Cazare in Russalka, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Russalka

     Situata intr-o zona stancoasa, la o distanta de 50 km de Vama Veche, 325 km de Bucuresti si 40 km nord de statiunea Albena, statiunea Russalka din Bulgaria impresioneaza prin flora si fauna, care ii confera o frumusete aparte. Russalka este de fapt un sat de vacanta, care a devenit din ce in ce mai solicitat de turisti, in special datorita numeroaselor posibilitati de recreere pe care le ofera. Astfel, dispune de o priveliste minunata si ofera posibilitatea de a desfasura activitati sportive precum echitatie, tenis de camp, (deoarece dispune de aproximativ 10 terenuri de tenis), scufundari, yachting, cat si posibilitatea de a inchiria caiac-canoe sau de relaxare in jacuzzi in ape minerale.

    Persoanele pasionate de scufundari se pot considerate fericite, deoarece satul de vacanta Russalka reprezinta locatia ideala pentru a practica scufundari, cat si sporturi de vara, tir cu arcul, yachting. De asemenea, Russalka este pozitionata pe teritoriul unei rezervatii naturale de pasari si este cea mai nordica statune de pe litoralul bulgar. Russalka poate reprezenta locatia potrivita pentru a petrece o vacanta cat mai placuta, atat pentru cei care doresc sa se bucure de liniste, pentu tineri cat si pentru persoanele interesate sa exploreze imprejurimile, deoarece poate fi punctul de pornire intr-o frumoasa excursie catre site-uri arheologice si constructii cu o inestimabila valoare istorica.

     In zona statiunii Russalka s-au format peste 40 de pesteri, iar printre acestea exista si pesteri cu picturi lupestre primitive, ce merita, cu siguranta, vizitate. Alte atractii turistice ale zonei in care se afla aceasta statiune sunt Yalata si Kameny Briag ( malul stancos). De asemenea, in apropierea statiunii se afla numeroase monumente istorice, care dateaza din secole indepartate, iar pesterile Aliata si Kaliakra sunt recunoscute pentru speciile de plante rare. Pentru cazare, in aceasta statiune exista bungalow-uri, care reprezinta principala posibilitate de cazare, acestea fiind amplasate in forma de amfiteatru si inconjurate de verdeata, insa exista si un club privat de 3 stele, care este format dintr-un hotel si mai multe vile, ce ofera conditii bune de cazare.

    Plaja din statiunea Russalka este formata in zona de tarm dintr-o insiruire de golfuri cu maluri stancoase, ce sunt acoperite de pietre, iar din loc in loc exista plaje cu nisip fin. Plajele cu nisip fin, faleza stancoasa si apele minerale, cat si varietatea de activitati de recreere ce pot fi desfasurate aici, reprezinta motive pentru care Russalka este o locatie potrivita pentru a petrece vacanta.


1 hotel gasit,    ordoneaza dupa:      

Hotel Holiday Village Russalka Elite Russalka

Complexul Russalka Elite*** din statiunea Russalka reprezinta o locatie minunata pentru turistii care doresc un concediu linistit intr-o padure pitoreasca de stejari, inconjurat de flori, numeroase specii de pasari si monumeste arheologice.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 3 stele (1)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (1)
Tip unitate
Hotel la Mare (1)
Hoteluri La Mare
hoteluri All Inclusive (1)
Facilitati Hoteluri
parcare (1)
receptie (1)
restaurant (1)
terasa (1)
bar (1)
Centru Spa & Wellness (1)
jacuzzi (1)
sauna (1)
loc de joaca pentru copii (1)
mini-club (1)
animatie (1)
plaja privata (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (1)
TV (1)
aer conditionat (1)
balcon (1)
Activitati sportive
fitness (1)
piscina exterioara (1)
teren de tenis (1)
masa de tenis (1)
darts (1)
calarie / echitatie (1)
teren de sport (1)
plimbari cu barca/vaporas (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (1)
Relaxare/Wellness & Spa (1)
Familie (1)
Excursie in oras (1)
Sporturi (1)
Natura/Animale salbatice (1)
SEO