradina interioara intima, restaurant cu preparate culinare deosebite, precum si balansoare pentru copii si adulti.

Hotel Ten Union Eforie Nord

Hotelul Ten Union*** a fost renovat integral in anul 2009 si reprezinta o locatie potrivita pentru cei care doresc sa petreaca un concediu relaxant pe malul Marii Negre. Un alt avantaj al hotelului este dat de localizarea acestuia in centrul statiunii Eforie Nord, precum si serviciile de care dispune.

Hotel Terra Eforie Nord

Hotelul Terra*** este un hotel modest de 3* ce a fost deschis in anul 2007, oferind clientilor sai conditii bune de cazare.

Hotel Vera Eforie Nord

Hotelul Vera*** din statiunea Eforie Nord a fost construit in anul 2005 si ofera oaspetilor sai conditii bune de cazare, restaurant cu o gama variata de meniuri ce satisfac exigentele culinare oricarei persoane. Un alt avantaj pe care hotelul il are este pozitionarea acestuia in centrul statiunii.

Hotel Vis Eforie Nord

Hotelul Vis*** este cel mai nou hotel din statiunea Eforie Nord, s-a deschis in iulie 2012 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare utilate modern cu mobila noua.

Hotel Golden Beach Eforie Nord

Hotelul Golden Beach*** a fost construit in anul 2008 si reprezinta o varianta buna de cazare din statiunea, oferind clientilor sai dotari moderne, precum si un restaurant cu preparate culinare traditionale si internationale. 

Hotel Grand Eforie Nord

Hotelul Grand*** a fost construit in anul 2006 si dispune de conditii bune de cazare, servicii si facilitate superioare precum restaurant cu preparate culinare din bucataria romaneasca, Private Super Spa, oferind clientilor sai un sejur linistit si relaxant.

Hotel Ibiza Eforie Nord

Hotelul Ibiza*** este construit in anul 2009 si pune la dispozitia clientilor sai conditii moderne de cazare, oferind astfel un sejur linistit.

Hotel Mirage MedSPA Eforie Nord

Hotelul Mirage MedSPA*** a fost construit in anul 2003 si reprezinta un punct turistic de agrement atat pentru persoanele care vin in concediu, cat si pentru cei care doresc sa efectueze tratamente. In luna Aprilie 2013 Hotelul Mirage a inaugurat noul Centru de Sanatate Mirage MedSpa care pune...

Resort Complex Hotelier Dunarea Eforie Nord

Complexul Hotelier Dunarea*** se intinde pe o suprafata de 20000 mp de teren, inconjurat de pomi si verdeata, finnd fostul Hotel Mara din Eforie Nord. Hotelul s-a deschis in anul 2008, cu o arhitectura deosebita si este format din mai multe corpuri de cladire ce sunt comunicante intre ele prin...

Hotel Zodiac Constanta

Hotelul Zodiac**** a fost inaugurat in anul 2009 si dispune de o arhitectura moderna, imbinata cu elemente britanice. Camerele Hotelului Zodiac**** sunt confortabile, iar serviciile si facilitatile sunt de calitate, conform clasificarii de 4*, motiv pentru care acest hotel este recomandat persoanelor care doresc sa se bucure de un sejur...

Hotel Carol Constanta

Hotelul Carol**** a fost construit in anul 1913, de echipa iginerului Anghel Saligny, iar datorita arhitecturii deosebite de care dispune, cat si a istoriei bogate, acest hotel este considerat monument istoric. Arhitectura originala si design-ul interior unic, cat si calitatea serviciilor si facilitatilor oferite de acest hotel, alaturi de pozitionarea...

Hotel Royal Constanta

Hotelul Royal**** ofera clientilor sai conditii bune de cazare, in camere atent decorate si confortabile. Clientii acestui hotel pot savura preparatele delicioase ale restaurantului, care le pune la dispozitie un meniu diversificat, iar pentru relaxare se pot bucura de sauna disponibila la orice ora. Pentru oamenii aflati in team buliding,...

