Cazare in Kemer, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Kemer

     Kemer este un oras situat in sud-vestui Turciei, la poalele muntilor Taurus, pe litoralul Marii Mediteraneene, la o distanta de 40 km de Antalya. Populatia din Kemer este de 12.000 locuitori, iar datorita golfului cu vegetatie bogata si a plajelor intinse, cat si frumusetii de care dispune, determina ca orasul Kemer sa fie destinatia de vacanta pentru un numar mare de turisti. In trecut, orasul purta numele de Eski Koy, care insemna "orasul vechi", aceasta denumire fiind inspirata de un zid cu o lugime de 23 metri, care a fost construit pentru a proteja zona impotriva inundatiilor.

     Orasul Kemer impresioneaza printr-un cadru natural deosebit, motiv pentru care dezvoltarea turistica a acestuia s-a realizat in armonie cu natura si cu cladirea orasului. Turistii pot descoperi in Kemer numeroase posibilitati de petrecere a timpului, printre care se numara posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, oferita de portul orasului. Atractiile turistice ale orasului Kemer sunt urmatoarele: parcul Yoruk situat intre plaja Monlight si port, Canionul Göynük, izvoarele de munte din Ulupinar, orasul antic Olympos, focurile de la Chimera, Stancile Gemene, scufundari in Trei Insule, site-urile antice Olympos si Phaselis, pestera Beldibi, muntele Tahtaly, pe care se poate urca la altitudinea de 2365 metri cu telecabina si parcul de distractii Moonlight. Muzeul in aer liber ofera posibilitatea de a cunoaste mai multe informatii referitoare la istoria turca.

     In centrul statiunii Kemer, turistii se pot bucura de numeroase baruri si restaurante, cat si un port de ambarcatiuni. Faleza din apropierea portului gazduieste magazine, cafenele, restaurante si baruri, iar iubitorii de natura pot admira, in Kemer, atat marea, cat si muntele sau padurile de pini. De asemenea, tarmul de la Beldibi la Tekirova consta in plaje virgine si golfuri de dimensiuni si forme diferite, care vor impresiona turistii. Temperatura orasului Kemer este caracterizata de ierni ploioase si umede, cu veri calduroase, a caror temperaturi ajung la 40 grade Celsius.

     In sudul orasului Kemer exista o plaja mica, iar in nordul orasului se afla o plaja lunga cu o faleza de promenada. Datorita numeroaselor posibilitati de petrecere a unei vacante de neuitat pe care le ofera, Kemer este potrivit atat pentru iubitorii de sporturi nautice, cei dornici de odihna si relaxare, cat si pentru persoanele care doresc sa se distreze sau care sunt interesate sa exploreze atractiile turistice ale zonei. Cu siguranta, satele traditionale situate pe coasta marii, precum Kiriş, Çayova, Aslanbucak, Kuzdere, Beycik, Çamyuva, Göynük si Çıralı si Beldibi, pot reprezenta atractii pentru persoanele care doresc sa se familiarize cu atmosfera traditionala turceasca.


39 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Resort Akka Alinda Kemer

Hotelul Akka Alinda***** a fost construit in anul 1995 si dispune de o suprafata de 32.000 mp. oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, cu camere moderne si confortabile, restaurant cu specific italian, pescaresc, precum si un Centru Spa dotat cu sauna, masaj, baie turceasca, jacuzzi, baie de aburi, pentru un sejur relaxant.

Resort Akka Antedon Kemer

Hotelul Akka Antedon***** situat la poalele muntilor Beydaglari, a fost cobstruit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 90.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de neuitat, intr-un cadru natural deosebit.

Resort Amara Club Marine Kemer

Hotelul Amara Club Marine***** este localizat in locul unde Marea Mediterana se intalneste cu Muntii Taurus, pe malul marii, oferind turistilor sai o vacanta de vis. Hotelul Amara Club Marine***** a fost construit in anul 1991 si dispune de o suprafata de 60.000 mp, fiind un hotel de lux, cu servicii si facilitati ireprosabile, fiind inconjurat de verdeata.

