La mare, hoteluri la mare, oferte cazare la mare, vacanta la mare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cazare Croatia


58 hoteluri gasite, Pagina: 12 (1 - 50)    ordoneaza dupa:      

Hotel Iberostar Cavtat Cavtat

Hotelul Iberostar Cavtat**** din Cavtat este localizat pe plaja Tiha Bay si face parte din lantul hotelier Iberostar in apropiere de Hotelul Iberostar Albatros****. Hotelul Iberostar Cavtat**** este format dintr-o cladire de 3 nivele si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitat pentru o vacanta linistita.

Hotel Iberostar Albatros Cavtat

Hotelul Iberostar Albatros**** din Cavtat, face parte din lantul hotelier Iberostar si pune la dispozitia turistilor sai o serie de facilitati interesante, restaurant cu preparate culinare traditionale, 3 sali de conferinte pentru oamenii de afaceri, precum si facilitati sportive.

Hotel Croatia Cavtat

Hotelul Croatia***** din Cavtat este situat pe o insula mai retrasa, fiind inconjurat de verdeata si ofera vedere la pitorescul oras vechi Cavtat, cat si la Marea Adriatica. Hotelul Croatia***** este un hotel de lux si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta de vis.

Hotel Vis Dubrovnik

Hotelul Vis*** din Dubrovnik reprezinta o unitate buna de cazare din oras, oferind turistilor sai restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si o priveliste panoramica asupra Marii Adriatice, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Rixos Libertas Dubrovnik

Hotelul Rixos Libertas***** din Dubrovnik, face parte din lantul hotelier Rixos si este un hotel de lux, cu un designe contemporan insa cu servicii si facilitati de lux. Hotelul Rixos Libertas***** este situat intr-o zona linistita, pe malul marii si pune la dispozitia turistilor sai restaurant cu preparate culinare exceptionale, precum si un Centru Spa pentru liniste si relaxare.

Hotel Grand Villa Argentina Dubrovnik

Grand Villa Argentina***** din Dubrovnik dispune de un decor sofisticat si o arhitectura istorica, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, restaurant cu preparate culinare traditionale, cu camere confortabile, pentru o vacanta linistita si relaxanta alaturi de prieteni. Grand Villa Argentina***** are in dotare o sala de conferinte de 485...

Hotel Dubrovnik Palace Dubrovnik

Hotelul Dubrovnik Palace***** este un hotel de lux, inconjurat de mare si de padure de pin, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta de neuitat.

Hotel Liburna Insula Korcula

Hotelul Liburna*** din orasul Korcula este situat intr-o zona linistita, inconjurat de vegetatie mediteraneana si copaci, oferind turistilor sai conditii bune de cazare, pentru o vacanta linistita.

Hotel Korcula Insula Korcula

Hotelul Korcula*** a fost primul hotel construit in oras si reprezinta un monument viu ce dateaza din anul 1912. Hotelul Korcula*** este construit la exterior numai din piatra si seamana cu o vila, fiind considerat de localnici inima centrului de facilitati turistice.

Apartament Marko Polo Insula Korcula

Hotelul Marko Polo**** din Insula Korcula a fost renovat in anul 2007 si pune la dispozitia turistilor sai numeroase servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta alaturi de familie sau prieteni.

Hotel Minerva Podgora

Hotelul Minerva*** din Podgora pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culina traditionale, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Mediteran Podgora

Hotelul Mediteran*** din Podgora este situat in mijlocul naturii alcatuite din vegetatie mediteraneana si copaci de maslini, reprezentand locul ideal pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Biokovka Makarska

Hotelul Biokovka*** este situat la poalele celui mai inalt munte din Croatia, pe una dintre cele mai frumoase si mai lungi plaje cu pietris din tara, oferind turistilor sai frumuseti naturale exceptionale.

Hotel Rosina Makarska

Hotelul Rosina**** din orasul Makarska este localizat in apropiere de atractiile culturale si istorice, oferind turistilor sai conditii bune de cazare in camere confortabile, precum si restaurant cu preparate culinare traditionale.

Hotel Horizont Spa & Wellness Baska Voda

Hotelul Horizont Spa & Wellness**** din Baska este situat intr-o zona linistita, plina de verdeata, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Meteor Makarska

Hotelul Meteor**** din orasul Makarska reprezinta o varianta buna de cazare din statiune, oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru petrecerea unei vacante de neuitat.

Hotel Plaza Omis

Hotelul Plaza**** din orasul Omis pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si un Centru Spa pentru un sejur linistit si relaxant. 

Hotel Sveti Kriz Trogir

Hotelul Sveti Kriz*** din Trogir este localizat intr-o zona linistita in apropiere de biserica Sfintei Cruci, fiind inconjurat de paduri de pin, Hotelul Sveti Kriz*** pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare pentru un sejur linistit si relaxant. 

Hotel Trogir Palace Trogir

Hotelul Trogir Palace**** din orasul Trogir s-a deschis in August 2008 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, pentru o vacanta linistita se rafinata.

