Cazare in Belek, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Belek

     Belek este una dintre cele mai noi statiuni situate in partea sudica a Turciei, la o distanta de 30 kilometri est fata de Antalya, in provincia Serik. In anul 1984, regiunea a fost declarata drept "Centru Turistic Belek" si impresioneaza prin frumusetea de care dispune, fiind o regiune superba de pe coasta mediteraneana, inconjurata de padure de pini. De asemenea, statiunea Belek a fost aleasa drept model de Ministerul Turismului in turismul din Turcia, atat pentru turistii din zilele noastre, cat si pentru generatiile viitoare. O atractie importanta a statiunii Belek o reprezinta cascada Kursunlu, aceasta fiind un habitat natural pentru peste 100 de specii de pasari, iar in spatele cascadei se afla o pestera ascunsa, care poate fi vizitata.

     Plaja ce masoara o lungime de peste 3 kilometri din statiunea Belek dispune de peste 30 de hoteluri clasificate la 4 si 5 stele, cat si de un centru de golf in dezvoltare si 6 terenuri de golf. De asemenea, in Belek exista un centru de magazine, iar centrul orasului impresioneaza prin aerul istoric care se imbina armonios cu cel modern, pentru a oferi turistilor posibilitatea de a beneficia de spatii de shopping, bulevarde noi, dar si de numeroase vestigii romane, incarcate de istorie. Serviciile si facilitatile oferite in Belek sunt de o calitate superioara, motiv pentru care este o statiune potrivita pentru familii si pentru persoanele care doresc sa se bucure de liniste si relaxare.

     Datorita terenurilor de golf de care dispune, Belek este potrivita pentru iubitorii de golf, iar din aceasta statiune se pot organiza excursii de o zi catre orasele Antalya sau Alanya, cat si catre vechiul oras roman Perga, unde exista un amfiteatru bine pastrat, Aspendos si unde se organizeaza concerte. De asemenea, in Belek pot fi fi organizate excursii cu barca, safari prin munti si se pot practica sporturile de apa, echitatie. Totodata, se pot vizita baile termale de la Pamukkale sau cascada Manavgat. Cele 300 de zile insorite pe an, permit turistilor sa se bucure de o vacanta cat mai placuta pe coasta mediteraneana.

         Plajele statiunii Belek sunt foarte bine ingrijite, motiv pentru care au primit steagul albastru si ofera dusuri, cabine de schimbat, cat si posibilitatea de a practica surfing, rafting, schi nautic sau navigatie.


42 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Resort Limak Arcadia Belek

Hotelul Limak Arcadia***** a fost construit in anul 1995 si dispune de o suprafata de 90.000 mp. Hotelul face parte din lantul hotelier Limak, ce ofera turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu multiple activitati pentru petrecerea timpului liber.

Resort Adam & Eve Belek

Hotelul Adam & Eve***** din Belek dispune de o suprafata de 100.000 mp si reprezinta un loc deosebit pentru persoanele care sunt in cautarea fericirii fara limite. Hotelul Adam & Eve***** dispune de un designe special, fiind construit numai din sticla, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, cu diferite...

Adora Golf Resort Belek

Hotelul Adora Golf Resort***** din Belek a fost renovat in anul 2009 si pune la dispozitia turistilor sai o suprafata de 116.000 mp. Hotelul Adora Golf Resort***** reprezinta locul ideal pentru petrecerea timpului liber si a unei vacante de vis alaturi de prieteni sau familie.

Altis Resort Belek

Hotelul Altis Resort***** din Belek dispune de o suprafata de 100.000 mp si este localizat intr-o padure de pini. Hotelul Altis Resort***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru un sejur linistit si relaxant alaturi de familie sau prieteni, fiind considerat un adevarat paradis natural.

Resort Alva Donna Exclusive Belek

Hotelul Alva Donna Exclusive***** din Belek, a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 31.000 mp, oferind turistilor sai multiple activitati pentru petrecerea timpului liber, zone de relaxare, pentru o vacanta linistita.

Resort Club Asteria Belek Belek

Hotelul Club Asteria Belek***** din Belek dispune de o suprafata de 125.000 mp, fiind localizat intr-o zona plina de verdeata cu palmieri si pini, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru un sejur rafinat. Hotelul Club Asteria Belek***** este recomandat in special pentru familiile cu copii, dar si pentru persoanele care sunt in cautare de liniste si confort.