Hotel Traian Constanta

Hotelul Traian***  ofera conditii bune de cazare clientilor sai, cu dotari de 4*, chiar daca este clasificat la 3* si este recomandat atat pentru persoanele care doresc sa petreaca un sejur linistit, cat si pentru oamenii aflati in team building.

Hotel Arion Constanta

Hotelul Arion*** este un hotel construit recent si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, fiind recomandat in special pentru oamenii de afaceri cat si pentru cei care sunt in trecere.

Hotel Class Constanta

Hotelul Class*** a fost construit recent si ofera clientilor sai conditii bune de cazare, in camere confortabile si primitoare. Clientii acestui hotel se pot bucura de servicii si facilitati moderne, fiind recomandat atat persoanelor care doresc sa se bucure de un sejur linistit, cat si oamenilor aflati in team building.

Hotel Dali Constanta

Hotelul Dali***  ofera clientilor sai conditii bune de cazare, in camere spatiose, moderne si elegante, o mare parte a camerelor fiind cu vedere la mare. Datorita calitatiii serviciilor si a dotarilor de care dispune, Hotelul Dali*** este potrivit atat pentru cei care doresc sa se relaxeze, cat si pentru oamenii aflati in team-building.

Hotel Darius Constanta

Hotelul Darius*** este o unitate de cazare potrivita atat pentru persoanele care doresc sa se bucure de de serviciile si facillitatile oferite pentru o perioada indelangata, cat si pentru cei care se vor caza la acest hotel pentru scurt timp. Cazarea este posibila in camere confortabile, fiind o buna unitate de cazare din orasul Constanta.

Hotel Havana Constanta

Hotelul Havana*** ofera clientilor sai conditii bune de cazare, incepand cu anul 2007, cand a fost construit. Alaturi de camerele confortabile, hotelul pune la dispozitia clientilor sai un caffe bar, situat in holul receptiei, unde se pot servi bauturi alcoolice sau non-alcoolice sau diferite tipuri de cafea fine, cat si...

Hotel Ibis Constanta

Hotelul Ibis*** a fost construit in anul 2006 si face parte din lantul hotelier Ibis. De asemenea, datorita conditiilor bune de cazare pe care le ofera, acest hotel este considerat unul dintre cele mai bune hoteluri de 3* din orasul Constanta.

Hotel Kleyn Constanta

Hotelul Kleyn*** ofera clientilor sai facilitati si servicii de calitate, motiv pentru care este o unitate de cazare potrivita atat pentru persoanele aflate in vacanta, cat si in interes de serviciu, iar restaurantul hotelului pune la dispozitia clientilor preparate traditionale, intr-o atmosfera cu totul speciala.

Hotel Megalos Constanta

Hotelul Megalos*** ofera conditii bune de cazare, in camere confortabile, iar datorita dotarilor de care dispune, poate gazdui evenimente bussiness, banchete sau aniversari. Hotelul a fost construit in anul 2006, iar in anul 2009 a fost renovat.

Hotel Oxford Constanta

Hotelul Oxford*** ofera servicii bune de cazare si pune la dispozitia turistilor servicii si facilitati de calitate, atat pentru oamenii aflati in team building, cat si pentru cei care doresc sa se relaxeze si sa se bucure de un sejur linistit.

Hotel Pacific Constanta

Hotelul Pacific*** a fost inaugurat in anul 2009 si este singurul hotel din orasul Constanta, care a primit clasificarea de hotel-apartament. De asemenea, hotelul ofera servicii si facilitati de calitate, astfel incat poate gazdui persoanele interesate sa petreaca un sejur linistit, cat si oamenii aflati in team-building.

