La mare, hoteluri la mare, oferte cazare la mare, vacanta la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Romania


337 hoteluri gasite, Pagina: 123 ... 7 (1 - 50)    ordoneaza dupa:      

Resort Marina Regia Residence - Arena Regia Hotel & Spa Mamaia Nord

Arena Regia Hotel & Spa***** a fost construit in anul 2011 si face parte din Resortul Marina Regia Residence, alaturi de 20 de vile si de Hotelul Arcadia****. Datorita calitatii serviciilor si facilitatilor oferite, este considerat unul dintre cele mai luxoase unitati de cazare de 5*, de pe intreg litoralul...

Hotel Balada Nej Constanta

Hotelul Balada Nej**** dispune de o arhitectura unica si un design interior deosebit, care imbina elementele medievale cu facilitatile moderne, pentru a crea o atmosfera relaxanta. Camerele sunt decorate in stil medieval si sunt confortabile, iar restaurantul hotelului "La protap"  impresioneaza printr-un decor unic si preparate culinare cu...

Resort Puflene Murighiol

Puflene Resort din Murighiol este singurul resort din Delta Dunarii care ofera posibilitati multiple de relaxare si dispun de cele mai bune conditii de cazare. El se intinde pe o suprafata de 7.5 hectare si reprezinta noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea...

Palace Resort Venus

Hotelul Palace**** din Venus a fost modernizat in 2004 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati moderne, beneficiind de iesire directa pe plaja, oferind astfel un sejur linistit si relaxant, cu o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu. 

Vox Maris Grand Resort Costinesti

Vox Maris Grand Resort****/*** din statiunea Costinesti este fostul Complex Vox Amiral, detine o suprafata de 7 hectare si reprezinta o adevarata oaza de distractie si relaxare, la numai cativa km de Mamaia si Constanta.

Statiunea Costinesti este recomandata pentru tinerii care sunt in cautarea distractiei, oferind cele mai stilate si...

Resort Mezotermale Palace, Hotel & Medical Spa Venus

Mezotermale Palace Hotel & Medical Spa**** face parte din lantul hotelier Palace si este una dintre cele mai noua unitate de cazare din Venus. El pune la dispozitia clientilor sai unul dintre cele mai performante si dotat Centru de Tratament si Spa de pe tot litoralul romanesc. Datorita acestui lucru, hotelul este deschis tot timpul anului.

Hotel Jakuzzi Vama Veche

Hotelul Jakuzzi*** din Vama Veche a fost inaugurat in anul 2006 si reprezinta imbinarea armonioasa dintre confortul unei locatii de lux cu exotismul unei zone relativ discrete. El pune la dispozitia clientilor sai camere moderne cu vedere la Marea Neagra, precum si curte interioara.

Hotel Laguna Vama Veche

Hotelul Laguna** din Vama Veche este unicul hotel cu o arhitectura originala de inspiratie greceasca. El a fost construit in anul 2005 si ofera cazare in hotel si servirea mesei la restaurantul Corsaru, reprezentand o varianta buna de cazare in Vama Veche.

Hotel Sea Star Vama Veche

Hotelul Sea Star*** din Vama Veche este cel mai nou hotel din statiune, inaugurat la deschiderea sezonului estival 2011 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, conform raportului calitate-pret.

Hotel President Mangalia

Hotelul President**** din Mangalia este cea mai buna unitate de cazare din statiune si reprezinta destinatia ideala atat pentru petrecerea unui sejur linistit si relaxant, cat si pentru oamenii de afaceri care doresc sa participe la conferinte, sedinte, simpozioane.

Hotel Corsa Mangalia

Hotelul Corsa*** din Mangalia ofera conditii bune de cazare, servicii conform raportului calitate-pret si o pozitionare avantajoasa in fata marii. Hotelul a fost renovat complet in 2005. 

Hotel Paradiso Mangalia

Hotelul Paradiso*** este fostul Hotel Mangalia-Siemens, fiind renovat complet si sta la dispozitia turistilor care vor sa petreaca un sejur linistit la mare, dar si pentru persoanele care doresc sa beneficieze de cele mai bune tratamente balneare si de recuperare.

