Cazare in Olimp, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Olimp

     Statiunea Olimp este situata in prelungirea statiunii Neptun la nord, reprezentand salba de noi statiuni ale litoralului Marii Negre, ale caror constructii au inceput in 1965 si s-au incheiat in 1973, incepe cu statiunea Olimp. Primele hoteluri: Muntenia, Moldova si Transilvania cu 14 nivele, au fost date in exploatare in anul 1971. Ulterior, zestrea statiunii Olimp s-a completat cu hotelurile Panoramic, Amfiteatru, Belvedere, Popasul turistic Olimp, Restaurantul International.

     Plaja din statiunea Olimp este impartita in doua si anume: plaja din partea sudica spre Neptun este ingusta, marginita de o faleza destul de inalta, cu intrare in apa putin pietroasa si partea de nord care este mai lata insa mai fragmentata de numeroase golfulete artificiale.


11 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Cocor Olimp

Hotelul Cocor**** din Olimp este unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul romanesc, renovat complet in anul 2003 si pune la dispozitia clientilor printre cele mai bune servicii si facilitati, precum si cel mai bine dotat Centru de Sanatate Cocor Spa din Romania in care imbina terapiile naturale...

Hotel Holiday Olimp Olimp

Hotelul Holiday Olimp**** a fost construit in anul 2009 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, precum si servicii de 4 stele, fiind in acest fel unul dintre cele mai cautate unitate de cazare din statiunea Olimp.

Hotel Egreta Olimp

Hotelul Egreta*** din Olimp, reprezinta o cladire nou construita si pune la dispozitia oaspetilor sai conditii moderne de cazare, pe malul marii, oferind astfel un sejur linistit si relaxant.

Hotel Majestic Olimp

Hotelul Majestic*** din Olimp a fost renovat complet in anul 2002 si datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului toate camerele au vedere la mare si ofera oaspetilor sai dotari moderne si confortabile pentru un sejur linistit. Hotelul face parte din lantul hotelier Phoenicia Hotels & Resort si reprezinta una dintre...

Vila Ciresica Olimp

Vila Ciresica*** din Olimp este inconjurata de foarte multa verdeata, a fost construita in anul 2004 in apropiere de plaja din Olimp, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, camere elegante si confortabile.

Resort Lacul Racilor Olimp

Complexul Lacul Racilor*** din Olimp reprezinta o locatie mirifica departe de zgomotul si aglomeratia din oras cu un peisaj de basm, pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, precum si servicii si facilitati de calitate, ofeind un sejur linistit si relaxant.

Hotel Banat Olimp

Hotelul Banat** din Olimp face parte din hotelurile nerenovate de pe litoralul romanesc, fiind recomandat in special pentru oamenii cu un buget redus si care sunt in cautare de liniste.

Hotel Craiova Olimp

Hotelul Craiova** din Olimp este format din 2 corpuri de cladire si face parte din hotelurile nerenovate de pe litoralul romanesc, fiind localizat intr-o zona linistita. Hotelul Craiova** este recomandat pentru oamenii care au un buget mai mic.

Hotel Slatina Olimp

Hotelul Slatina** din Olimp face parte din hotelurile nerenovate de pe litoralul romanesc si este recomandat pentru oamenii cu un buget redus.

Hotel Sibiu Olimp

Hotelul Sibiu** din Olimp este situat intr-o zona linistita, fiind renovat in anul 2005, oferind oaspetilor sai conditii de cazare optime pentru un sejur linistit si relaxant.

Vila Oceanic Olimp

Vila Oceanic*** din Olimp pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si luxoase, restaurant cu preparate culinare traditionale, oferind oaspetilor sai un sejur linistit si relaxant.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 2 stele (4)
Hoteluri la mare 3 stele (5)
Hoteluri la mare 4 stele (2)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (3)
Intre 51 si 100 m (1)
Intre 101 si 200 m (4)
Intre 201 si 300 m (2)
Mai mult de 500 m (1)
Tip unitate
Hotel la Mare (8)
Vila la Mare (2)
Resort la Mare (1)
Hoteluri La Mare
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (6)
parcare (10)
receptie (4)
restaurant (7)
lift (2)
terasa (5)
bar (6)
bar la piscina (1)
spalatorie/curatatorie (1)
sala de conferinte (3)
parcare supravegheata (1)
activitati de relaxare (2)
Centru Spa & Wellness (1)
baie turceasca (1)
jacuzzi (1)
sauna (2)
masaj (2)
tratamente corporale (1)
loc de joaca pentru copii (4)
mini-club (1)
disco/club (1)
animatie (1)
plaja privata (1)
depozit bagaje (2)
foisor in curte (1)
gratar (1)
curte (2)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (8)
TV (8)
telefon (4)
minibar (7)
aer conditionat (8)
balcon (5)
internet wireless (4)
geam termopan (1)
baie cu dus (4)
TV LCD (1)
cablu TV (4)
paturi twin (1)
pat matrimonial (2)
frigider (2)
semineu (1)
Activitati sportive
fitness (2)
piscina exterioara (4)
piscina pentru copii (1)
pescuit (1)
plimbari cu barca/vaporas (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (11)
Romantic/Luna de miere (1)
Relaxare/Wellness & Spa (1)
Familie (8)
Buget/Excursionisti (4)
Hotel de Lux (2)
Afaceri (4)
Natura/Animale salbatice (1)
SEO