Cazare in Delta Dunarii, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Delta Dunarii


43 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Resort Puflene Murighiol

Puflene Resort din Murighiol este singurul resort din Delta Dunarii care ofera posibilitati multiple de relaxare si dispun de cele mai bune conditii de cazare. El se intinde pe o suprafata de 7.5 hectare si reprezinta noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea...

Pensiunea Morena Murighiol

Pensiunea Morena***** din Delta Dunarii a fost construita in anul 2003 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de 5*.

Asociatia pentru promovarea turismului Litoral Delta Dunarii a desemnat in anul 2011 Pensiunea Morena***** ca fiind Pensiunea Anului in Delta Dunarii.

Pensiunea Edimar Murighiol

Pensiunea Edimar*** din Murighiol este formata dintr-un etaj si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru un sejur linistit si relaxant. 

Pensiunea Cristiana Murighiol

Localizarea Pensiunii Cristiana situata in centrul Deltei Dunarii, face ca pensiunea sa un loc ideal pentru petrecerea unui concediul linistit si relaxant in paradisul salbatic.

Pensiunea La Traian Murighiol

Pensiunea La Traian*** din Murighiol, situata intr-o zona linistita departe de marea aglomeratie din orase, pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati pentru un sejur linistit in "Paradisul salbatic". Pensiunea La Traian face parte din acelasi complex alaturi de pensiunea Javerca.

Pensiunea Bianca Murighiol

Pensiunea Bianca*** din Murighiol a fost construita in anul 2010 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate,  multumind pana si pe cei mai pretentiosi clienti, oferind un sejur linistit si relaxant. 

Pensiunea Castalia Murighiol

Pensiunea Castalia*** din Murighiol, situata intr-o zona mirifica, a fost construita in anul 2006 si pune la dispozitia oaspetilor sai servicii si facilitati de o inalta calitate pentru un sejur linistit si relaxant la piscina pensiunii sau pentru cei care doresc sa se bucure de soare la Marea Neagra pe o plaja virgina, neamenajata, insa usor accesibila.

Pensiunea Casa Lida Mahmudia

Pensiunea Casa Lida din Mahmudia pune la dispozitia oaspetilor sai, servicii si facilitati pentru un sejur cat mai linistit si relaxant, fiind recomandata in special pentru familiile cu copii.

Pensiunea Casa Teo Mahmudia

Pensiunea Casa Teo**** din localitatea Mahmudia este situata la 29 km distanta de Municipiu Tulcea, oferind oaspetilor sai conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culinare traditionale romanesti si preparate din peste, precum si o mica flota de agrement. Pensiunea Casa Teo**** este recomandata atat pentru oamenii care doresc un sejur...

Pensiunea Perla Sulina

Pensiunea Perla*** din Sulina pune la dispozitia oaspetilor sai servicii si facilitati de 3*, fiind recomandata in special pentru iubitorii de pescuit si vanatoare.

Pensiunea Casa Sibiana Sulina

Casa Sibiana**** din Sulina pune la dispozitia oaspetilor sai conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culinare din peste, oferind un sejur linistit si relaxant departe de aglomeratia din orase, intr-un cadru natural mirific.

Pensiunea Casa Coral Sulina

Pensiunea Casa Cora din Sulina, a fost renovata si modernizata, dispune de servicii de cazare in camere moderne, confortabile si elegante, reprezentand un loc ideal pentru simpozioane, training-uri, cat si pentru un sejur linistit si relaxant.

Pensiunea Aurora Sulina

Pensiunea Aurora este localizata intr-un loc pitoresc in Delta Dunarii, oferind servicii de cazare accesibile conform raportului calitate-pret.

Pensiunea Bibanul Literat Sulina

Pensiunea Bibanul Literat din Sulina, este situat intr-o zona linistita la jumatatea distantei dintre plaja Marii Negre si centrul orasului, fiind recomandata pentru cei care iubesc lectura sau filmele vechi.

Pensiunea Delta Miraj Sulina

Pensiunea Delta Miraj*** din Sulina, ofera oaspetilor sai servicii de agrement pentru un sejur de neuitat in Delta Dunarii, unde se pot face plimbari cu barca de viteza sau catamaranul, partide de pescuit, trasee turistice, birdwatching sau team building pentru oamenii de afaceri.

Vila Alga Sulina

Vila Alga*** este localizata la 1 km distanta de portul din Sulina, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, precum si agrement pentru un sejur linistit si relaxant.

Vila Onix Tulcea

Vila Onix**** din Tulcea, pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate, camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare traditionale, piscina exterioara, oferind o priveliste minunata la balta.

