Cazare in Sarafovo, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Sarafovo

    Sarafovo este un cartier nou al orasului Burgas, acesta fiind cel mai mare oras din sud-estul Europei, situat la 10 kilometri de centrul orasului. Cartierul Sarafovo impresioneaza prin casele frumoase, existand peste 1300 de case si o populatie de aproximativ 4000 de locuitori. Din fericire pentru turisti, Sarafovo este o statiune care se dezvolta tot mai mult de la un an la altul, motiv pentru care creste si numarul de hoteluri si spatii de cazare. Pe perioada verii, numarul populatiei creste la 10.000 - 12.000 de locuitori, principala ocupatie a acestora pe perioada sezonului estival fiind turismul.

     Statiunea Sarafovo ofera numeroase avantaje si beneficiaza de o pozitie avantajoasa, deoarece este situata pe un deal al coastei Marii Negre, ceea ce permite admirarea unei privelisti minunate asupra Golfului Burgas, dar si asupra oraselor Pomorie si Sozopol. Aeroportul Burgas este situat la o distanta de doar 1 kilometru, iar statiunea Pomorie se afla la doar 7 kilometri distanta. De asemenea, un alt avantaj pentru care turistii pot prefera statiunea Sarafovo pentru a-si petrece vacanta consta in faptul ca temperatura apei este mai ridicata decat in alte locuri, deoarece este situata in Golful Burgas, favorizand un sezon turistic mai lung, pana la sfarsitul lunii octombrie, cand turistii mai pot inota si se mai pot bucura de apa calda.

     Plaja din statiunea Sarafovo masoara aproximativ 4 kilometri in lungime si acoperita cu nisipuri fine, de culoare aproape neagra, datorita continutului ridicat de mangan, magneziu si fier.


1 hotel gasit,    ordoneaza dupa:      

Hotel Atlantis Sarafovo

Hotelul Atlantis*** din Sarafovo s-a deschis in anul 2008 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind recomandat atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turistii care sunt in cautarea unui loc linistit si relaxant.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 3 stele (1)
performax
Distanta fata de plaja
Intre 51 si 100 m (1)
Tip unitate
Hotel la Mare (1)
Hoteluri La Mare
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (1)
parcare (1)
receptie (1)
restaurant (1)
terasa (1)
lobby bar (1)
bar la piscina (1)
sala de conferinte (1)
activitati de relaxare (1)
Centru Spa & Wellness (1)
baie turceasca (1)
jacuzzi (1)
sauna (1)
masaj (1)
coafor (1)
plaja privata (1)
paza unitate (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (1)
minibar (1)
aer conditionat (1)
cablu TV (1)
Activitati sportive
fitness (1)
piscina exterioara (1)
piscina interioara (1)
bowling (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (1)
Romantic/Luna de miere (1)
Relaxare/Wellness & Spa (1)
Familie (1)
Afaceri (1)
SEO