La mare, hoteluri la mare, oferte cazare la mare, vacanta la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Italia


74 hoteluri gasite, Pagina: 12 (1 - 50)    ordoneaza dupa:      

Hotel Punta Campanella Resort & Spa Napoli - Sorrento

Hotelul Punta Campanella Resort & Spa**** din Marina del Cantone-Nerano de pe Napoli-Sorrento pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, localizat la numai 50 m distanta fata de plaja, avand in dotare camere moderne si elegante, un centru Spa bine dotat, precum si un restaurant Li Galli cu preparate culinare stalienesti si preparate din regiunea Campania.

Apartament Valbella Bibione

Complexul Valbella*** din statiunea Bibione este format din mai multe vilute cu apartamente de vacanta, fiind recomandat pentru familiile cu copii sau pentru grupuri de prieteni.

Apartament Aparthotel Imperial Bibione

Aparthotelul Imperial**** este localizat in statiunea Bibione si pune la dispozitia turistilor sai servicii bune de cazare, in prima linie, pe plaja. Aparthotelul Imperial**** este recomandat atat pentru familiile cu copii, cat si pentru iubitorii de plaja.

Apartament Aparthotel Holiday Bibione

Aparthotelul Holiday**** din statiunea Bibione este localizat in prima linie fata de plaja si pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, fiind recomandat pentru familiile cu copii, cat si pentru grupuri de prieteni.

Apartament Acquaverde Bibione

Apartamentele Acquaverde***** din statiunea Bibione se afla la 800 m distanta fata ce Centrul Spa si pun la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare pentru un sejur linistit si relaxant.

Apartament Torre del Sole Bibione

Apartamentele Torre del Sole***** din statiunea Bibione este o constructie noua si eleganta, care pune la dispozitia turistilor sai conditii foarte bune de cazare pentru un sejur linistit si relaxant.

Apartament La Meridiana Lignano Sabbiadoro

Apartamentele La Meridiana*** din statiunea Lignano Sabbiadoro reprezinta o varianta buna de cazare pentru familiile cu copii, cat si pentru grupuri de prieteni.

Vila Terra Mare Lignano Sabbiadoro

Complexul Terra Mare**** pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare in apartamente localizate in vilute, reprezentand optiunea ideala de cazare pentru familiile cu copii, cat si pentru grupuri de prieteni.

Vila Casa Bianca Lignano Sabbiadoro

Complexul Casa Bianca**** pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare in apartamente localizate in vilute, reprezentand optiunea ideala de cazare pentru familiile cu copii.

Hotel Excel Roma Montemario Roma

Hotelul Excel Roma Montemario**** din Roma este localizat intr-o zona linistita, imprejmuit de o padure de pine, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si confortabile pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel President Lignano Sabbiadoro

Hotelul President**** din statiunea Lignano Sabbiadoro este localizat in apropierea unei paduri de pini si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare traditionale pentru un sejur linistit si relaxant, fiind localizat in apropiere de baruri, restaurante si centre comerciale.

Hotel Jadran Lido di Jesolo

Hotelul Jadran*** din statiunea Lido di Jesolo reprezinta o unitate buna de cazare, cu camere confortabile, in apropiere de restaurante, magazine, terenuri de tenis.

Hotel Savoy Beach Bibione

Hotelul Savoy Beach***** din Bibione face parte din lantul hotelier Savoy si reprezinta o varaianta de cazare de lux, ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si elegante, localizat pe malul marii. Pentru un sejur linistit si relaxant, Hotelul Savoy Beach***** dispune de un...

Apartament Michelangelo Milano Marittima

Hotelul Michelangelo**** din statiunea Milano Marittima este localizat intr-o padure de pini, ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si elegante, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Edera Caorle

Hotelul Edera*** din Caorle este situat intr-o zona linistita, pe malul marii, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant, in apropierea portului de agrement.