Hotel Jadran Trogir

Hotelul Jadran*** din orasul Trogir reprezinta o varianta buna de cazare, oferind turistilor sai restaurant cu preparate culinare traditionale si o panorama deosebita la mare.

Hotel Solaris Niko Sibenik

Hotelul Solaris Niko**** din Sibenik este situat in centru coastei Adriaticii croate, inconjurat de vegetatie luxurianta mediteraneana si lemn de pin. Hotelul Solaris Niko**** face parte din lantul hotelier Solaris Resort alaturi de Hotelul Solaris Ivan**** si pune la dispozitia turistilor sai restaurant cu preparate culinare traditionale.

Hotel Solaris Ivan Sibenik

Hotelul Solaris Ivan**** din Sibenik este situat in centru coastei Adriaticii croate, inconjurat de vegetatie luxurianta mediteraneana si lemn de pin. Hotelul Solaris Ivan**** face parte din lantul hotelier Solaris Resort si pune la dispozitia turistilor sai restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si mai multe sali multimedia pentru congrese.

Hotel Imperial Vodice

Hotelul Imperial*** din Vodice pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si piscina.

Hotel Olympia Vodice

Hotelul Olympia**** din Vodice a fost renovat in anul 2009 si pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, un restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si un Centru Spa pentru liniste si relaxare.

Hotel Adria Biograd

Hotelul Adria*** din Biograd pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere confortabile, restaurant cu preparate culinare traditionale, piscina interioara si piscina exterioara, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Ilirija Biograd

Hotelul Ilirija**** din Biograd pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si un Centru Spa & Wellness bine dotat.

Hotel Porto Zadar

Hotelul Porto*** din Zadar pune la dispozitia turistilor sai o linie directa de autobuz care merge la plaja si spre centrul orasului, oferind turistilor sai conditii bune de cazare.

Hotel Kolovare Zadar

Hotelul Kolovare**** din Zadar dispune de o arhitectura specifica zonei mediteraneene, oferind turistilor sai conditii bune de cazare, precum si un restaurant cu preparate culinare traditionale.

Hotel Pinija Petrcane

Hotelul Pinija**** din orasul pitoresc Petrcane pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati la standarde de 4*, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Alan Steriglad Paklenica

Hotelul Alan*** din statiunea Starigrad-Paklenica, face parte din lantul hotelier Bluesun si se afla la 1000 m distanta de Parcul National Paklenika. Hotelul Alan*** pune la dispozitia turistilor sai un restaurant cu preparate culinare traditionale, un Centru Wellness & Spa pentru relaxare si odihna, precum si 3 sali de conferinta pentru oamenii de afaceri.

Hotel Kristal Opatija

Hotelul Kristal**** din Opatija se afla in apropiere de Hotelul Admiral**** si Centrul de Thalosso terapie, oferind turistilor sai conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si pachete de tratament si terapie.

Grand Hotel Opatijska Cvijeta Opatija

Grand Hotel Opatijska Cvijeta**** din Opatija unul dintre cel mai cunoscut oras turistic din Croatia, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Agava Opatija

Hotelul Agava**** din Opatija s-a deschis in anul 2009 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de 4* , oferind un sejur linistit si relaxant.

Design Hotel Astoria Opatija

Design Hotel Astoria**** din Opatija pune la dispozitia turistilor sai un design deosebit, fiind singurul hotel de acest gen din regiune, cu interioare luminoase si o gama larga de culori, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Admiral Opatija

Hotelul Admiral**** din Opatija este situat in apropierea plajei centrale din oras si pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culinare traditionale, un Centru Spa bine dotat pentru relaxare si odihna, precum si o sala de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Hotel Milenij Opatija

Hotelul Milenij***** din Opatija este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Croatia, ce pune la dispozitia tiristilor sai conditii bune de cazare in camere moderne si elegante, restaurant cu preparate culinare exceptionale, precum si sali de conferinte pentru oamenii de afaceri.

Hotel Ambasador Opatija

Hotelul Ambasador***** din Opatija este unul dintre cele mai bune hoteluri de lux din regiunea Kvarner ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu conditii bune de cazare, restaurant cu preparate culinare exceptionale, precum si un Centru Spa & Wellness bine dotat, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Hotel Lovran Lovran

Hotelul Lovran*** din statiunea Lovran a fost renovat in anul 2003  si este alcatuit din 2 vile frumoase care au fost construite la inceputul secolului XX: Bila Beauregard si Vila Blankenstein.

Hotel Park Lovran

Hotelul Park**** din Lovran s-a deschis la 10.07.2005 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Apartament Excelsior Lovran

Hotelul Excelsior**** din localitatea Lovran face parte din lantul Hotelier Liburnia Riviera si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru o vacanta linistita.

Hotel Marina Moscenicka Draga

Hotelul Marina**** din satul pescaresc Moscenicka Draga pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, pentru o vacanta linistita si relaxanta alaturi de familie sau prieteni.

