Cazare in Arkutino, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Arkutino

     Cunoscuta pentru frumusetea sa salbatica si confortul pe care il ofera turistilor, statiunea Arkutino este situata in partea de sud - est a Bulgariei, la o distanta de 50 kilometri sud de orasul Burgas si 2,5 kilometri de Raul Ropotamo. In calitate de fosta rezervatie naturala, statiunea Arkutino reprezenta locatia ideala de vacanta pentru iubitorii de natura si pune la dispozitia acestora cateva specii rare de cactusi, acesta fiind singurul loc din Bulgaria in care cactusii cresc in conditii naturale, insule, plaje de nisip, stanci, golfuri, dune, paduri, mlastini si pajisti. De asemenea, in aceasta statiune se poate practica scuba diving, surfing, se poate vizita rezervatia Ropotamo, se poate face o plimbare cu vaporasul pe raul Ropotamo pana la varsarea acestuia in mare si se pot vizita orasele din imprejurimi.

     Clima din statiunea Arkutino este una blanda, iar activitatile de recreere ce pot fi desfasurate aici sunt numeroase, astfel incat se pot practica sporturi nautice, gimnastica in apa, volei, fotbal, existand si terenuri de joaca pentru copii, centru medical, coafor, restaurante, iar din Arkutino este vizibila Insula Serpilor, care este una dintre cele 5 insule aflate in Bulgaria. Totodatata, in zona de mlastina a statiunii cresc nuferi.

     Plaja statiunii Arkutino este considerata cea mai romantica plaja din Bulgaria.

 


1 hotel gasit,    ordoneaza dupa:      

Hotel Arkutino Resort Arkutino

Hotelul Arkutino Resort**** din Arkutino este localizat intr-o zona izolata, departe de aglomeratia si zgomotul din orase, intr-o fosta rezervatie naturala, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 4 stele (1)
performax
Distanta fata de plaja
Intre 101 si 200 m (1)
Tip unitate
Hotel la Mare (1)
Hoteluri La Mare
hoteluri All Inclusive (1)
Facilitati Hoteluri
parcare (1)
restaurant (1)
sauna (1)
loc de joaca pentru copii (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (1)
uscator de par (1)
telefon (1)
minibar (1)
aer conditionat (1)
TV-Satelit (1)
Activitati sportive
fitness (1)
piscina exterioara (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (1)
Romantic/Luna de miere (1)
Familie (1)
SEO