Cazare in Sveti Thomas, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Sveti Thomas

    Sveti Thomas este o mini-statiune din Bulgaria, situata la o distanta de 10 kilometri sud de statiunea Sozopol, aproximativ 45 de kilometri de Burgas si la doar 2 kilometri de cunoscuta statiune Duni. De asemenea, statiunea Sveti Thomas este asezata pe o peninsula si inconjurata de zone protejate, precum Lacul Alepu, Arkutino si Insula Sveti Thomas. Oaspetii acestei mini-statiuni se pot bucura de conditii bune de cazare, intr-un hotel si in mai multe cladiri de apartamente, cat si de servicii si facilitati pentru copii, precum mini club, locuri de joaca si piscina. Pentru a oferi oaspetilor acestei statiuni sansa de a se bucura de o priveliste minunata asupra marii, exista piscina indreptata catre mare.

   Datorita zonei linistite in care se afla, statiunea Sveti Thomas este potrivita pentru cei care doresc sa se relaxeze la mare in Bulgaria, cat si pentru famiile cu copii. Totodata, in aceasta statiune se pot organiza nunti, conferinte, activitati de team-building, deoarece dispune de sali multifunctionale, modern echipate. De asemenea, regiunea acestei statiuni este apreciata pentru posibilitatea de a pratica sporturi nautice, de a organiza excursii, de a pescui sau de a admira frumusetea naturii, departe de zgomotul oraselor.

 


1 hotel gasit,    ordoneaza dupa:      

Hotel Sveti Thomas Sveti Thomas

Complexul Sveti Thomas**** din Sveti Thomas s-a deschis in anul 2008 si este alcatuit dintr-un hotel si mai multe cladiri de apartamente, fiind inconjurat de mai multe zone protejate drept urmare nu se poate merge cu masina pana la complex, acestea fiind parcate intr-o parcare de langa Complexul Sveti Thomas****....

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 4 stele (1)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (1)
Tip unitate
Hotel la Mare (1)
Hoteluri La Mare
hoteluri All Inclusive (1)
Facilitati Hoteluri
parcare (1)
receptie (1)
restaurant (1)
bar (1)
bar la piscina (1)
activitati de relaxare (1)
Centru Spa & Wellness (1)
jacuzzi (1)
sauna (1)
masaj (1)
coafor (1)
loc de joaca pentru copii (1)
cabinet medical (1)
paza unitate (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (1)
TV (1)
telefon (1)
aer conditionat (1)
cablu TV (1)
terasa (1)
fier de calcat (1)
bucatarie utilata (1)
Activitati sportive
piscina exterioara (1)
piscina interioara (1)
teren de basket (1)
teren de fotbal (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (1)
Romantic/Luna de miere (1)
Relaxare/Wellness & Spa (1)
Familie (1)
Sporturi (1)
SEO