Resort Amara Dolce Vita Kemer

Hotelul Amara Dolce Vita***** a fost construit in anul 2006 si dispune de o suprafata de 163.000 mp, fiind unul dintre cele mai bune unitati de cazare de lux din Belek. Hotelul Amara Dolce Vita***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati diversificate pentru petrecerea timpului liber, multumind dorintele celor mai exigenti clienti.

Resort Amara Wing Kemer

Hotelul Amara Wing***** a fost construit in anul 2004 si dispune de o suprafata de 30.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, pentru o vacanta de neuitat. Hotelul Amara Wing***** face parte din lantul hotelier Amara si este localizat pe coasta Muntilor Taurus.

Resort Asdem Beach Kemer

Hotelul Asdem Beach***** a fost construit in anul 2006 si dispune de o suprafata de 18.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta placuta si linistita.

Resort Astem Beach Labada Kemer

Construit in anul 1999 Hotelul Asdem Beach Labada***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind renovat in anul 2004 si se intinde pe o suprafata de 20.000 mp, reprezentand o locatie ideala pentru familiile cu copii, pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turistii care sunt in cautarea unui sejur linistit si relaxant. 

Resort Corinthia Club Kemer

Hotelul Corinthia Club Tekirova***** a fost construit in anul 1995 si dispune de o suprafata de 120.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, inconjurat de uimitoarea natura, pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Fame Residence Kemer Kemer

Hotelul Fame Residence Kemer***** a fost construit in anul 2002 si dispune de o suprafata de 8000 mp, oferind clientilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurant cu preparate culinare deosebite, camere confortabile, piscina interioara si exterioara, precum si un Centru Spa dotat corespunzator pentru un sejur linistit.

Resort Grand Haber Kemer

Hotelul Grand Haber***** din Kemer pune la dispozitia turistilor sai camere confortabile, restaurante cu preparate culinare delicioase, diferite baruri si animatie, diverse servicii si facilitati pentru petrecerea timpului liber, iar pentru relaxare hotelul dispune de un Centru Spa bine dotat, oferind astfel o vacanta de vis. 

Resort Gural Premier Tekirova Kemer

Hotelul Premier Gural Tekirova***** din Kemer este unul dintre cele mai bune resorturi din Turcia, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, multumind pana pe cei mai exigenti turisti. Hotelul Premier Gural Tekirova***** a fost construit in anul 2010 si dispune de o suprafata de 180.000 mp, reprezentand locatia ideala pentru o vacanta de vis.

Resort Imperial Deluxe Kemer

Hotelul Imperial Deluxe***** a fost construit in anul 2010 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru un sejur linistit si relaxant. 

Resort Kemer Reach Kemer

Hotelul Kemer Reach***** a fost construit in anul 2006 si este localizat in centrul statiunii Kemer, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit.

Kemer Resort Kemer

Hotelul Kemer Resort***** a fost construit in anul 2003 si dispune de o suprafata de 30.000 mp, oferind turistilor sai restaurant  cu specific chinezesc, japonez, italian, rusesc, servicii si facilitati pentru petrecerea timpului liber, animatie, Centru Spa & Wellness dotate corespunzator, precum si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Resort La Mer Kemer

Hotelul La Mer***** din Kemer a fost construit in anul 1991 si dispune de o suprafata de 34.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurant cu specific italian, cu fructe de mare, turcesc, piscina interioara si exterioara, piscina cu tobogan, precum si servicii pentru petrecerea timpului liber.

Resort La Mer Art Kemer

Hotelul La Mer Art***** dispune de o suprafata de 48.000 mp si este inconjurat de paduri de pini ce se imbina cu apa turcoaz a Marii Mediterane, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Le Jardin Kemer

Hotelul Le Jardin***** din Kemer pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurant cu specific turcesc, mediteranean, asiatic, italian, mexican, servicii pentru petrecerea timpului liber, animatie, Centru Spa bine dotat cu masaj, sauna, baie turceasca, precum si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Resort Limak Limra Kemer

Hotelul Limak Limra***** din Kemer a fost construit in anul 1998 si dispune de o suprafata de 110.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind localizat intr-o zona plina de verdeata, cu un personal amabil si bine pregatit pentru satisfacerea dorintelor clientilor sai.

