Cazare in Sunny Day, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Sunny Day

     Statiunea Sunny Day este situata la o distanta de 10 kilometri nord de Varna si la 8 kilometri sud de statiunea Nisipurile de Aur, fiind foarte aproape de statiunea Sfantul Constantin si Elena. De asemenea, aceasta statiune este de mici dimensiuni si detine o suprafata de 150 kilometri patrati, insa, cu toate acestea, este suficient de incapatoare pentru capacitatea hotelurilor. Statiunea Sunny Day este apreciata de turisti si nu numai, motiv pentru care a primit in anul 1997, in Spania, premiul "International Award for Tourist, Hotel and Catering Industry", iar in anul 1998, la New York, i-a fost decernat premiul "Golden America Award for Quality".

    In statiunea Sunny Day exista 2 baze de tratament moderne, unde se pot urma peste 100 de tratamente medicale, pe baza de namoluri terapeutice, ape, masaj, etc, iar aceste baze de tratament dispun de dotari moderne si de personal calificat. Astfel, in aceasta statiune pot fi tratate afectiuni ale aparatului locomotor, cardiovasculare si se pot urma tratamente pentru eliminarea stresului. Apele minerale reprezinta factorul principal de tratament, existand doua piscine acoperite si una descoperita in statiune. Totodata, in statiune exista posibilitati multiple de recreere, precum terenuri de port si conditiile necesare practicarii sporturilor nautice.

    Datorita faptului ca este o statiune linistita, ce ofera oaspetilor sai intimitate si servicii de calitate, Sunny Day este considerata potrivita pentru a petrece un sejur de exceptie, linistit si relaxant, iar parcul de stejari, chiparosi, brazi si pini, reprezinta locul ideal pentru plimbari. De asemenea, statiunea este potrivita si pentru oamenii aflati in team building, deoarece ofera posibilitatea de a organiza conferinte si evenimente corporate. Cazarea se efectueaza in 4 hoteluri, ce ofera servicii calitate, trei dintre aceste hoteluri sunt clasificate la 4 stele, iar un hotel este clasificat la 3 stele.

      Plaja statiunii Sunny Beach masoara in lungime aproximativ 1 kilometru si aproximativ 60 metri in latime, fiind o plaja cu nisip fin, deosebit de linistita.


4 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Veronica Sunny Day

Hotelul Veronica*** din Sunny Day a fost renovat in anul 2001 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de 3* pentru un sejur linistit, departe de aglomeratia din marile orase.

Hotel Mirage Sunny Day

Hotelul Mirage**** din Sunny Day a fost renovat in anul 2002 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de 4*, avand o localizare privilegiata datorita parcului care se afla in spatele hotelului si Marea Neagra care se afla in fata.

Hotel Marina Sunny Day

Hotelul Marina**** din Sunny Day a fost renovat in anul 2003 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel Palace Sunny Day

Hotelul Palace***** din Sunny Day a fost renovat in anul 2004 si este cel mai bun hotel din complex, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de lux, cu camere moderne si elegante, restaurante cu preparate culinare exceptionale, Centru Spa utilat modern pentru un sejur linistit si relaxant.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 3 stele (1)
Hoteluri la mare 4 stele (2)
Hoteluri la mare 5 stele (1)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (4)
Tip unitate
Hotel la Mare (4)
Hoteluri La Mare
hoteluri All Inclusive (3)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (3)
receptie (4)
restaurant (4)
lift (4)
room service (1)
lobby bar (4)
bar (1)
seif (4)
bar la piscina (3)
beach bar (1)
spalatorie/curatatorie (1)
sala de conferinte (2)
parcare supravegheata (4)
activitati de relaxare (4)
Centru Spa & Wellness (2)
sauna (2)
masaj (1)
coafor (1)
loc de joaca pentru copii (3)
mini-club (2)
animatie (2)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (4)
uscator de par (3)
telefon (4)
minibar (1)
aer conditionat (1)
balcon (3)
internet wireless (1)
TV-Satelit (4)
climatizare (2)
Activitati sportive
fitness (1)
aerobic (1)
piscina exterioara (4)
piscina interioara (2)
piscina pentru copii (2)
teren de tenis (2)
masa de tenis (3)
biliard (3)
volei pe plaja (2)
sah / table (2)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (4)
Romantic/Luna de miere (2)
Relaxare/Wellness & Spa (2)
Familie (4)
Buget/Excursionisti (1)
Hotel de Lux (1)
Magazine (1)
Afaceri (2)
SEO