Hotel Laguna Mangalia

Hotelul Laguna*** din Mangalia este situat la 100 m distanta fata de portul Mangalia, in zona unde se desfasoara festivalul anual Callatis. Hotelul este recomadat atat persoanelor care doresc un sejur linistit, dar si pentru cei care doresc sa urmeze o cura de tratament deoarece este situat in apropiere de Sanatoriul Balnear.

Hotel Saturn Saturn

Hotelul Saturn este singurul hotel de 5* din statiunea Saturn si a fost inaugurat in anul 2007, oferind servicii si facilitati de calitate superioara. Hotelul este primul din Romania care a primit certificatul ecologic pentru cazare turistica. Datorita dotarilor de care dispune hotelul este recomandat atat pentru familiile cu copii cat si pentru oamenii de afaceri.

 

Hotel Cleopatra Saturn

Hotelul Cleopatra**** din Saturn a fost complet renovat in anul 2009 o data cu primirea clasificarii turistice de 4 stele. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai o serie de servicii si facilitati, precum si un Aqua park, fiind recomandat astfel pentru familiile cu copii.

Hotel Adria Saturn

Hotelul Adria*** din Saturn este situat pe strada principala a statiunii si a intrat recent in circuitul turistic, respectiv in iunie 2007.

Hotel Balada Saturn

Hotelul Balada*** din Saturn este un hotel recent renovat, cu conditii bune de cazare, recomandat pentru familiile cu copii. Hotelul este unul dintre hotelurile turn din statiunea Saturn.

Hotel Cerna Saturn

Hotelul Cerna*** din Saturn a fost renovat in anul 2004 si se afla la 50 m de Aqua Park Balada si la 100 m de Aqua Park Cleopatra. Datorita pozitionarii pe malul marii asigura la majoritatea camerelor vedere la mare.

Hotel Cupidon Saturn

Hotelul Cupidon*** din Saturn a fost renovat complet in 2003 si este situat paralel cu tarmul marii astfel jumatate din camere au vedere la statiune si cealalta jumatate au vedere la mare. El este in acest moment unul dintre cele mai cautate si mai apreciate hoteluri de pe litoralul romanesc,...

Hotel Hora Saturn

Hotelul Hora*** a fost renovat complet in 2005 si pune la dispozitia clientilor sai conditii si facilitati bune de cazare, dar mai ales pozitionarea perpendiculara pe linia tarmului au facut ca acest hotel sa fie solicitat in sezonul estival. 

Hotel Sirena Saturn

Hotelul Sirena*** este primul hotel dispre Venus spre Saturn. El a fost renovat complet in anul 2006 si este unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe litoralul romanesc. Hotelul ofera conditii bune de cazare, baza proprie de tratament, precum si iesirea usoara la plaja.

Hotel Aida Saturn

Hotelul Aida** face parte din categoria hotelurilor nerenovate, dar cu o pozitionare buna in centrul statiunii aproape de plaja.

Hotel Mures Saturn

Hotelul Mures** din Saturn a fost renovat in 2011 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel Narcis Saturn

Hotelul Narcis** din Saturn este un hotel nerenovat pozitionat aproape de plaja.

Hotel Prahova Saturn

Hotelul Prahova** face parte din lantul hotelurilor nerenovate de pe litoralul romanesc si se afla in spatele hotelului Cerna***.

Hotel Semiramis Saturn

Hotelul Semiramis** face parte din lantul hotelurilor nerenovate de pe litoralul romanesc, localizat in apropiere de centrul statiunii.

Hotel Siret Saturn

Hotelul Siret** face parte din lantul hotelurilor nerenovate de pe litoralul romanesc, avad avantajul ca se afla aproape de plaja.

Hotel Tosca Saturn

Hotelul Tosca** face parte din lantul hotelurilor nerenovate de pe litoralul romanesc, fiind usor accesibil din orasul Mangalia.

Hotel Afrodita Venus

Hotelul Afrodita**** din Venus este fostul Hotel Felicia** transformat pana la repunerea lui in circuitul turistic in vara anului 2006, fiind modificat intr-un hotel de 4* de lux, care ofera servicii moderne, frumusete si intimitate, avand garantia unui concediu linistit si relaxant la tarife avantajoase.

Hotel Dana Venus

Hotelul Dana**** din Venus este format din hotel Dana si vilele Iezer, oferind clientilor sai o gradina botanica interioara spectaculoasa, reprezentand oaza de liniste a complexului, care te duce cu gandul la o atmosfera de munte. Complexul pune la dispozitia clientilor sai servicii si dotari moderne, oferind astfel un sejur linistit si relaxant.