Maxim Resort Kemer

Hotelul Maxim Resort***** din statiunea Kemer a fost construit in anul 2005 si pune la dispozitia turistilor sai restaurant cu specific turcesc, italian, pescaresc, centru Spa bine dotat pentru un sejur relaxant, multiple facilitati de petrecere a timpului liber si animatie.

Resort Mirada Del Mar Kemer

Hotelul Mirada Del Mar***** este unul dintre cele mai bune unitati decazare din Kemer, cu camere confortabile si luxoase, restaurante cu specific turcesc, italian, cu fructe de mare, Centru Spa dotat cu sauna, masaj, baie turceasca pentru un sejur linistit si relaxant, precum si multiple activitati pentru petrecerea timpului liber.

Resort Orange County De Luxe Kemer

Hotelul Orange County De Luxe***** din Kemer este construit in stil olandez specific secolului 16, fiind inspirat din satul pescaresc Volendam si orasul Amsterdam, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, 5 restaurante a-la-carte, Centru Spa dotat cu sauna, masaj, jacuzzi, baie turceasca pentru relaxare, precum si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Resort Ozkaymak Marina Kemer

Hotelul Ozkaymak Marina***** din Kemer a fost construit in anul 1996 si dispune de o suprafata de 20.000 mp, oferind servicii si facilitati pentru un sejur placut.

Paloma Renaissance Resort & Spa Kemer

Hotelul Paloma Renaissance Resort & Spa***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si confortabile, restaurante cu preparate culinare exceptionale, precum si multiple activitati pentru petrecerea timpului liber, oferind astfel o vacanta linistita si relaxanta.

Resort Queen Elizabeth Elite Suite & Spa Kemer

Hotelul Queen Elizabeth Elite Suite & Spa***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata totala de 38.000 mp, fiind construit in stil arhitectural transatlantic sub forma unui vapor. Hotelul Queen Elizabeth Elite Suite & Spa***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, multumind cei mai exigenti turisti.

Queens Park Resort Tekirova Kemer

Hotelul Queen's Park Resort Tekirova***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, pentru o vacanta de vis alaturi de familie sau prieteni.

Resort Rixos Sungate Kemer

Hotelul Rixos Sungate***** a fost construit in anul 2005, dispune de o suprafata de 250.000 mp si face parte din celebrul lant hotelier Rixos. Hotelul Rixos Sungate***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru un sejur rafinat si elegant.

Resort Rixos Tekirova Kemer

Hotel Rixos Tekirova***** a fost construit in anul 2002, dispune de o suprafata de 95.000 mp si face parte din lantul hotelier Rixos. Hotel Rixos Tekirova***** este localizat pe plaja si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si confortabila.

Resort Rose Residence Beach Kemer

Hotelul Rose Residence Beach***** a fost construit in anul 2004 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate, cu personal amabil si receptiv, pentru un sejur linistit si relaxant.

Resort Viking Star Kemer

Hotelul Viking Star***** din Kemer a fost construit in anul 2007 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind recomandat in special pentru persoanele care iubesc agitatia orasului si viata de noapte prin cluburi si baruri.

Resort Vogue Avantgarde Kemer

Hotelul Vogue Avantgarde***** a fost construit in anul 2009 si dispune de o suprafata de 135.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, inconjurat de verdeata, cu camere confortabile, 6 restaurante a-la-carte, facilitati pentru petrecerea timpului liber, un Centru Spa pentru relaxare, cat si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri. 

Resort White Lilyum Kemer

Hotelul White Lilyum***** a fost construit in anul 2008 si dispune de o suprafata de 6600 mp, oferind clientilor sai restaurant cu preparate culinare traditionale, Centru Spa dotat cu sauna, masaj, baie turceasca, precum si animatie cu show-uri tematice. Hotelul White Lilyum***** este recomandat atat pentru oamenii de afaceri, cat si...