Hotel Capriccio Cervia

Hotelul Capriccio**** din Tagliata di Cervia a fost renovat de curand, fiind localizat in apropierea unei paduri de pini, reprezentand locul ideal pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Alexia Palace Residence Cesenatico

Hotelul Alexia Palace Residence**** din Cesenatico este situat intr-o zona linistita si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind recomandat pentru persoanele care calatoresc in interes de serviciu, pentru familiile cu copii, cat si pentru persoanele care sunt in cautarea unui sejur linistit si relaxant.

Yes Hotel Touring Rimini

Yes Hotel Touring**** din statiunea Rimini este localizat intr-o zona bine conectata cu toate punctele de interes din zona, oferind turistilor sai servicii si facilitati de lux, cu camere moderne si elegante, cu restaurant cu preparate culinare traditionale, pentru o vacanta frumoasa si confortabila.

Hotel Beaurivage Riccione

Hotelul Beaurivage*** din statiunea Riccione reprezinta o unitate buna de cazare din statiune, ce ofera turistilor sai servicii si facilitati pentru petrecerea unui sejur confortabil.

Hotel Flying Pesaro

Hotelul Flying*** din statiunea Pesaro a fost renovat de curand si este situat intr-o zona linistita din statiune. Hotelul Flying*** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta confortabila pe malul marii.

Apartament Complex Natural Village Club Potenza Picena

Complex Natural Village Club**** din statiunea Potenza Picena se intinde pe o suprafata de 6 hectare si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, pentru o vacanta de vis.

Hotel Holiday Villa Rosa di Martinsicuro

Hotelul Holiday*** din statiunea Villa Rosa di Martinsicuro a fost construit de curand si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de 3* pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Aurea Tortoreto

Hotelul Aurea**** din statiunea Tortoreto Lido a fost renovat de curand si reprezinta o varianta buna de cazare din statiune, oferind turistilor sai servcii si facilitati de calitate, camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare delicioase, la numai 50 m distanta fata de plaja cu nisip.

Hotel Felicioni Pineto

Hotelul Felicioni*** din statiunea Pineto este localizat langa o padure de pini si pune la dispozitia turistilor servicii si facilitati la standarde de 3*, restaurant cu preparate culinare traditionale, camere confortabile si multiple posibilitati de petrecere a timpului liber.

Hotel Degli Aranci Vieste

Hotelul Degli Aranci**** din statiunea Vieste este localizat in apropiere de centrul istoric al statiunii, oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita.

Hotel Baia del Capo Capo Vaticano

Hotelul Baia del Capo*** din statiunea Capo Vaticano pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, cu camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare delicioase, piscina exterioara pentru o vacanta linistita.

Apartament Aparthotel Residence Club Riviera dei Cedri Santa Maria del Cedro

Aparthotel Residence Club Riviera dei Cedri*** din statiunea Santa Maria del Cedro, reprezinta o varianta buna de cazare, ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati la standarde de 3*, pentru o vacanta linistita.

Hotel Club San Diego Maratea

Hotelul Club San Diego*** este localizat de-a lungul coastei Golfului Policastro, intr-un golf natural, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel La Canonica Napoli - Sorrento

Hotelul La Canonica**** din Napoli-Sorrento pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel La Costiera Paestum/Capaccio

Hotelul La Costiera*** din statiunea Paestum/Capaccio, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, oferind posibilitatea de a vizita urmatoarele obiective turistice: Amfiteatrul Flavian, parcul arheologic Baia, necropola din Cuma, Castelul si Muzeul Baia, Vulcanul Solfatara, baile termale Stufe di Nerone.