Hotel Corina Venus

Hotelul Corina*** din Venus a fost complet renovat in 2009 si reclasificat de la 2** la 3**, oferind servicii si conditii bune de cazare, reprezentand solutia potrivita pentru un sejur linistit. 

Hotel Melodia Venus

Hotelul Melodia*** din Venus a fost renovat in 2011 si s-a deschis in anul 2012, avand o suprafata de 13.000 mp cu o vegetatie bogata si variata. Hotelul ofera clientilor sai un sejur linistit si relaxant prin conditiile moderne si confortabile de cazare, precum si zona de relaxare.

Hotel Orlando Venus

Hotelul Orlando*** a fost renovat in 2004 si ofera clientilor sai conditii bune de cazare in camere moderne si confortabile, beneficiind de acces rapid la plaja cu nisip si intrare lina in mare.

Hotel Raluca Venus

Hotelul Raluca*** a fost renovat complet si are o arhitectura unica in Romania, cladire circulara in mijlocul careia este amenajata o gradina japoneza, iar seara/noaptea fiecare nivel fiind luminat in culori diferite. Datorita conditiilor bune de cazare si a originalitatii constructie, ofera clientilor sai un sejur linistit si romantic.

Hotel Sunquest Venus

Hotelul Sunquest*** din Venus este fostul hotel Nora, fiind renovat si modernizat complet in 2006 si clasificat la 3 stele. Hotelul este integrat intr-o suprafata de peste 10.000 mp si a pastrat un colt din vechea padure Comorova ce acoperea intreaga zona de coasta. Datorita serviciilor si facilitatilor de care dispune hotelul ofera clientilor sai un sejur linistit si relaxant.

Hotel Brandusa Venus

Hotelul Brandusa** face parte din lantul hotelurilor nerenovate de pe litoralul romanesc, fiind amplasate in apropierea hotelurilor Claudia, Carmen si Lidia.

Hotel Claudia Venus

Hotelul Claudia** este un hotel nerenovat, reprezentand o varianta de cazare accesibila, avand avantajul ca se afla in centrul statiunii si se afla aproape de plaja.

Hotel Florica Venus

Hotelul Florica** din Venus este format din 2 corpuri de cladire, aripa A format din 3 etaje + parter si aripa B format din 1 etaj + parter, oferind clientilor sai conditii bune de cazare, precum si o gradina interioara, fiind recomandat pentru familiile cu copii cat si pentru tineri.

Hotel Lidia Venus

Hotelul Lidia** din Venus reprezinta o unitate buna de cazare datorita pozitie pe care o are aproape de plaja.

Hotel Rodica Venus

Hotelul Rodica** din Venus a fost renovat in 2010 si este localizat intr-o zona linistita si plina de verdeata. 

Hotel Veronica Venus

Hotelul Veronica** din Venus ofera conditii de cazare de 2 stele si este situat intr-o zona linistita aproape de plaja.

Hotel California Cap Aurora

Hotelul California*** din statiunea Cap Aurora face parte din acelasi management cu Hotelul Delta*** din Jupiter, oferind conditii bune de cazare, fiind recomandat pentru familiile cu copii.

Hotel Meteor Jupiter

Hotelul Meteor*** din statiunea Jupiter a suferit mici imbunatatiri si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare conform raportului calitate-pret.

Hotel Majestic Jupiter

Hotelul Majestic*** din statiunea Jupiter, a fost modernizat in anul 2003 fiind preluat de renumitul grup hotelier Perla Majestic. Hotelul reprezinta una dintre cele mai bune unitati de cazare din statiune, fiind recomandat atat pentru familiile cu copii cat si pentru cei care doresc un sejur linistit si relaxant.

Hotel Diamant Cap Aurora

Hotelul Diamant*** din statiunea Cap Aurora, inconjurat de un peisaj pitoresc ofera oaspetilor sai un sejur linistit si relaxant.

Hotel Opal Cap Aurora

Hotelul Opal*** din statiunea Cap Aurora, ofera conditii bune de cazare, fiind modernizat de curand.

Hotel Cristal Cap Aurora

Hotelul Cristal** din Cap Aurora a fost renovat de curand si reprezinta una dintre cele mai bune variante de cazare din statiune. Hotelul are 2* deoarece nu dispune de restaurant propriu.

