Cazare in Aheloy, hoteluri la mare, oferte cazare la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Aheloy

    Aheloy este o statiune din Bulgaria, situata la o distanta de 7 kilometri sud-est de Nessebar, in apropiere de raul Aheloy, ce impresioneaza prin zona bogata de vegetatie, gradinile de pomi fructiferi, plantatiile de vita de vie, plajele lungi si nisipoase si marea linistita. Cu toate ca este situat pe drumul principal, care leaga Burgas de Nessebar, aceasta statiune ofera turistilor posibilitatea petrecerii unui sejur linistit, deoarece este situat departe de zgomotul specific mediului urban. De asemenea, statiunea Aheloy face parte dintr-o zona ecologica si este preferata de iubitorii de pescuit.

     Turistii statiunii Aheloy se pot bucura de restaurante si cafenele, ce ofera un meniu bogat, iar in partea de sud a statiunii este situat  campingul cu plaja sa mica. Pentru cazare, sunt disponibile case private cu camere si apartamente de inchiriat, cat si hoteluri, existand si hoteluri clasificate la 4 stele. In ceea ce priveste transportul, Aheloy beneficiaza de un transport bine dezvoltat, deoarece prin aceasta statiune trec toate liniile de autobuz care leaga orasul Burgas de Nessebar, statiunea Sunny Beach si Varna. De asemenea, statiunea Aheloy este situata la o distanta de doar 19 kilometri fata de Aeroportul International Burgas.

     Plajele din statiunea Aheloy sunt situate pe o suprafata totala de 56.000 metri patrati.


2 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Marina Cape Aheloy

Hotelul Marina Cape**** din Aheloy este format din 4 cartiere: Marina, Golful, Turnul si Garul, ce pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de inalta calitate ce pot satisface pana si pe cei mai exigenti clienti. Hotelul Marina Cape**** este ca un orasel modern si luxos, dotat cu Centru Spa...

Hotel Midia Grand Resort Aheloy

Aparthotelul Midia Grand Resort*** din Aheloy este localizat la 5 minute de mers cu masina fata de orasul Nessebar si la 20 de minute fata de Aeroportul International din Burgas. Aparthotelul Midia Grand Resort*** dispune de o suprafata de 72.612 mp si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate, dotat cu 2 piscine exterioare cu o suprafata de 2.400 mp fiecare.

Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 3 stele (1)
Hoteluri la mare 4 stele (1)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (2)
Tip unitate
Hotel la Mare (2)
Hoteluri La Mare
hoteluri All Inclusive (1)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (1)
parcare (2)
receptie (2)
restaurant (2)
lobby bar (1)
bar (2)
seif (1)
bar la piscina (1)
sala de conferinte (2)
activitati de relaxare (1)
Centru Spa & Wellness (1)
jacuzzi (1)
sauna (1)
masaj (2)
coafor (1)
tratamente corporale (1)
beauty salon (1)
loc de joaca pentru copii (2)
cabinet medical (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (2)
TV (1)
telefon (1)
minibar (1)
aer conditionat (2)
internet wireless (2)
TV-Satelit (1)
cablu TV (1)
chicineta (1)
Activitati sportive
fitness (1)
piscina exterioara (2)
piscina pentru copii (1)
bowling (1)
plimbari cu barca/vaporas (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (2)
Romantic/Luna de miere (2)
Relaxare/Wellness & Spa (2)
Familie (2)
Hotel de Lux (1)
Afaceri (2)
SEO