La mare, hoteluri la mare, oferte cazare la mare, vacanta la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Romania


337 hoteluri gasite, Pagina: 1234 ... 7 (51 - 100)    ordoneaza dupa:      

Hotel Camelia Jupiter

Hotelul Camelia este un hotel de 2 stele din Jupiter, renovat in anul 2005, reprezentand o varianta de cazare accesibila.

Hotel Tismana Jupiter

Hotelul Tismana*** se afla situat pe malul lacului Tismana, fiind construit in stilul Manastirii Tismana din judetul Gorj si beneficiaza de o gradina interioara spectaculoasa. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai conditii moderne de cazare, oferind clientilor sai un sejur linistit si relaxant.

Hotelul Tismana** este printre putinele unitati de cazare...

Hotel Rio Jupiter

Hotelul Rio*** din Jupiter este o constructie noua si moderna, care a fost dat in folosinta in anul 2004, oferind clientilor sai conditii bune de cazare pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel Olimpic Jupiter

Hotelul Olimpic*** din Jupiter a fost renovat si modernizat in anul 2010 si reclasificat la 3*, oferind oaspetilor sai conditii de cazare moderne, precum si un restaurant la 20 m de plaja cu o vedere panoramica la Marea Neagra.

Resort Iris-Nalba-Mimoza Jupiter

Complexul Hotelier Iris-Nalba-Mimoza*** este format din 3 hoteluri: Iris, Nalba, Mimoza, a cate 3 stele fiecare si se intind pe o suprafata de 15000 mp. Toate cele 3 unitati au fost renovate si pun la dispozitia oaspetilor sai conditii bune de cazare.

Hotel Hercules Jupiter

Hotelul Hercules*** din Jupiter a fost construit in anul 2007 si reprezinta locul in care atmosfera marina isi face prezenta de la venirea oaspetilor in hotel si se face prezenta pe tot parcursul sejurului.

Hotel Delta Jupiter

Hotelul Delta*** din Jupiter face parte din acelasi complex cu Hotelul California*** din Cap Aurora, fiind hoteluri apropiate. Datorita serviciilor si facilitatilor de care dispune, hotelul este recomandat in special pentru familiile cu copii deoarece dispune de un centru de distractie foarte bine dotat.

Hotel Capitol Jupiter

Hotelul Capitol*** din Jupiter a fost renovat si reclasificat in anul 2010, de la 2 stele la categoria de 3 stele si reprezinta o unitate buna de cazare pentru turistii care vor sa petreaca o vacanta pe malul marii.

Hotel Insula Neptun

Hotelul Insula**** din Neptun este construit in stil mediteranean cu servicii si facilitati de lux, oferint oaspetilor sai un sejur linistit intr-o atmosfera moderna.

Hotel Boutique Shine Neptun

Hotelul Boutique Shine**** din Neptun este un hotel modern cu un design unic si facilitati la cele mai inalte standarde.

Hotel 2D Resort & Spa Neptun

Hotelul 2 D*** a fost renovat in anul 2010 si pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu preparate culinare romanesti precum si o piscina exterioara, facand sa fie unul dintre cele mai cautate hoteluri din statiune.

Hotel Decebal Neptun

Hotelul Decebal*** din Neptun renovat in 2004, reprezinta o varianta buna de cazare datorita serviciilor si facilitatilor de care dispune, dar si datorita raportului calitate/pret.

Hotel Doina Neptun

Hotelul Doina*** din Neptun a fost renovat de curand si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, oferind un sejur linistit si relaxant.

Hotel Miorita Neptun

Hotelul Miorita*** din Neptun este un hotel modest ce a suferit usoare imbunatatiri in anul 2008.

Hotel Recif Neptun

Hotelul Recif*** din Neptun dispune de un design arhitectural modern, fiind renovat in 2010. Hotelul se intinde pe o suprafata de 5500 mp si pune la dispozitia clientilor sai o piscina exterioara, oferind astfel un sejur linistit.