Hotel Onix Cap Aurora

Hotelul Onix** reprezinta o varianta buna de cazare datorita pozitie de care dispune pe malul Marii Negre.

Hotel Violeta Jupiter

Hotelul Violeta este un hotel de 2 stele din statiunea Jupiter care a fost modernizat in 2007 si ofera conditii de cazare rezonabile.

Hotel Cometa Jupiter

Hotelul Cometa** din statiunea Jupiter a fost partial renovat si exista diferenta de confort intre camerele duble standard si camerele duble modernizate.Pagina: 123 ... 7   (1 - 50)
Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 2 stele (74)
Hoteluri la mare 3 stele (189)
Hoteluri la mare 4 stele (63)
Hoteluri la mare 5 stele (11)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (117)
Intre 51 si 100 m (43)
Intre 101 si 200 m (54)
Intre 201 si 300 m (23)
Intre 301 si 500 m (32)
Mai mult de 500 m (11)
Tip unitate
Hotel la Mare (248)
Pensiune la Mare (38)
Vila la Mare (30)
Apartament la Mare (3)
Hostel la Mare (1)
Resort la Mare (17)
Hoteluri La Mare
hoteluri All Inclusive (11)
hoteluri deschise iarna (65)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (185)
parcare (262)
receptie (204)
restaurant (250)
lift (54)
terasa (139)
room service (27)
lobby bar (20)
living (10)
salon (22)
garaj (4)
bar (203)
seif (35)
bar la piscina (20)
beach bar (8)
spalatorie/curatatorie (36)
sala de conferinte (127)
parcare supravegheata (24)
activitati de relaxare (38)
Centru Spa & Wellness (30)
acceptare carti de credit (11)
baie turceasca (2)
jacuzzi (26)
solar (3)
sauna (47)
masaj (56)
coafor (5)
tratamente corporale (6)
beauty salon (16)
loc de joaca pentru copii (89)
mini-club (4)
disco/club (10)
animatie (7)
cabinet medical (1)
plaja privata (17)
animale de companie (17)
Centru tratamente balneologice (8)
crama (3)
jocuri electronice (2)
farmacie (3)
bucatarie completa (10)
climatizare (2)
incalzire centrala (9)
depozit bagaje (24)
babysitting (2)
acces bucatarie (9)
foc de tabara (5)
foisor in curte (25)
gratar (54)
curte (66)
ferma proprie (1)
transfer aeroport (3)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (286)
uscator de par (67)
TV (227)
telefon (149)
minibar (201)
seif in camera (35)
aer conditionat (236)
balcon (133)
baie cu cada (13)
internet wireless (97)
geam termopan (30)
mobilier nou si modern (40)
baie cu dus (40)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (14)
TV-Satelit (8)
TV LCD (31)
cablu TV (111)
DVD-Player (3)
birou (4)
radio (1)
paturi twin (24)
pat matrimonial (28)
pat suplimentar (1)
canapea extensibila (6)
terasa (10)
frigider (66)
frigobar (4)
internet prin cablu (16)
halat de baie & papuci (6)
mocheta (3)
gresie (4)
chicineta (1)
climatizare (12)
bucatarie utilata (6)
incalzire centrala (8)
mobilier din lemn (2)
semineu (1)
Activitati sportive
fitness (49)
aerobic (1)
piscina exterioara (80)
piscina interioara (15)
piscina pentru copii (15)
aquapark (2)
mini-golf (1)
teren de tenis (16)
masa de tenis (21)
biliard (27)
bowling (3)
darts (2)
volei pe plaja (3)
sporturi de apa (2)
rummy (7)
fotbal de masa (1)
sah / table (9)
calarie / echitatie (2)
inchiriere biciclete (5)
piscina cu apa termala (1)
piscina semiolimpica (1)
teren de basket (2)
teren de sport (11)
teren de fotbal (4)
inchiriere ATV-uri (2)
pescuit (30)
plimbari cu barca/vaporas (39)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (291)
Romantic/Luna de miere (7)
Relaxare/Wellness & Spa (47)
Familie (195)
Buget/Excursionisti (75)
Hotel de Lux (31)
Excursie in oras (61)
Afaceri (157)
Sporturi (5)
Natura/Animale salbatice (43)
SEO