Hotel Club Sabbiadoro Paestum/Battipaglia

Hotelul Club Sabbiadoro**** din statiunea Paestum/Battipaglia este situat in apropiere de renumita Costiera Amalfitana si Muzeul National Arheologic Paestum, oferind astfel servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Complex Il Veliero Follonica

Complexul Il Veliero**** are in dotare o suprafata de 90.0000 mp si dispune de o localizare privilegiata, fiind recomandat atat pentru iubitorii de plaja, cat si pentru oamenii care doresc sa viziteze centrele de istorie si de arta din Italia, oferind turistilor sai cazare in bungalow-uri, precum si servicii si facilitati de calitate.

Hotel Borgo Pian dei Mucini Massa Marittima

Hotelul Borgo Pian dei Mucini**** din localitatea Pian dei Mucini este localizat intr-o zona linistita, fiind inconjurat de livezi, pe dealurile Maremma. Hotelul Borgo Pian dei Mucini**** este recomandat pentru oamenii care sunt in cautarea unui loc relaxant.

Hotel Complex Borgo San Luigi Monteriggioni

Complex Borgo San Luigi**** din statiunea Monteriggioni, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, reprezentand locul ideal pentru turistii care doresc un sejur linistit si pentru iubitorii de arta, vin, natura si gastronomie.

Apartament Complex de apartamente La Meridiana San Bartolomeo al Mare

Complex de apartamente La Meridiana*** din statiunea San Bartolomeo al Mare pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati la standarde de 3*, fiind recomandat pentru grupuri de prieteni sau pentru familiile cu copii.

Apartament Complex de apartamente Edy Imperia

Complex de apartamente Edy*** din statiunea Imperia, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru o vacanta linistita alaturi de prieteni sau familie.

Hotel Sporting Baia Catania - Taormina

Hotelul Sporting Baia**** din statiunea Catania-Taormina, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si un centru Wellnes bine dotat, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Complex Torre Artale Trabia

Complexul Torre Artale**** este localizat intr-o zona linistita si plina de verdeata, oferind turistilor sai un peisaj antic, cu servicii si facilitati de calitate, reprezentand locul ideal pentru oamenii care sunt in cautare de liniste si confort.

Hotel L Oasi di Selinunte Resort Marinella di Selinunte

Hotelul L Oasi di Selinunte Resort**** din statiunea Marinella di Selinunte este un complex modern, ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru petrecerea timpului liber alaturi de prieteni sau familie.

Hotel Geovillage Costa Smeralda

Hotelul Geovillage**** din statiunea Sardinia este localizat in apropiere de cele mai cunoscute destinatii turistice internationale, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita.

Hotel Horse Country Resort & Spa Arborea

Hotelul Horse Country Resort & Spa**** din statiunea Arborea este localizat intr-o zona linistita, retrasa, cu un cadru natural salbatic, ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru petrecerea timpului liber.

Hotel Golf Inn Lignano Sabbiadoro

Hotelul Golf Inn**** din statiunea Lignano Sabbiadoro este unicul hotel situat in incinta clubului de golf si pune la dispozitia turistilor sai caonditii bune de cazare cu camere ce dispun de vedere catre campurile de golf, precum si un centru Spa pentru un sejur linistit si relaxant. Datorita localizarii, Hotelul Golf...

Hotel & Aparthotel Green Village Resort Lignano Sabbiadoro

Hotelul & Aparthotelul Green Village Resort**** din statiunea Lignano Sabbiadoro este localizat intr-o zona impadurita, plina de verdeata si dispune de o suprafata de 40.000 mp, ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant alaturi de familie sau prieteni.

Hotel Vianello Lido di Jesolo

Hotelul Vianello*** din statiunea Lido di Jesolo, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati, modeste de 3*, conform raportului calitate-pret, pentru o vacanta linistita.

Hotel Playa e Mare Nostrum Caorle

Hotelul Playa e Mare Nostrum*** din statiunea Caorle pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, la standarde de 3* pentru o vacanta linistita pe malul marii.

Apartamente delle Terme Bibione

Complexul de apartamente delle Terme***** din statiunea Bibione este localizat intr-o zona plina de verdeata si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux pentru o vacanta linistita si relaxanta impreuna cu familia sau prietenii.