Zena Resort Kemer

Hotelul Zena Resort***** a fost construit in anul 2001 si dispune de o suprafata de 17.000 mp, fiind inconjurat de verdeata. Hotelul Zena Resort***** pune la dispozitia turistilor sai restaurant cu preparate culinare delicioase, Centru Spa bine dotat pentru un sejur linistit si relaxant, piscina exterioara si interioara, precum si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Resort Akka Park Claros Kemer

Hotelul Akka Park Claros**** situat in golful Kiris, a fost construit in anul 2003 si ofera turistilor sai servicii si facilitati la standarde de 4*, pentru un sejur linistit si relaxant.

Armas Beach Resort Kemer

Hotelul Arma's Beach Resort***** este localizat intr-un cadru natural in statiunea Kemer, unde Marea Mediterana se intalneste cu Muntii Taurus si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati la standarde de 4*, pentru un sejur placut si linistit.

Resort Bona Dea Beach Kemer

Hotelul Bona Dea Beach**** situat in statiunea Kemer, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de 4*, pentru un sejur linistit pe malul marii.

Carelta Beach Resort Kemer

Hotelul Carelta Beach Resort**** este situat intr-o zona plina de verdeata din statiunea Kemer, oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru petrecerea unei vacante liniste si confortabile.

Resort Fame Residence Goynuk Kemer

Hotelul Fame Residence Goynuk**** este situat in statiunea Kemer si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de 4*, dotat cu restaurant, piscina interioara si exterioara, precum si un centru Spa pentru relaxare.

Resort Fame Residence Park Kemer

Hotelul Fame Residence Park**** a fost construit in anul 1996 si dispune de o suprafata de 2500 mp, oferin servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Resort Grand Beauty Kemer

Hotelul Grand Beauty**** a fost construit in anul 2006 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o atmosfera relaxanta, departe de zgomotul din oras.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 4 stele (7)
Hoteluri la mare 5 stele (32)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (31)
Intre 51 si 100 m (3)
Intre 101 si 200 m (1)
Intre 301 si 500 m (3)
Mai mult de 500 m (1)
Tip unitate
Resort la Mare (39)
Hoteluri La Mare
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (35)
parcare (39)
receptie (38)
restaurant (38)
lift (5)
room service (8)
lobby bar (33)
bar (38)
seif (5)
snak bar (11)
bar la piscina (16)
beach bar (7)
spalatorie/curatatorie (31)
sala de conferinte (27)
activitati de relaxare (28)
Centru Spa & Wellness (35)
baie turceasca (35)
jacuzzi (19)
solar (4)
sauna (38)
masaj (36)
tratamente corporale (8)
beauty salon (24)
loc de joaca pentru copii (29)
disco/club (20)
animatie (32)
cabinet medical (29)
shopping center (16)
cinema (2)
crama (1)
jocuri electronice (8)
babysitting (4)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (38)
uscator de par (35)
telefon (37)
minibar (39)
seif in camera (22)
aer conditionat (36)
balcon (13)
internet wireless (3)
baie cu dus (3)
TV-Satelit (35)
TV LCD (4)
canapea neextensibila (1)
halat de baie & papuci (9)
mocheta (7)
Activitati sportive
fitness (36)
piscina exterioara (38)
piscina interioara (30)
piscina pentru copii (27)
aquapark (26)
mini-golf (5)
teren de tenis (18)
masa de tenis (26)
biliard (25)
bowling (5)
darts (21)
volei pe plaja (23)
teren de basket (4)
teren de sport (1)
teren de fotbal (3)
polo acvatic (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (38)
Romantic/Luna de miere (31)
Relaxare/Wellness & Spa (39)
Familie (39)
Hotel de Lux (30)
Magazine (2)
Afaceri (35)
Sporturi (35)
Natura/Animale salbatice (1)
SEO