Hotel Scala Constanta

Hotelul Scala*** pune la dispozitia clientilor camere confortabile, cu conditii bune de cazare, salon de masaj si sauna pentru relaxare, cat si un restaurant cu specific romanesc. Datorita serviciilor si facilitatilor de calitate, oferite de Hotelul Scala***, se numara printre cele mai apreciate unitati de cazare din orasul Constanta.

Hotel Voila Constanta

Hotelul Voila*** a fost inaugurat in anul 2006 si impresioneaza prin arhitectura sa deosebita. Datorita calitatii serviciilor si facilitatilor oferite, acest hotel reprezinta alegerea potrivita, atat pentru persoanele aflate in vacanta, in interes de serviciu sau la intalniri de afaceri.

Hotel Cherica Constanta

Constructia Hotelului Cherica**** are o vechime de peste 110 ani, iar in perioada cuprinsa intre 2004-2008 a fost renovata, pentru a fi transformata intr-o unitate de cazare de 4*, care ofera servicii si facilitati de calitate. De asemenea, acest hotel isi personalizeaza serviciile, pentru a fi adaptate cerintelor fiecarui client,...

Hotel GMG Constanta

Hotelul GMG**** a fost construit in anul 2008 si dispune de o locatie privilegiata, deoarece se afla la o distanta mica de plaja si ofera servicii si facilitati de calitate, specifice unui hotel clasificat la 4*. Hotelul este recomandat atat persoanelor care doresc sa petreaca concediul pe litoralul romanesc, cat si persoanelor aflate in interes de serviciu sau afaceri.

Hotel Ferdinand Constanta

Hotelul Ferdinand***, construit in anul 2005, reprezinta unitatea de cazare potrivita atat pentru oamenii aflati in team building, cat si pentru persoanele interesate sa petreaca un sejur linistit. De asemenea, camerele hotelului ofera o minunata vedere la mare.

Hotel Golden Rose Constanta

Inaugurat in anul 2010, Hotelul Golden Rose*** ofera clientilor sai conditii bune de cazare, impreuna cu avantajele oferite de amplasament hotelului, in apropierea unor atractii turistice importante, in zona in care se afla o micro rezervatie Delta Dunarii, dar si cel mai spatios Mall din orasul Constanta.

Hotel Maria Constanta

Hotelul Maria*** ofera conditii bune de cazare, in regim de 3*, iar incepand luna decembrie a anului 2008, cand a fost inaugurat un corp nou de cladire, hotelul ofera si conditii de cazare clasificate la 4*. Alaturi de camerele confortabile si spatiose, mobilate modern, amplasamentul hotelului permite un acces rapid catre obiective turistice importante.

Hotel New Derby Constanta

Hotelul New Derby*** este recent construit si ofera clientilor sai conditii bune de cazare, pe tot parcursul anului. De asemenea, hotelul este recomandat atat persoanelor care doresc sa se bucure de un sejur linistit in orasul Constanta si sa viziteze atractiile turistice din acest oras, sau sa se relaxeze pe plaja in statiunea Mamaia, dar si oamenilor aflati in team building.

Hotel Maryiotis Constanta

Construit in anul 2005, Hotelul Maryiotis*** ofera clientilor sai conditii bune de cazare si impresioneaza prin design-ul elegant si camerele confortabile. Datorita serviciilor si facilitatilor pe care le ofera, Hotelul Maryiotis este recomandat atat pentru relaxare, cat si pentru afaceri.

Hotel Mamaia Mamaia

Hotelul Mamaia***** face parte din categoria celor mai bune hoteluri si pune la dispozitia clientilor sai o varietate de camere, alaturi de servicii si facilitati de calitate, pentru a favoriza un sejur cat mai placut. Pentru relaxare, hotelul dispune de o plaja proprie, cu o suprafata de 2500 mp, cu...

Hotel Dynes Eforie Nord

Hotelul Dynes*** din Eforie Nord a fost deschis in anul 2003 si pune la dispozitia clientilor sai camere moderne si confortabile, precum si un restaurant cu preparate culinare traditionale.