Hotel Luna Bibione

Hotelul Luna**** din statiunea Bibione pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, fiind renovat in totalitate. Hotelul Luna**** este recomandat atat pentru persoanele care vor sa mearga la plaja, cat si pentru turistii care doresc sa mearga la Centru Spa din statiune.

Hotel Archimede Roma

Hotelul Archimede**** din Roma este localizat intr-o cladire din secolul al XIX-lea care a fost complet renovata si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, ce asigura conexiuni foarte bune de transport cu toate zonele Romei, fiind locul ideal pentru turistii care doresc sa viziteze obiectivele turistice din oras.

Hotel Bel Mare Rimini

Hotelul Bel Mare*** din statiunea Rimini pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, fiind recomandat pentru cupluri, oameni veniti in interes de afaceri, cat si pentru iubitorii de plaja.

Hotel Villa Maria Cesenatico

Hotelul Villa Maria*** din statiunea Cesenatico este situat pe strada cu cele mai multe magazine, restaurante, baruri, ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit alaturi de prieteni sau familie.Pagina: 12   (1 - 50)
Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 3 stele (34)
Hoteluri la mare 4 stele (35)
Hoteluri la mare 5 stele (5)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (32)
Intre 51 si 100 m (7)
Intre 101 si 200 m (5)
Intre 201 si 300 m (3)
Intre 301 si 500 m (6)
Mai mult de 500 m (17)
Tip unitate
Hotel la Mare (54)
Vila la Mare (5)
Apartament la Mare (15)
Hoteluri La Mare
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (32)
parcare (63)
receptie (73)
restaurant (64)
lift (37)
terasa (26)
lobby bar (12)
living (4)
salon (26)
garaj (11)
bar (44)
seif (13)
snak bar (5)
bar la piscina (7)
beach bar (3)
spalatorie/curatatorie (15)
sala de conferinte (22)
parcare supravegheata (1)
activitati de relaxare (6)
Centru Spa & Wellness (11)
acceptare carti de credit (19)
baie turceasca (3)
jacuzzi (11)
solar (3)
sauna (12)
masaj (8)
tratamente corporale (5)
beauty salon (2)
loc de joaca pentru copii (32)
mini-club (18)
disco/club (6)
animatie (26)
plaja privata (27)
animale de companie (18)
jocuri electronice (1)
incalzire centrala (4)
depozit bagaje (5)
babysitting (4)
baby cot (10)
gratar (1)
curte (28)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (74)
uscator de par (33)
TV (3)
telefon (53)
minibar (27)
seif in camera (31)
aer conditionat (52)
balcon (29)
baie cu cada (5)
internet wireless (9)
geam termopan (7)
mobilier nou si modern (4)
baie cu dus (40)
TV-Satelit (58)
TV LCD (3)
paturi twin (31)
pat matrimonial (39)
canapea extensibila (16)
terasa (15)
frigider (10)
halat de baie & papuci (1)
parchet laminat (1)
chicineta (23)
incalzire centrala (11)
incalzire electrica (1)
mobilier din lemn (3)
Activitati sportive
fitness (19)
piscina exterioara (57)
piscina interioara (5)
piscina pentru copii (17)
aquapark (1)
mini-golf (3)
teren de tenis (18)
masa de tenis (16)
biliard (2)
bowling (1)
volei pe plaja (2)
sporturi de apa (2)
tir cu arcul (1)
calarie / echitatie (2)
inchiriere biciclete (23)
piscina semiolimpica (4)
teren de basket (3)
teren de fotbal (6)
plimbari cu barca/vaporas (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (73)
Romantic/Luna de miere (23)
Relaxare/Wellness & Spa (13)
Familie (64)
Buget/Excursionisti (18)
Hotel de Lux (5)
Excursie in oras (50)
Afaceri (20)
Sporturi (12)
Natura/Animale salbatice (8)
SEO