Hotel Park Rovinj

Hotelul Park*** din orasul Rovinj pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, cu o panorama deosebita atat spre Insula Sf. Catherine, cat si spre partea veche a orasului Rovinj, oferind astfel un sejur linistit si relaxant.

Hotel Eden Rovinj

Hotelul Eden**** din Rovinj este inconjurat de verdeata si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu piscina exterioara si piscina interioara, restaurant cu mancaruri traditionale, un Centru Spa bine dotat, pentru un sejur linistit si relaxant. 

Hotel Valamar Rubin Porec

Hotelul Valamar Rubin*** din Porec este situat intr-o padure de pini, oferind turistilor sai conditii bune de cazare, o piscina exterioara cu hidrimasaj, pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel Valamar Pinia Porec

Hotelul Valamar Pinia*** este fostul Hotel Luna Residence si pune la dispozitia turistilor sai un Centru Spa, un restaurant cu preparate culinare traditionale, pentru o vacanta linistita si relaxanta. Hotelul Valamar Pinia*** este recomandat pentru tineri, cat si pentru familia cu copii.

Hotel Laguna Molindrio Porec

Hotelul Laguna Molindrio**** este fostul Hotel Galeb si inconjurat de plante mediteraneene, palmieri si pine, fiind renovat in anul 2008. Hotelul Laguna Molindrio**** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta de neuitat. 

Hotel Laguna Novigrad

Hotelul Laguna*** din Novigrad este situat in mijlocul unei paduri de conifere si pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare, fiind recomandat in special familiilor cu copii.

Hotel Maestral Novigrad

Hotelul Maestral**** din Novigrad este situat intr-o zona plina de verdeata si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu piscina exterioara si piscina interioara cu apa de mare incalzita, restaurant cu preparate culinare traditionale si internationale delicioase, pentru o vacanta de neuitat.

Hotel Sol Umag Umag

Hotelul Sol Umag**** este situat in colpexul turistic Punta, pe un promontoriu si face parte din celebrul lant Hotelier Sol. Hotelul Sol Umag**** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, 2 piscine exterioare, o piscina interioara, restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si un Centru Spa bine...

Apartament Sol Garden Istra Umag

Hotelul Sol Garden Istra**** din Umag este situat intr-o padure de pini si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta de vis. Hotelul Sol Garden Istra**** este recomandat atat pentru familiile cu copii, cat si pentru oamenii de afaceri.Pagina: 12   (1 - 50)
Hoteluri la Mare
Hoteluri la mare 3 stele (22)
Hoteluri la mare 4 stele (29)
Hoteluri la mare 5 stele (7)
performax
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (44)
Intre 51 si 100 m (7)
Intre 101 si 200 m (4)
Intre 201 si 300 m (2)
Intre 301 si 500 m (1)
Tip unitate
Hotel la Mare (55)
Apartament la Mare (3)
Hoteluri La Mare
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (12)
parcare (53)
receptie (57)
restaurant (57)
lift (10)
terasa (30)
room service (2)
lobby bar (6)
salon (8)
garaj (4)
bar (40)
seif (5)
snak bar (2)
bar la piscina (2)
beach bar (2)
spalatorie/curatatorie (3)
sala de conferinte (31)
activitati de relaxare (3)
Centru Spa & Wellness (33)
baie turceasca (6)
jacuzzi (11)
solar (7)
sauna (33)
masaj (33)
coafor (8)
tratamente corporale (16)
beauty salon (8)
loc de joaca pentru copii (6)
mini-club (5)
disco/club (3)
animatie (5)
plaja privata (1)
cazino (4)
Centru tratamente balneologice (1)
crama (1)
incalzire centrala (2)
depozit bagaje (1)
baby cot (1)
gratar (1)
curte (3)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (58)
uscator de par (25)
TV (1)
telefon (48)
minibar (46)
seif in camera (15)
aer conditionat (42)
balcon (17)
baie cu cada (34)
internet wireless (19)
baie cu dus (39)
TV-Satelit (47)
TV LCD (3)
birou (3)
radio (1)
paturi twin (36)
pat matrimonial (36)
terasa (1)
halat de baie & papuci (2)
climatizare (1)
incalzire centrala (2)
Activitati sportive
fitness (27)
aerobic (2)
piscina exterioara (44)
piscina interioara (30)
piscina pentru copii (11)
aquapark (1)
mini-golf (11)
teren de tenis (24)
masa de tenis (19)
biliard (4)
bowling (7)
volei pe plaja (7)
inchiriere biciclete (4)
teren de basket (4)
teren de sport (2)
teren de fotbal (4)
plimbari cu barca/vaporas (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (58)
Romantic/Luna de miere (47)
Relaxare/Wellness & Spa (37)
Familie (34)
Buget/Excursionisti (1)
Hotel de Lux (12)
Excursie in oras (39)
Afaceri (34)
Sporturi (6)
SEO