Cazare in Kvarner, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Kvarner


11 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Kristal Opatija

Hotelul Kristal**** din Opatija se afla in apropiere de Hotelul Admiral**** si Centrul de Thalosso terapie, oferind turistilor sai conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si pachete de tratament si terapie.

Grand Hotel Opatijska Cvijeta Opatija

Grand Hotel Opatijska Cvijeta**** din Opatija unul dintre cel mai cunoscut oras turistic din Croatia, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Agava Opatija

Hotelul Agava**** din Opatija s-a deschis in anul 2009 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de 4* , oferind un sejur linistit si relaxant.

Design Hotel Astoria Opatija

Design Hotel Astoria**** din Opatija pune la dispozitia turistilor sai un design deosebit, fiind singurul hotel de acest gen din regiune, cu interioare luminoase si o gama larga de culori, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Admiral Opatija

Hotelul Admiral**** din Opatija este situat in apropierea plajei centrale din oras si pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culinare traditionale, un Centru Spa bine dotat pentru relaxare si odihna, precum si o sala de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Hotel Milenij Opatija

Hotelul Milenij***** din Opatija este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Croatia, ce pune la dispozitia tiristilor sai conditii bune de cazare in camere moderne si elegante, restaurant cu preparate culinare exceptionale, precum si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Hotel Ambasador Opatija

Hotelul Ambasador***** din Opatija este unul dintre cele mai bune hoteluri de lux din regiunea Kvarner ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culinare exceptionale, precum si un Centru Spa & Wellness bine dotat, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Lovran Lovran

Hotelul Lovran*** din statiunea Lovran a fost renovat in anul 2003  si este alcatuit din 2 vile frumoase care au fost construite la inceputul secolului XX: Bila Beauregard si Vila Blankenstein.

Hotel Park Lovran

Hotelul Park**** din Lovran s-a deschis la 10.07.2005 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Apartament Excelsior Lovran

Hotelul Excelsior**** din localitatea Lovran face parte din lantul Hotelier Liburnia Riviera si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru o vacanta linistita.

Hotel Marina Moscenicka Draga

Hotelul Marina**** din satul pescaresc Moscenicka Draga pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, pentru o vacanta linistita si relaxanta alaturi de familie sau prieteni.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 3 stele (1)
Hoteluri la mare 4 stele (8)
Hoteluri la mare 5 stele (2)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (9)
Intre 51 si 100 m (1)
Intre 101 si 200 m (1)
Tip unitate
Hotel la Mare (10)
Apartament la Mare (1)
Hoteluri La Mare
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (2)
parcare (10)
receptie (11)
restaurant (11)
terasa (5)
room service (2)
lobby bar (1)
garaj (4)
bar (7)
seif (2)
spalatorie/curatatorie (2)
sala de conferinte (7)
Centru Spa & Wellness (9)
baie turceasca (1)
jacuzzi (2)
solar (4)
sauna (8)
masaj (7)
coafor (1)
tratamente corporale (5)
beauty salon (1)
plaja privata (1)
cazino (1)
incalzire centrala (1)
depozit bagaje (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (11)
uscator de par (5)
telefon (10)
minibar (10)
seif in camera (5)
aer conditionat (9)
balcon (1)
baie cu cada (4)
internet wireless (5)
baie cu dus (4)
TV-Satelit (9)
birou (2)
paturi twin (9)
pat matrimonial (9)
Activitati sportive
fitness (3)
piscina exterioara (7)
piscina interioara (7)
teren de tenis (3)
masa de tenis (1)
bowling (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (11)
Romantic/Luna de miere (9)
Relaxare/Wellness & Spa (10)
Familie (4)
Hotel de Lux (3)
Excursie in oras (10)
Afaceri (6)
SEO