Cazare in Eforie Sud, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Eforie Sud

   Statiunea Eforie Sud se afla la 15 km distanta de orasul Constanta, localizata intre statiunea Eforie Nord la nord si Tuzla la sud, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra.

    De la "Hotelul lui Movila", construit la sfarsitul secolului trecut, pe la 1898, statiunea Carmen Sylva, cum s-a numit initial, ajunge in anul 1930 principala atractie a Litoralului romanesc.

    Eforie Sud este recomandata in special pentru turistii care cauta liniste, tarife mai mici la serviciile turistice si nu in ultimul rand pentru tratamente balneare. Profilul curativ al statiunii este dat de namolul sapropelic, ce se gaseste din abundenta in Lacul Techirghiol si care se recomanda in tratamentul diverselor afectiuni reumatismale sau locomotarii.

   Plaja statiunii Eforie Sud este cea mai ingusta plaja de pe litoralul romanesc, iar accesul se face pe scari.

    Baza de cazare a statiunii dispune de peste 15 000 locuri, insa este statiunea dispune de cel mai scazut confort in ceea ce priveste numarul unitatilor de cazare de cel putin 3 stele.


7 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Migador Eforie Sud

Hotelul Migador*** se afla in apropiere de baile de namol din statiunea Eforie Sud, fiind o constructie recenta pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare cu restaurant ce are preparate culinare delicioase, oferind astfel un sejur linistit.

Hotel Splendid Eforie Sud

Hotelul Splendid*** a fost construit in anul 2006 si reprezinta una dintre cele mai bune unitati de cazare din statiune, ce ofera clientilor sai un restaurant cu preparate culinare deosebite. 

Hotel Gloria Eforie Sud

Hotelul Gloria** este cel mai cautat hotel din Eforie Sud, deoarece dispune de preturi foarte avantajoase, conditiile de cazare modeste si este aproape de mare.

Hotel Amurg Eforie Sud

Hotelul Amurg*** din Eforie Sud, pune la dispozitia clientilor sai conditii de 3*, reprezentand una dintre cele mai convenabile unitati de cazare din statiune, fiind recomandat atat pentru oamenii care doresc un sejur linistit, dar si pentru oamenii de afaceri.

Hotel Fintia Eforie Sud

Hotelul Fintia*** din Eforie Sud, pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, cu camere amenajate cu bun gust si cu un aer de epoca dat de arhitectura cladirii.

Hotel Capitol Eforie Sud

Hotelul Capitol** din Eforie Sud a fost renovat partial si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de 2*, precum si un restaurant cu meniu fix, a-la-carte, avand pe langa meniul traditional romanesc si preparate dietetice. Hotelul Capitol** este recomandat pentru oamenii cu un buget mai restrans.

Hotel Riviera Eforie Sud

Hotelul Riviera** din Eforie Sud pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati standard de 2*, avand p pozitionare privilegiata cu o deschidere spre mare.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 2 stele (3)
Hoteluri la mare 3 stele (4)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (4)
Intre 51 si 100 m (1)
Intre 101 si 200 m (1)
Intre 301 si 500 m (1)
Tip unitate
Hotel la Mare (7)
Hoteluri La Mare
hoteluri deschise iarna (1)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (3)
parcare (6)
receptie (5)
restaurant (7)
lift (1)
terasa (3)
room service (1)
lobby bar (1)
bar (5)
sala de conferinte (2)
loc de joaca pentru copii (2)
plaja privata (1)
incalzire centrala (1)
gratar (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (6)
TV (4)
telefon (4)
minibar (4)
aer conditionat (4)
balcon (7)
internet wireless (3)
geam termopan (1)
mobilier nou si modern (2)
baie cu dus (2)
cablu TV (1)
paturi twin (1)
incalzire centrala (1)
Activitati sportive
fitness (1)
teren de tenis (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (7)
Familie (2)
Buget/Excursionisti (3)
Afaceri (3)
SEO