Pensiunea Alex Tulcea

Pensiunea Alex*** din Tulcea a fost data in folosinta in vara anului 2008 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel Corsar Tulcea

Hotelul Corsar*** din Tulcea s-a deschis in luna august 2011, oferind conditii deosebite, cu camere moderne si elegante pentru a petrece un sejur intr-un cadru calduros si placut.

Hotel Delta Tulcea

Hotelul Delta*** din Tulcea a fost renovat in anul 2006 si pune la dispozitia clientilor sai o vedere panoramica la port, de unde pleaca vasele de croaziera din Delta Dunarii, conditii de cazare confortabile, servicii si facilitati de calitate, fiind recomandat atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei...

Pensiunea Delta Dunarii Tulcea

Pensiunea Delta Dunarii*** din Tulcea dispune de servicii si facilitati pe gustul clientilor intr-o ambianta placuta.

Hotel plutitor Serano Tulcea

Hotelul plutitor Serano**** din Delta Dunarii este unul dintre cele mai recente unitati de cazare din zona. El pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate, camere confortabile, ambarcatiuni cu motor, oferind oaspetilor sai un sejur interesant si plin de cultura.

Resort Mila 35 Mila 35

Complexul Turistic Mila 35*** din Mila 35 localizat in mijlocul naturii, dispune de o suprafata de 20.000 mp, oferind oaspetilor sai conditii bune de cazare, numeroase servicii si facilitati de relaxare si distractie, se pot bucura de preparate culinare cu specific pescaresc sau se pot organiza excursii pe trasee turistice din Delta Dunarii.

Pensiunea Valurile Dunarii Sfantu Gheorghe

Pensiunea Valurile Dunarii*** din Sfantu Gheorghe, ofera oaspetilor sai servicii si facilitati de 3* pentru un sejur linistit si relaxant in Delta Dunarii.

Pensiunea Inima Deltei Mila 23

Pensiunea Inima Deltei*** din Mila 23, reprezinta locul ideal pentru conferinte, seminarii sau organizarea de excursii cu barci cu motor in Delta Dunarii.

Pensiunea Casa Pescarilor Lunca

Pensiunea Casa Pescarilor*** este localizata intr-o zona linistita pe marginea lacului Golovita, intr-o constructie noua, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel Egreta Dunavatu de Jos

Hotelul Egreta**** din Dunavatu de Jos soa deschis in anul 2002, urmand ca in anul 2012 sa ia nastere complexul turistic New Egreta, fiind localizat intr-o oaza de lux, oferind oaspetilor servicii si facilitati de calitate, reprezentand locul ideal pentru o vacanta impreuna cu familia sau prietenii, cat si pentru...

Pensiunea Califar Dunavatu de Jos

Pensiunea Califar*** din Dunavatul de Jos reprezinta o oaza de liniste ofertita de paradisul natural ce o inconjoara, oferind oaspetilor sai un sejur de neuitat.

Pensiunea Sharaiman Dunavatu de Jos

Pensiunea Sharaiman*** din Dunavatul de Jos pune la dispozitia oaspetilor servicii si facilitati pentru un sejur relaxant in mirifica Delta Dunarii.

Hotel Safo Uzlina

Complexul Hotelier Safo*** din Uzlina s-a deschis in mail 2004 si este format dintr-o cladire principala in care se afla hotelul si 4 vile, oferind clientilor sai diverse servicii si facilitati de agrement, avand mai multe terase, discoteca si bar in aer liber. 

Pensiunea Casa dintre salcii Uzlina

Pensiunea Casa dintre salcii**** din Delta Dunarii, pune la dispozitia oaspetilor sai, condiiti bune de cazare, precum si un sejur linistit si relaxant. Initial a fost o casa de vacanta a unei familii, devenind in cativa ani o mica pensiune intr-o oaza minunata.

Pensiunea Casa Ada Crisan

Pensiunea Casa Ada*** din Crisan, este recomandata atat pentru oamenii care doresc un sejur relaxant in Delta Dunarii, cat si pentru oamenii de afaceri, oferind posibilitatea excursiilor pe Dunare cu ambarcatiunile pensiunii.

Pensiunea Ovidiu Crisan

Pensiunea Ovidiu**** din Crisan, este o constructie nou si moderna, oferind oaspetilor sai conditii bune de cazare la preturi accesibile, precum si o pozitie excelenta in centrul Deltei Dunarii. 

Resort Sunrise Crisan

Resortul Sunrise**** din Crisan este unul dintre cele mai bune unitati de cazare din Delta Dunarii, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur minunat in Delta Dunarii.