Aydinbey Famous Resort Belek

Hotelul Aydinbey Famous Resort**** din Belek a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 12.000 mp, reprezentand locul ideal pentru iubitorii sporturilor acvatice.

Barcelo Tat Beach Golf & Resort Belek

Hotelul Barcelo Tat Beach Golf & Resort***** din Belek dispune de o suprafata de 120.000 mp si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru petrecerea timpului liber. Hotelul Barcelo Tat Beach Golf & Resort***** este recomandat pentru familiile cu copii, pentru iubitorii de golf deoarece detine 800 m de...

Resort Belconti Belek

Hotelul Balconti***** din Belek a fost construit in anul 1998 si dispune de o suprafata de 98.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux. Hotelul Balconti***** este recomandat pentru iubitorii de golf datorita terenurilor moderne pe care le are in dotare, dar si pentru oamenii de afaceri.

Resort Belek Beach Belek

Hotelul Belek Beach***** din Belek dispune de o suprafata de 25.000 mp, fiind inconjurat de verdeata, reprezentand locul ideal pentru petrecerea unei vacante linistite si relaxante.

Calista Luxury Resort Belek

Hotelul Calista Luxury Resort***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 120.000 mp, reprezentand unul dintre cele mai bune resorturi de lux din statiunea Belek. Hotelul Calista Luxury Resort***** dispune de o arhitectura unica, oferind turistilor sai servicii si facilitati de prima clasa pentru un sejur rafinat si relaxant.

Resort Cornelia De Luxe Belek

Hotelul Cornelia Deluxe***** a fost construit in anul 2002 si dispune de o suprafata de 65.000 mp, fiind unul dintre cele mai bune resorturi de lux din statiunea Belek. Hotelul Cornelia Deluxe***** dispune de un personal amabil si bine pregatit pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale turistilor sai.

Crystal Family Resort & Spa Belek

Hotelul Crystal Family Resort & Spa***** din Belek, a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 23.000 mp, dispunand de o arhitectura deosebita. Hotelul Crystal Family Resort & Spa***** face parte din lantul hotelier Crystal si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru...

Ela Quality Resort Belek

Hotelul Ela Quality Resort***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 110.000 mp, cu o arhitectura grandioasa, oferind o lume vestica si mesterioasa in est. Hotelul Ela Quality Resort***** este unul dintre cele mai bune resorturi din Belek, oferind turistilor sai restaurante cu preparate culinare delicioase,...

Gloria Golf Resort Belek

Hotelul Gloria Golf Resort***** a fost construit in anul 1997 si dispune de o suprafata de 120.000 mp. Hotelul Gloria Golf Resort***** face parte din lantul hotelier Gloria si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de vis.

Resort Gloria Select Villas Belek

Hotelul Gloria Select Villas***** a fost construit in anul 2002 si face parte din lantull hotelier Gloria, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Resort Gloria Serenity Belek

Hotelul Gloria Serenity***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 120.0000 mp, fiind inconjurat de verdeata. Hotelul Gloria Serenity***** face parte din lantul hotelier Gloria si are o arhitectura moderna, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru un sejur linistit si rafinat.

Resort Gloria Verde Belek

Hotelul Gloria Verde***** a fost construit in anul 2006 si dispune de o suprafata de 50.000 mp. Hotelul Gloria Verde***** face parte din lantul hotelier Gloria, fiind inconjurat de verdeata, oferind turistilor sai o atmosfera linistita si relaxanta.

Resort Club Gural Premier Belek Belek

Hotelul Club Gural Premier Belek***** dispune de o suprafata de 130.000 mp si este unul dintre cele mai bune resorturi din Belek, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, precum si un aqua parck imens, pentru petrecerea unei vacante de vis.

Resort Iberostar Bellis Belek

Hotelul Iberostar Bellis***** a fost construit in anul 1992 si dispune de o suprafata de 90.000 mp, fiind renovat in anul 2007. Hotelul Iberostar Bellis***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta linistita si relaxanta alaturi de familie sau prieteni.

