Cazare in Jupiter, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Jupiter

     Statiunea Jupiter este o statiune mica cu hoteluri renovate, unele dintre ele fiin localizate chiar pe plaja. Lantul unitatilor de cazare si servire din statiunea Jupiter se desfasoara intre padurea Comorova si tarmul Marii Negre, in jurul lacului artificial Tismana. In hoteluri, satul de vacanta Zodiac si camping pot fi cazati peste 8500 turisti pe serie.

    Plaja din statiunea Jupiter are o lungime de cateva sute de metri, fiind lata cu nisipul fin, ce se prelungeste cu plaja din statiunea Neptun.


15 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Meteor Jupiter

Hotelul Meteor*** din statiunea Jupiter a suferit mici imbunatatiri si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare conform raportului calitate-pret.

Hotel Majestic Jupiter

Hotelul Majestic*** din statiunea Jupiter, a fost modernizat in anul 2003 fiind preluat de renumitul grup hotelier Perla Majestic. Hotelul reprezinta una dintre cele mai bune unitati de cazare din statiune, fiind recomandat atat pentru familiile cu copii cat si pentru cei care doresc un sejur linistit si relaxant.

Hotel Violeta Jupiter

Hotelul Violeta este un hotel de 2 stele din statiunea Jupiter care a fost modernizat in 2007 si ofera conditii de cazare rezonabile.

Hotel Cometa Jupiter

Hotelul Cometa** din statiunea Jupiter a fost partial renovat si exista diferenta de confort intre camerele duble standard si camerele duble modernizate.

Hotel Camelia Jupiter

Hotelul Camelia este un hotel de 2 stele din Jupiter, renovat in anul 2005, reprezentand o varianta de cazare accesibila.

Hotel Tismana Jupiter

Hotelul Tismana*** se afla situat pe malul lacului Tismana, fiind construit in stilul Manastirii Tismana din judetul Gorj si beneficiaza de o gradina interioara spectaculoasa. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai conditii moderne de cazare, oferind clientilor sai un sejur linistit si relaxant.

Hotelul Tismana** este printre putinele unitati de cazare...

Hotel Rio Jupiter

Hotelul Rio*** din Jupiter este o constructie noua si moderna, care a fost dat in folosinta in anul 2004, oferind clientilor sai conditii bune de cazare pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel Olimpic Jupiter

Hotelul Olimpic*** din Jupiter a fost renovat si modernizat in anul 2010 si reclasificat la 3*, oferind oaspetilor sai conditii de cazare moderne, precum si un restaurant la 20 m de plaja cu o vedere panoramica la Marea Neagra.

Resort Iris-Nalba-Mimoza Jupiter

Complexul Hotelier Iris-Nalba-Mimoza*** este format din 3 hoteluri: Iris, Nalba, Mimoza, a cate 3 stele fiecare si se intind pe o suprafata de 15000 mp. Toate cele 3 unitati au fost renovate si pun la dispozitia oaspetilor sai conditii bune de cazare.

Hotel Hercules Jupiter

Hotelul Hercules*** din Jupiter a fost construit in anul 2007 si reprezinta locul in care atmosfera marina isi face prezenta de la venirea oaspetilor in hotel si se face prezenta pe tot parcursul sejurului.

Hotel Delta Jupiter

Hotelul Delta*** din Jupiter face parte din acelasi complex cu Hotelul California*** din Cap Aurora, fiind hoteluri apropiate. Datorita serviciilor si facilitatilor de care dispune, hotelul este recomandat in special pentru familiile cu copii deoarece dispune de un centru de distractie foarte bine dotat.

Hotel Capitol Jupiter

Hotelul Capitol*** din Jupiter a fost renovat si reclasificat in anul 2010, de la 2 stele la categoria de 3 stele si reprezinta o unitate buna de cazare pentru turistii care vor sa petreaca o vacanta pe malul marii.

Vila Wolf Jupiter

Vila Wolf** din Jupiter a fost construita in anul 2011 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare la preturi accesibile, fiind recomandata pentru familiile cu copii, cat si pentru oamenii care cauta un sejur linistit.

Vila Miruna Valentin Jupiter

Vila Miruna Valentin*** din Jupiter este localizata intr-o zona linistita si plina de vegetatie, construita in anul 2003, pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare pentru un sejur linistit.

Vila Elodie Jupiter

Vila Elodie*** din Jupiter a fost construita in anul 2004 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare cu camere moderne si confortabile, situat intr-o zona plina de verdeata, oferind oaspetilor sai un sejur linistit si relaxant.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 2 stele (4)
Hoteluri la mare 3 stele (11)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (5)
Intre 51 si 100 m (2)
Intre 101 si 200 m (3)
Intre 201 si 300 m (2)
Intre 301 si 500 m (1)
Mai mult de 500 m (2)
Tip unitate
Hotel la Mare (11)
Vila la Mare (3)
Resort la Mare (1)
Hoteluri La Mare
hoteluri All Inclusive (1)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (6)
parcare (14)
receptie (8)
restaurant (12)
lift (2)
terasa (3)
bar (9)
seif (2)
beach bar (1)
spalatorie/curatatorie (1)
sala de conferinte (5)
parcare supravegheata (2)
sauna (1)
masaj (1)
beauty salon (1)
loc de joaca pentru copii (7)
mini-club (1)
animatie (1)
animale de companie (1)
incalzire centrala (2)
depozit bagaje (1)
gratar (2)
curte (2)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (11)
uscator de par (1)
TV (11)
telefon (6)
minibar (11)
aer conditionat (7)
balcon (5)
internet wireless (1)
geam termopan (4)
mobilier nou si modern (1)
baie cu dus (4)
cablu TV (8)
paturi twin (1)
frigider (3)
Activitati sportive
fitness (2)
piscina exterioara (4)
teren de tenis (2)
masa de tenis (1)
biliard (1)
sah / table (1)
teren de sport (2)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (14)
Familie (11)
Buget/Excursionisti (3)
Afaceri (7)
SEO