Hotel Sara Neptun

Hotelul Sara*** din Neptun a fost renovat si reclasificat de la 2 stele la 3 stele in anul 2010 si pune la dispozitia clientilor sai un spatiu verde de 5000 mp avand iesire spre Lacul Neptun, oferind astfel oaspetilor sai un concediu relaxant.

Hotel Callatis Neptun

Hotelul Callatis** din Neptun a suferit mici renovari in anul 2009 si reprezinta o unitate de cazare modesta la preturi accesibile.

Hotel Balea Neptun

Hotelul Balea** face parte din categoria hotelurilor nerenovate de pe litoralul romanesc, avand drept avantaj pozitionarea acestuia langa baza de tratament a hotelului Doina***, oferind cazare la tarife accesibile.

Hotel Clabucet Neptun

Hotelul Clabucet** din Neptun face parte din categoria hotelurilor nerenovate, dar accesibile la pret de pe litoralul romanesc.

Hotel Romanta Neptun

Hotelul Romanta** face parte din categoria hotelurilor nerenovate de pe litoralul romanesc, oferind cazare la tarife accesibile.

Hotel Terra Neptun

Hotelul Terra** face parte din categoria hotelurilor nerenovate de pe litoralul romanesc si este recomandat pentru persoanele cu buget mai mic.

Hotel Cocor Olimp

Hotelul Cocor**** din Olimp este unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul romanesc, renovat complet in anul 2003 si pune la dispozitia clientilor printre cele mai bune servicii si facilitati, precum si cel mai bine dotat Centru de Sanatate Cocor Spa din Romania in care imbina terapiile naturale...

Hotel Holiday Olimp Olimp

Hotelul Holiday Olimp**** a fost construit in anul 2009 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, precum si servicii de 4 stele, fiind in acest fel unul dintre cele mai cautate unitate de cazare din statiunea Olimp.

Hotel Egreta Olimp

Hotelul Egreta*** din Olimp, reprezinta o cladire nou construita si pune la dispozitia oaspetilor sai conditii moderne de cazare, pe malul marii, oferind astfel un sejur linistit si relaxant.

Hotel Majestic Olimp

Hotelul Majestic*** din Olimp a fost renovat complet in anul 2002 si datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului toate camerele au vedere la mare si ofera oaspetilor sai dotari moderne si confortabile pentru un sejur linistit. Hotelul face parte din lantul hotelier Phoenicia Hotels & Resort si reprezinta una dintre...

Hotel Amiral Nord Costinesti

Hotelul Amiral Nord*** din Costinesti este situat la 50 m de gara si reprezinta o unitate de cazare buna pentru tineri.

Hotel Costinesti Royal Costinesti

Hotelul Costinesti Royal*** din Costinesti reprezinta o constructie noua din anul 2009, avand ca principal avantaj ca majoritatea camerelor dispun de vedere la mare, oferind conditii moderne de cazare oaspetilor care ii trec pragul.

Hotel Pierre Costinesti

Construit in 2004, Hotelul Pierre*** pune la dispozitia clientilor conditii bune de cazare, precum si un restaurant cu terasa pe malul marii.

Hotel Impact G Costinesti

Hotelul Impact G*** dsin Costinesti reprezinta o unitate buna de cazare construit in 2007 oferind oaspetilor sai camere confortabile si un restaurant cu preparate culinare delicioase.

Hotel Belona Eforie Nord

Hotelul Belona*** a fost clasificat la 3*** in urma renovarii si modernizarii din anul 2008. El reprezinta una dintre unitatile bune de cazare din statiunea Eforie Nord si pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu preparate culinare traditionale.

Hotel Atena Costinesti

Construit in 2009, hotelul Atena ofera conditii bune de cazare, intr-o zona linistita.

Hotel Migador Eforie Sud

Hotelul Migador*** se afla in apropiere de baile de namol din statiunea Eforie Sud, fiind o constructie recenta pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare cu restaurant ce are preparate culinare delicioase, oferind astfel un sejur linistit.

Hotel Forum Costinesti

Hotelul Forum** a fost renovat de curand si pune la dispozitia clietilor sai servicii bune de cazare la preturi accesibile, oferind o priveliste minunata a Marii Negre.