Hotel Felix Eforie Nord

Hotelul Felix*** din Eforie Nord a fost renovat in anul 2008 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare cu camere moderne si confortabile, o gradina de vara , precum si un restaurant cu autoservire.

Hotel Giulia Eforie Nord

Hotelul Giulia*** din Eforie Nord, a fost construit in anul 2005 si se numara printre cele mai noi unitati de cazare din statiune, oferind oaspetilor sai conditii bune de cazare.

Hotel Mondial Eforie Nord

Hotelul Mondial*** din Eforie Nord, a fost construit pe locul fostului Hotel Cerna si pune la dispozitia oaspetilor sai o constructie moderna, cu camere confortabile, oferind un sejur linistit si relaxant.   

Hotel Olguta Eforie Nord

Hotelul Olguta*** din Eforie Nord este o unitate noua de cazare din statiune, care pune la dispozitia clientilor sai  servicii si facilitati pentru pentru o vacanta placuta, fiind recomandat pentru familiile cu copii cat si pentru cei oamenii de afaceri.

Hotel Smarald Eforie Nord

Hotelul Smarald*** din Eforie Nord, este o cladire noua ce a fost inaugurat in anul 2008, oferind oaspetilor sai eleganta si confort pentru petrecerea unui sejur de neuitat.

Hotel Valul Magic Eforie Nord

Hotelul Valul Magic*** din Eforie Nord a fost renovat si pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu preparate culinare delicioase.

Hotel Carmen Eforie Nord

Hotelul Carmen** din Eforie Nord, a fost modernizat in anul 2006 si iese in evidenta fata de alte unitati de cazare prin faptul ca are in dotare numai apartamente formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Turistii cazati la Hotel Carmen** se pot bucura de o plaja cu nisip fin, precum si de intrare lina in mare. 

Hotel Cupidon Eforie Nord

Hotelul Cupidon** din Eforie Nord, este un hotel cu conditii de cazare conform raportului calitate-pret, fiind recomandat pentru persoanele care vin la tratament deoarece acesta se afla la 100 m distanta de lac.

Hotel Diana Eforie Nord

Hotelul Diana** din Eforie Nord, facce parte din hoteluri nerenovate de pe litoralul romanesc, dar care beneficiaza de o pozitie privilegiata pe faleza, fiind recomanda pentru oamenii care dispun de un buget redus.

Hotel Minerva Eforie Nord

Hotelul Minerva** din Eforie Nord se afla la aproximativ 250 m distanta fata de centru si la 600 m distanta fata de gara si face parte din hoteluri nerenovate de pe litoralul romanesc, reprezentand o unitate buna de cazare pentru oamenii care dispun de un buget mai mic.

Hotel Ovicris Eforie Nord

Hotelul Ovicris** din Eforie Nord este de fapt fostul Hotel Selena, ce pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu preparate culinare din bucataria romaneasca, precum si o sala de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Hotel Traian Eforie Nord

Hotelul Traian** din Eforie Nord pune la dispozitia clientilor sai conditii de cazare de 2*, insa are in dotare una dintre cele mai mari Baza de tratament din statiune cu o suprafata de 2800 mp si dispune de un numar de 1810 proceduri pe zi.

Hotel Venus Eforie Nord

Hotelul Venus** din Eforie Nord se numara printre hotelurile nerenovate de pe litoralul romanesc, reprezentand o unitate buna de cazare pentru oamenii cu un buget restrans, dar care beneficiaza de o locatie privilegiata aproape de plaja.

Hotel Vraja Marii Eforie Nord

Hotelul Vraja Marii*** din Eforie Nord pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare la preturi avantajoase, localizat chiar pe plaja Belona facand astfel sa fie cel mai cautat hotel din statiune.