Resort IC Santai Belek

Hotelul IC Santai***** dispune de o suprafata de 94240, fiind inconjurat de verdeata cu aproximativ 1000 de specii diferite de plante. Hotelul IC Santai***** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurante cu preparate culinare delicioase, multiple activitati de petrecerea timpului liber, precum si un Centru Spa dotat...

Resort Kempinski the Dome Belek

Hotelul Kempinski the Dome***** a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 70.000 mp. Hotelul Kempinski the Dome***** face parte din lantul hotelier Kempinski si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Resort Letoonia Golf Belek

Hotelul Letoonia Golf Resort***** dispune de o suprafata de 75.000 mp, situat intre paduri de pini si Marea Mediterana, reprezentand locul ideal pentru jucatorii profesionisti de golf , cat si pentru familiile cu copii.

Resort Limak Atlantis Belek

Hotelul Limak Atlantis***** din Belek este situat intr-un cadru natural deosebit ce pune la dispozitia clientilor sai restaurante cu preparate culinare traditionale, camere moderne si confortabile, un Centru Spa pentru relaxare, precum si activitati pentru petrecerea timpului liber.

Resort Lykia World LinksGolf Antalya Belek

Hotelul Lykia World LinksGolf Antalya***** este localizat intr-un cadru natural deosebit, ce pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta de neuitat.

Maritim Pine Beach Resort Belek

Hotelul Maritim Pine Beach Resort***** a fost construit in anul 2003 si dispune de o suprafata de 57.000 mo, reprezentand locul ideal pentru petrecerea unei vacante de vis, linistita si relaxanta. Hotelul Maritim Pine Beach Resort***** este recomandat pentru familiile cu copii, cat si pentru cupluri.

Resort Maxx Royal Belek

Hotelul Maxx Royal***** din Belek, s-a deschis in anul 2011 si dispune de o suprafata de 1.050.000 mp, reprezentand unul dintre cele mai bune resorturi de lux din Turcia, ce face parte din lantul hotelier Voyage. Hotelul Maxx Royal***** ofera turistilor sai o experienta unica, cu servicii si facilitati de lux,...

Resort Club Mega Saray Belek

Hotelul Club Mega Saray***** a fost construit in anul 1992 si dispune de o suprafata de 120.000 mp, oferind turistilor sai camere moderne si confortabile, restaurante cu preparate culinare delicioase, Centru Spa dotat cu sauna, masaj, baie turceasca, jacuzzi pentru o vacanta de neuitat.

Resort Papillon Belvil Belek

Hotelul Papillon Belvil***** este localizat intr-o zona linistita, departe de aglomeratia urbana, inconjurat de paduri de pini si verdeata. Hotelul Papillon Belvil***** este recomandat pentru familiile cu copii, dar si pentru oamenii de afaceri.

Resort Papillon Zeugma Belek

Hotelul Papillon Zeugma***** face parte din lantul hotelier Papillon, ce este inspirat din istoria vechiului oras Zeugma, fiind decorat in stilurile a 3 perioade: otomana, elenistica si romana. Hotelul Papillon Zeugma***** este recomandat atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cupluri.

Resort Pine Beach Club Belek

Hotelul Pine Beach Club***** a fost construit in anul 2001 si dispune de o suprafata de 57.000 mp, fiind localizat in centrul unei paduri de portocali si pini, oferind turistilor sai servicii si facilitati de inalta calitate, pentru o vacanta de vis.

Resort Riu Kaya Belek Belek

Hotelul Riu Kaya Belek***** a fost construit in anul 2000 si dispune de o suprafata de 120.000 mp, fiind unul dintre cele mai bune resorturi din Belek Hotelul Riu Kaya Belek***** este localizat intr-o padure de pini si este recomandat in special pentru familiile cu copii, datorita serviciilor si facilitatilor pe care le are in dotare.

Resort Riva Exclusive Donna Belek

Hotelul Riva Exclusive Donna***** a fost construit in anul 2005 si dispune de o suprafata de 32.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de neuitat. 

Resort Rixos Premium Belek

Hotelul Rixos Premium***** a fost construit in anul 2005 cu o suprafata de 405.000 mp, face parte din lantul hotelier Rixos, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de vis. Hotelul Rixos Premium***** este recomandat pentru familiile cu copii, dar si pentru oamenii de afaceri.