Hotel Splendid Eforie Sud

Hotelul Splendid*** a fost construit in anul 2006 si reprezinta una dintre cele mai bune unitati de cazare din statiune, ce ofera clientilor sai un restaurant cu preparate culinare deosebite. 

Hotel Gloria Eforie Sud

Hotelul Gloria** este cel mai cautat hotel din Eforie Sud, deoarece dispune de preturi foarte avantajoase, conditiile de cazare modeste si este aproape de mare.

Hotel Bran,Brad,Bega Eforie Nord

Complexul Hotelier Bran,Brad,Bega**** a fost complet renovat in anul 2009 si este format din 3 hoteluri alaturate. Complexul reprezinta una dintre cele mai bune unitati de cazare din Eforie Nord ce pune la dispozitia clientilor sai o piscina exterioara si un Centru Spa, oferind un sejur linistit si relaxant.

Hotel Europa Eforie Nord

Hotelul Europa**** este cel mai bun hotel din Eforie Nord, renovat in anul 2003 si este localizat intr-un parc natural de peste 30000 mp, oferind clientilor sai un sejur linistit si relaxant intr-o atmosfera speciala.

Hotel Delfinul Eforie Nord

Hotelul Delfinul**** impreuna cu Hotelul Meduza*** fac parte din Complexul Steaua de Mare, ce au fost renovate si deschise in anul 2012. Hotelul Delfinul**** pune la dispozitia clientilor sai servicii bune de cazare la tarife rezonabile, oferind un sejur linistit si relaxant pe malul Marii Negre.

Hotel Meduza Eforie Nord

Hotelul Meduza*** face parte din Complexul Steaua de Mare, care a fost renovat si deschis in anul 2012, oferind clientilor sai conditii bune de cazare la preturi convenabile.

Hotel Acapulco Eforie Nord

Inaugurat in anul 2004, hotelul Acapulco*** reprezinta unul dintre cel mai cautat hotel din Eforie Nord, oferind clientilor sai conditii de cazare moderne, spatioase si confortabile pe malul Marii Negre.

Hotel Allegro Eforie Nord

Hotelul Allegra*** din Eforie Nord este un hotel mic situat in centrul statiunii, care ofera conditii bune de cazare pentru petrecerea unui concediu linistit. 

Hotel Anca Club Eforie Nord

Hotelul Anca Club*** din Eforie Nord pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, precum si o piscina in aer liber ce reprezinta un loc ideal pentru petrecerea timpului liber. 

Hotel Angely Eforie Nord

Construit in 2008, Hotelul Angely*** din Eforie Nord pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, precum si o piscina in aer liber, aproape de malul Marii Negre.

Hotel Apollo Eforie Nord

Hotelul Apollo*** din Eforie Nord pune la dispozitai clientilor sai conditii bune de cazare, fiind renovat in anul 2007.

Hotel Astoria Eforie Nord

Hotelul Astoria*** din Eforie Nord face parte din lantul hotelier Ana Hotels alaturi de Hotel Europa****, ce a fost renovat si modernizat in anul 2003. Hotelul reprezinta una din variantele bune de cazare din statiune, avand o pozitionare apropiata de mare, dar si pentru ca, colaboreaza cu unul dintre cele...

Hotel Clas Eforie Nord

Hotelul Clas*** din Eforie Nord a fost finalizat in iunie 2011 si reprezinta una dintre cele mai bune unitati de cazare din statiune, oferind clientilor sai camere moderne si confortabile.

Hotel Coral Eforie Nord

Hotelul Coral*** este unul dintre cele mai recente hoteluri din statiunea Eforie Nord, construit in anul 2009, fiind localizat intr-o zona linistita, cu dotari noi si servicii de calitate, amplasat la numai cateva minute distanta de malul Marii Negre.

Hotel Fortuna Eforie Nord

Hotelul Fortuna*** din Eforie Nord a fost renovat in anul 2011, ofera conditii bune de cazare, confort si servicii de calitate intr-un  cadru natural de exceptie.