Hotel Mon Jardin Mahmudia

Hotelul Mon Jardin**** din Mahmudia, pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de 4*, reprezentand una dintre cea mai luxoase unitati de cazare din Delta Dunarii.

Resort Cormoran Uzlina

Hotelul Cormoran*** din Uzlina situat pe bratul Sfantu Gheorghe, ofera o gama diversificata de servicii atat pentru cei mai impatimiti pescari, cat si pentru oamenii care doresc un sejur linistit.

Hotel Green Village Sfantu Gheorghe

Complexul Green Village**** din Sfantu Gheorghe este unul dintre cele mai luxoase unitati de cazare din Delta Dunarii, punand la dispozitia clientilor sai o suprafata de 30.000 mp cu servicii si facilitati de calitate.

Hotel Delta Tulcea

Hotelul Delta**** din Tulcea a fost renovat in anul 2006 si pune la dispozitia clientilor sai o vedere panoramica la port, de unde pleaca vasele de croaziera din Delta Dunarii, conditii de cazare confortabile, servicii si facilitati de calitate, fiind recomandat atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei...

Hotel Insula Tulcea

Hotelul Insula*** din Tulcea ofera clientilor sai conditii excelente de cazare cu camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare traditionale din peste deschis non-stop, pentru un sejur relaxant.

Hotel Esplanada Tulcea

Hotelul Esplanada**** din Tulcea a foste deschis de curand si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare cu camere elegante si confortabile, restaurant cu preparate culinare delicioase, precum si o pizzerie. Hotelul Esplanada**** ofera turistilor sai un sejur linistit si relaxant prin centrul de sanatate si Spa pe care...

Hotel Select Tulcea

Hotelul Select*** din Tulcea dispune de camere confortabile si spatioase, restaurant cu preparate culinare traditionale si internationale, fiind recomandat atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru oamenii care doresc sa viziteze orasul.

Hotel City Tulcea

Hotel City*** din Tulcea, reprezinta o unitate buna de cazare pentru cei care doresc sa viziteze orasul sau pentru oamenii care doresc sa faca excursii in Delta Dunarii.

Pensiunea Sellina Sulina

Pensiunea Sellina este clasificata la 3 flori si este situata in rezervatia naturala Delta Dunarii, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati conform raportului calitate/pret, pentru un sejur linistit si relaxant.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 3 stele (29)
Hoteluri la mare 4 stele (13)
Hoteluri la mare 5 stele (1)
performax
Distanta fata de plaja
Mai mult de 500 m (1)
Tip unitate
Hotel la Mare (12)
Pensiune la Mare (25)
Vila la Mare (2)
Resort la Mare (4)
Hoteluri La Mare
hoteluri deschise iarna (18)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (28)
parcare (20)
receptie (21)
restaurant (35)
lift (2)
terasa (30)
room service (3)
lobby bar (2)
living (6)
salon (6)
bar (26)
seif (1)
spalatorie/curatatorie (3)
sala de conferinte (13)
activitati de relaxare (16)
Centru Spa & Wellness (5)
acceptare carti de credit (1)
jacuzzi (5)
sauna (8)
masaj (4)
coafor (1)
beauty salon (1)
loc de joaca pentru copii (8)
disco/club (2)
jocuri electronice (1)
bucatarie completa (2)
climatizare (1)
depozit bagaje (2)
acces bucatarie (1)
foc de tabara (5)
foisor in curte (13)
gratar (22)
curte (24)
ferma proprie (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (42)
uscator de par (9)
TV (31)
telefon (16)
minibar (13)
seif in camera (1)
aer conditionat (39)
balcon (5)
baie cu cada (3)
internet wireless (17)
geam termopan (1)
mobilier nou si modern (1)
baie cu dus (3)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (1)
TV-Satelit (5)
TV LCD (5)
cablu TV (12)
birou (1)
paturi twin (2)
pat matrimonial (2)
canapea extensibila (1)
terasa (1)
frigider (5)
frigobar (1)
internet prin cablu (5)
halat de baie & papuci (1)
climatizare (4)
incalzire centrala (3)
Activitati sportive
fitness (8)
piscina exterioara (14)
piscina interioara (3)
piscina pentru copii (2)
teren de tenis (2)
masa de tenis (7)
biliard (4)
rummy (3)
sah / table (3)
calarie / echitatie (2)
inchiriere biciclete (2)
teren de sport (3)
inchiriere ATV-uri (1)
pescuit (25)
plimbari cu barca/vaporas (35)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (6)
Relaxare/Wellness & Spa (7)
Familie (37)
Buget/Excursionisti (6)
Hotel de Lux (2)
Excursie in oras (13)
Afaceri (21)
Natura/Animale salbatice (42)
SEO