Resort Siam Elegance & Spa Belek

Hotelul Siam Elegance & Spa***** din Belek dispune de o arhitectura inspirata din Orientul Indepartat, pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte. Datorita dotarilor pe care le are, Hotelul Siam Elegance & Spa***** este recomandat in special pentru familiile cu copii.

Resort Sirene Golf & Wellness Belek

Hotelul Sirene Golf & Wellness***** a fost construit in anul 2001 si dispune de o suprafata de 120.000 mp, fiind localizat intr-o zona linistita, inconjurat de verdeata, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru o vacanta de neuitat.

Resort Spice Belek

Hotelul Spice***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 91.000 mp, fiind localizat in apropiere de Hotelul Maxx Royal***** si Hotelul Adam & Eve*****. Hotelul Spice***** este unul dintre cele mai bune resorturi din Kemer, oferind clientilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta de neuitat.

Resort Sueno Golf Belek

Hotelul Sueno Golf***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 472.000 mp, oferind turistilor sai cele mai rafinate servicii si facilitati. Hotelul Sueno Golf***** este recomandat in primul rand iubitorilor de golf, dar si pentru familiile cu copii.

Susesi Deluxe Resort & Spa Belek

Hotelul Susesi Deluxe Resort & Spa***** a fost construit in anul 2007 si dispune de o suprafata de 90.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, precum si un centru Spa bine dotat pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Resort Vera Club Mare Belek

Hotelul Vera Club Mare***** a fost contruit in anul 2008 si dispune de o suprafata de 23.000 mp, oferind turistilor sai conditii de inalta calitate, restaurante cu preparate culinare exceptionale, multiple activitati pentru petrecerea timpului liber, precum si un Centru Spa bine dotat pentru o vacanta linistita si relaxanta pe malul Marii Mediterane.

Resort Victoria Belek

Hotelul Victoria***** din Belek dispune de multiple activitati pentru petrecerea timpului liber, fiind recomandat pentru turistii care isi doresc o vacanta relaxanta si linistita.

Resort Voyage Belek Golf & Spa Belek

Hotelul Voyage Belek Golf & Spa***** a fost construit in anul 2007, dispune de o suprafata de 93.500 mp si face parte din lantul hotelier Voyage. Hotelul Voyage Belek Golf & Spa***** este localizat langa Hotelul Maxx Royal si Hotelul Adam & Eve, fiind inconjurat de verdeata, reprezentand locul ideal pentru...

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 5 stele (42)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (40)
Intre 51 si 100 m (1)
Intre 101 si 200 m (1)
Tip unitate
Resort la Mare (42)
Hoteluri La Mare
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (41)
parcare (41)
receptie (42)
restaurant (42)
lift (3)
room service (25)
lobby bar (38)
bar (26)
seif (1)
snak bar (6)
bar la piscina (19)
beach bar (15)
spalatorie/curatatorie (42)
sala de conferinte (32)
activitati de relaxare (41)
Centru Spa & Wellness (40)
baie turceasca (39)
jacuzzi (31)
solar (5)
sauna (40)
masaj (40)
tratamente corporale (9)
beauty salon (17)
loc de joaca pentru copii (24)
disco/club (18)
animatie (29)
cabinet medical (38)
shopping center (11)
cinema (10)
jocuri electronice (4)
babysitting (5)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (38)
uscator de par (40)
TV (5)
telefon (38)
minibar (42)
seif in camera (24)
aer conditionat (39)
balcon (18)
baie cu cada (3)
internet wireless (7)
baie cu dus (3)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (3)
TV-Satelit (29)
TV LCD (8)
halat de baie & papuci (7)
mocheta (3)
chicineta (1)
climatizare (1)
grup sanitar la comun (1)
Activitati sportive
fitness (36)
piscina exterioara (41)
piscina interioara (33)
piscina pentru copii (26)
aquapark (27)
mini-golf (15)
teren de tenis (24)
masa de tenis (24)
biliard (16)
bowling (11)
darts (15)
volei pe plaja (29)
piscina semiolimpica (2)
piscina interioara pentru copii (3)
teren de basket (1)
teren de fotbal (6)
polo acvatic (8)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (42)
Romantic/Luna de miere (41)
Relaxare/Wellness & Spa (42)
Familie (39)
Hotel de Lux (41)
Magazine (11)
Afaceri (41)
Sporturi (39)
SEO