Hotel Philoxenia Eforie Nord

Hotelul Philoxenia*** reprezinta o unitate buna de cazare atat pentru oamenii care vin in concediu cat si pentru oamenii de afaceri.

Hotel Rhodos Eforie Nord

Renovat in anul 2009, Hotelul Rhodos*** din statiunea Eforie Nord este un hotel de mici dimensiuni, oferind astfel clientilor sai intimitate, precum si conditii moderne de cazare.Pagina: 1234 ... 7   (51 - 100)
Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 2 stele (74)
Hoteluri la mare 3 stele (189)
Hoteluri la mare 4 stele (63)
Hoteluri la mare 5 stele (11)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (117)
Intre 51 si 100 m (43)
Intre 101 si 200 m (54)
Intre 201 si 300 m (23)
Intre 301 si 500 m (32)
Mai mult de 500 m (11)
Tip unitate
Hotel la Mare (248)
Pensiune la Mare (38)
Vila la Mare (30)
Apartament la Mare (3)
Hostel la Mare (1)
Resort la Mare (17)
Hoteluri La Mare
hoteluri All Inclusive (11)
hoteluri deschise iarna (65)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (185)
parcare (262)
receptie (204)
restaurant (250)
lift (54)
terasa (139)
room service (27)
lobby bar (20)
living (10)
salon (22)
garaj (4)
bar (203)
seif (35)
bar la piscina (20)
beach bar (8)
spalatorie/curatatorie (36)
sala de conferinte (127)
parcare supravegheata (24)
activitati de relaxare (38)
Centru Spa & Wellness (30)
acceptare carti de credit (11)
baie turceasca (2)
jacuzzi (26)
solar (3)
sauna (47)
masaj (56)
coafor (5)
tratamente corporale (6)
beauty salon (16)
loc de joaca pentru copii (89)
mini-club (4)
disco/club (10)
animatie (7)
cabinet medical (1)
plaja privata (17)
animale de companie (17)
Centru tratamente balneologice (8)
crama (3)
jocuri electronice (2)
farmacie (3)
bucatarie completa (10)
climatizare (2)
incalzire centrala (9)
depozit bagaje (24)
babysitting (2)
acces bucatarie (9)
foc de tabara (5)
foisor in curte (25)
gratar (54)
curte (66)
ferma proprie (1)
transfer aeroport (3)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (286)
uscator de par (67)
TV (227)
telefon (149)
minibar (201)
seif in camera (35)
aer conditionat (236)
balcon (133)
baie cu cada (13)
internet wireless (97)
geam termopan (30)
mobilier nou si modern (40)
baie cu dus (40)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (14)
TV-Satelit (8)
TV LCD (31)
cablu TV (111)
DVD-Player (3)
birou (4)
radio (1)
paturi twin (24)
pat matrimonial (28)
pat suplimentar (1)
canapea extensibila (6)
terasa (10)
frigider (66)
frigobar (4)
internet prin cablu (16)
halat de baie & papuci (6)
mocheta (3)
gresie (4)
chicineta (1)
climatizare (12)
bucatarie utilata (6)
incalzire centrala (8)
mobilier din lemn (2)
semineu (1)
Activitati sportive
fitness (49)
aerobic (1)
piscina exterioara (80)
piscina interioara (15)
piscina pentru copii (15)
aquapark (2)
mini-golf (1)
teren de tenis (16)
masa de tenis (21)
biliard (27)
bowling (3)
darts (2)
volei pe plaja (3)
sporturi de apa (2)
rummy (7)
fotbal de masa (1)
sah / table (9)
calarie / echitatie (2)
inchiriere biciclete (5)
piscina cu apa termala (1)
piscina semiolimpica (1)
teren de basket (2)
teren de sport (11)
teren de fotbal (4)
inchiriere ATV-uri (2)
pescuit (30)
plimbari cu barca/vaporas (39)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (291)
Romantic/Luna de miere (7)
Relaxare/Wellness & Spa (47)
Familie (195)
Buget/Excursionisti (75)
Hotel de Lux (31)
Excursie in oras (61)
Afaceri (157)
Sporturi (5)
Natura/Animale salbatice (43)
SEO