Hotel Amurg Eforie Sud

Hotelul Amurg*** din Eforie Sud, pune la dispozitia clientilor sai conditii de 3*, reprezentand una dintre cele mai convenabile unitati de cazare din statiune, fiind recomandat atat pentru oamenii care doresc un sejur linistit, dar si pentru oamenii de afaceri.Pagina: 12345 ... 7   (101 - 150)
Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 2 stele (74)
Hoteluri la mare 3 stele (189)
Hoteluri la mare 4 stele (63)
Hoteluri la mare 5 stele (11)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (117)
Intre 51 si 100 m (43)
Intre 101 si 200 m (54)
Intre 201 si 300 m (23)
Intre 301 si 500 m (32)
Mai mult de 500 m (11)
Tip unitate
Hotel la Mare (248)
Pensiune la Mare (38)
Vila la Mare (30)
Apartament la Mare (3)
Hostel la Mare (1)
Resort la Mare (17)
Hoteluri La Mare
hoteluri All Inclusive (11)
hoteluri deschise iarna (65)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (185)
parcare (262)
receptie (204)
restaurant (250)
lift (54)
terasa (139)
room service (27)
lobby bar (20)
living (10)
salon (22)
garaj (4)
bar (203)
seif (35)
bar la piscina (20)
beach bar (8)
spalatorie/curatatorie (36)
sala de conferinte (127)
parcare supravegheata (24)
activitati de relaxare (38)
Centru Spa & Wellness (30)
acceptare carti de credit (11)
baie turceasca (2)
jacuzzi (26)
solar (3)
sauna (47)
masaj (56)
coafor (5)
tratamente corporale (6)
beauty salon (16)
loc de joaca pentru copii (89)
mini-club (4)
disco/club (10)
animatie (7)
cabinet medical (1)
plaja privata (17)
animale de companie (17)
Centru tratamente balneologice (8)
crama (3)
jocuri electronice (2)
farmacie (3)
bucatarie completa (10)
climatizare (2)
incalzire centrala (9)
depozit bagaje (24)
babysitting (2)
acces bucatarie (9)
foc de tabara (5)
foisor in curte (25)
gratar (54)
curte (66)
ferma proprie (1)
transfer aeroport (3)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (286)
uscator de par (67)
TV (227)
telefon (149)
minibar (201)
seif in camera (35)
aer conditionat (236)
balcon (133)
baie cu cada (13)
internet wireless (97)
geam termopan (30)
mobilier nou si modern (40)
baie cu dus (40)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (14)
TV-Satelit (8)
TV LCD (31)
cablu TV (111)
DVD-Player (3)
birou (4)
radio (1)
paturi twin (24)
pat matrimonial (28)
pat suplimentar (1)
canapea extensibila (6)
terasa (10)
frigider (66)
frigobar (4)
internet prin cablu (16)
halat de baie & papuci (6)
mocheta (3)
gresie (4)
chicineta (1)
climatizare (12)
bucatarie utilata (6)
incalzire centrala (8)
mobilier din lemn (2)
semineu (1)
Activitati sportive
fitness (49)
aerobic (1)
piscina exterioara (80)
piscina interioara (15)
piscina pentru copii (15)
aquapark (2)
mini-golf (1)
teren de tenis (16)
masa de tenis (21)
biliard (27)
bowling (3)
darts (2)
volei pe plaja (3)
sporturi de apa (2)
rummy (7)
fotbal de masa (1)
sah / table (9)
calarie / echitatie (2)
inchiriere biciclete (5)
piscina cu apa termala (1)
piscina semiolimpica (1)
teren de basket (2)
teren de sport (11)
teren de fotbal (4)
inchiriere ATV-uri (2)
pescuit (30)
plimbari cu barca/vaporas (39)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (291)
Romantic/Luna de miere (7)
Relaxare/Wellness & Spa (47)
Familie (195)
Buget/Excursionisti (75)
Hotel de Lux (31)
Excursie in oras (61)
Afaceri (157)
Sporturi (5)
Natura/Animale salbatice (43)
SEO